Timmermannen in Hoensbroek

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde timmermannen in Hoensbroek. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de timmermannen van Werkspot in Hoensbroek

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Hoensbroek

 • TS Bouwservice
  TS Bouwservice
  Beoordeling: 4.6 van 54.6522 reviews
  Timmerman in Hoensbroek

  Facebook: ts bouwservice

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Thom en zijn collega hebben super gewerkt. Mooi alles volgens plan uitgewerkt. Thom was keurig heel netjes in de omgang en heeft echt verstand van zaken. Mannen hebben ondanks dat ze beide ziek waren toch de hele dag super hard doorgewerkt. Alles wat we gevraagd hebben werd netjes uitgevoerd. Rommel werd netjes opgeruimd en dat zelfs meerdere keren per dag. Stofzuiger had het zwaar zo goed deden ze poetsen. Thom dank voor een prachtig plafond en bedankt voor alle extra's die je gedaan hebt. En als klap op de vuurpijl kwam thom op het einde van de klus met een lekkere taart aanlopen. Chapeau.
  Kom in contact
 • Pantser zonwering
  Pantser zonwering
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews
  Timmerman in Hoensbroek

  Pantser is een jong en dynamisch bedrijf. We staan nog in de kinderschoenen maar hebben de nodige kennis en ervaring. Wij zijn gevestigd in Stein (LB) maar onze werklocaties zijn divers. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten zonweringen: rolluiken, (rits) screens, knikarmen en uitvalschermen. Pantser biedt buiten montage van nieuwe producten ook onderhoud en service aan. Dus voor het vervangen van een lint, doek of motor komen we graag langs! Wij staan voor kwaliteit, doelgerichtheid en klantvriendelijk te werk gaan.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Heel vriendelijke jonge man, werkte netjes en secuur, keurig achter gelaten, adviseerde goed. Wanneer er weer iets is zullen we hem weer benaderen, heel tevreden, raad hem zeker aan.
  Kom in contact
 • Massief timmerwerken
  Massief timmerwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Timmerman in Hoensbroek

  Massief Timmerwerken

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Is goed bezig, vraagt wat er precies gedaan moet worden en gaat meteen aan de slag. Afgeleverd werk is zo goed als het kan. Beperking hierin waren de ijzeren kozijnen die nauwelijks bij bij te stellen is
  Kom in contact
 • Enro
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Timmerman in Hoensbroek

  Zelfstandig ondernemer die van aanpakken houd en zich aan de afspraak houd . Veelzijdig expert in alle voorkomende klussen in en om t huis . Allround afmontage timmerman .sanitair. elektra .etcetera. Ik heb vakantie vanaf 20 juli t/m 11 augustus. .mvg enrico rovers

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Snelle reactie en naar tevredenheid de klus geklaard
  Kom in contact
 • Santos House Solutions
  Santos House Solutions
  Beoordeling: 4 van 54517 reviews
  Timmerman in Hoensbroek

  Santos House Solutions, a company specialized in your well-being. We carry out all types of work in your home, from the inside out, nothing is impossible. We do remodeling of the whole house, as we also build from the beginning, we do small jobs, and big jobs. We make swimming pools and leisure areas, everything has a purpose. We always try to advise, and present the best possible price-quality for the customer. I'm Marco Santos, I'm Portuguese, I speak Portuguese, English.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Marco provided great quality of work. He show up right on time as scheduled and finished way ahead. I strongly recommend Marco for any project you might think about at home.
  Kom in contact
 • E.E. Huis en Tuin
  E.E. Huis en Tuin
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Timmerman in Hoensbroek

  E.E. Huis en Tuin is je ideale partner als je een Schilder, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Sloopbedrijf nodig hebt in Geleen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Hard gewerkt, klus perfect geklaard
  Kom in contact
 • Bucks algemene bouwservice
  Bucks algemene bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Timmerman in Hoensbroek

  Bucks algemene bouwservice, ik plaats keukens, vervang deuren en sloten, plaats overkapping, een groot deel van mijn werkzaamheden is timmerwerk.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Communicatie verliep erg soepel met Yarrow. Hij heeft binnen korte tijd een mooie nieuwe zijdeur naar de garage geplaatst. Erg tevreden!
  Kom in contact
 • Ritzen Renovaties
  Ritzen Renovaties
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Hoensbroek

  Bij Ritzen, een dynamisch en innovatief renovatiebedrijf, tillen we uw wooncomfort naar een hoger niveau. Ons team is gespecialiseerd in dakwerken, het plaatsen van kozijnen, het implementeren van effectieve isolatiemaatregelen, en algehele renovaties. Wij zetten ons in voor duurzaamheid en kwaliteit, en gebruiken de nieuwste materialen en technieken om uw huis niet alleen mooier maar ook energie-efficiënter te maken. Kies voor Ritzen en investeer in een toekomstbestendig thuis waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie en komt betrouwbaar en deskundig over
  Kom in contact
 • Star Vitality
  Star Vitality
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Timmerman in Hoensbroek

  Allround timmerman, installateur, onderhoud. Voor kleine en middelgrote opdrachten. Ook elektra, loodgieterswerk, etc.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Vriendelijk persoon, snelle reactie en snelle en goed verzorgde afhandeling.
  Kom in contact
 • Plafond- Wandenbedrijf John Verbruggen
  Plafond- Wandenbedrijf John Verbruggen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5523 reviews
  Timmerman in Hoensbroek

  Ons bedrijf is gestart in 1990 als eenmansbedrijfje, en zijn nu na 19 jaar uitgegroeid tot een goedlopend plafond en wandenbedrijf. Ons bedrijf is gespecialiseerd in systeemplafonds en systeemwanden, het maken van koven, het plaatsen van kozijnen en het afhangen van deuren Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor plafond, wand, of timmerwerkzaamheden of neem contact met ons op, en wij staan U graag te woord met antwoord op Uw vragen

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  De klus is naar volle tevredenheid verlopen Mooi en snel gewerkt
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Hoensbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 176 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Hoensbroek

Andere vakmensen in Hoensbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt