Elektriciens in Venlo

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in Venlo. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in Venlo

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Venlo

 • FiNi Cool Venlo
  FiNi Cool Venlo
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Elektricien in Venlo

  Mijn naam is Berry Aerts en ik ben sinds december 2019 begonnen als ZZP-er. FiNi Cool Venlo is een bedrijf gespecialiseerd in airconditioning ook verhuur ik mobiele airco’s. Ik beschik over een stek diploma (F-gassen). Het merk airco’s waar ik meestal mee werk is Panasonic Mitsubishi electric en heavyLG. Ook zijn er andere merken te verkrijgen afhankelijk wat de klant wil uiteraard. Garantie voorwaarden zijn volgens leveranciers voorwaarden.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Prima werk geleverd en zeer vriendelijk! Aanrader!
  Kom in contact
 • Jawad
  Jawad
  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews
  Elektricien in Venlo

  Mazhar is je ideale partner als je een Installatie en renovatie bedrijf, .Elektra.loodgieter.timmerwerk.eton.beton werk ..elektra

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Jawad heeft snel en vakkundig twee stroomgroepen in onze meterkast toegevoegd, en de volledige bedrading doorgetrokken en netjes weggewerkt. Heel blij mee!
  Kom in contact
 • PMK Solar Techniek
  PMK Solar Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Elektricien in Venlo

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Elektricien in Roermond, dan kan PMK Solar Techniek je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Onderhoud en reparatie zonnepanelen-
  Goed en snel werk geleverd
  Kom in contact
 • Volopduurzaam
  Volopduurzaam
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Elektricien in Venlo

  Heb je een Elektricien nodig in Venlo of omgeving? Volopduurzaam kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  QRoof is uiterst tevreden. Snelle service goede uitleg wat er gaat gebeuren. Ik raad hem zeker aan.
  Kom in contact
 • Kersten Elektro Installaties
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Elektricien in Venlo

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Venlo bij Kersten Elektro Installaties terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goede gast, komt afspraken na en levert goed werk!
  Kom in contact
 • JP! Creates
  JP! Creates
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Elektricien in Venlo

  Hallo allemaal, ik ben Jean Paul Arends en ik ben sinds augustus 2022 voor mezelf begonnen. De naam van het bedrijfje is JP! Creates. Voorheen altijd in de sales gezeten en veel gereisd in mijn leven. Altijd heb ik veel geklust echter tijdens mijn leven als sales manager nooit meer tijd voor gehad. Nu ik eindelijk voor mezelf gekozen heb kan ik me weer volledig focussen op mooie klussen. Ik ben heel breed georiënteerd en geïnteresseerd echter moet je keuzes maken in waar je goed in bent. De volgende werkzaamheden doe ik met passie: Schilderwerk (texen en lakwerk) binnen en buiten Vloeren leggen Keukens plaatsen en aansluiten Wc's betegelen Gipswanden plaatsen Schuifdeurkasten maken Eiken houten schappen op maat Klein timmerwerk Elektriciteit (stopcontacten aanleggen) Interieur advies Ik heb de al jaren ervaring in bovengenoemde werkzaamheden en werk netjes en vooral secuur. Ik ga voor kwaliteit en wil zaken zo maken zoals ik het thuis ook zou willen hebben. Daardoor heb ik eigenlijk nooit klachten gehad en zou het zo zijn dat er zaken fout gaan dan heb ik daar een goede aansprakelijkheidsverzekering voor. Ik gebruik alleen maar professionele materialen zoals Sikkens of Sigma verf en werk met Makita accu gereedschap.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Hele fijne tips heb ik van JP gekregen over mijn Combi Magnetron. Hij houdt zich aan de afspraken en helpt heel goed. Echt een aanrader
  Kom in contact
 • Home Watch Security
  Home Watch Security
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in Venlo

  Home Watch Security kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf / installateur voor je kan uitvoeren, Zoals Camera’s en Alarmsystemen plaatsen en installeren, Netwerk UTP kabels trekken, Televisies ophangen en aansluiten, Stopcontacten en schakelaars installeren, En ook overige werkzaamheden zoals: Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Toilet repareren en nog veel meer diensten. Goude handjes en een meedenkend brein! We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Vakbekwaam, reageert snel!
  Kom in contact
 • ACME Verkoeling
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in Venlo

  AirCo Montage Expert Wij zijn een BRL-100 gecertificeerd bedrijf. Wij installeren merken: Inventor, Daikin, LG, Mitsubishi en meer. Installatie op maat: Split/Multi Split, Monobloc, Duct, vloermodel, plafondmodel,... We kiezen goede en geen gemakkelijke oplossingen. We boren ook gaten voor ventilatie roosters.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Meneer en zijn collega werken zeer netjes en zijn meedenkend met de klant. Eerlijke prijs, goede service en wat IK het belangrijkst vind is de professionele houding van meneer. Wij zijn zeer te vreden en hebben hem aangeraden aan familieleden!
  Kom in contact
 • E-Service Clemens
  E-Service Clemens
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Elektricien in Venlo

  Heb je een Elektricien nodig in Horst of omgeving? E-Service Clemens kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals plaatsen of uitbreiden van meterkasten, Zonnepanelen installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Data verbinding... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Voor de beste offerte zouden wij graag genoeg info en foto's ontvangen. Liever een persoonlijk gesprek? Dan bent u bij E-Service Clemens aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Nette jongen, klus goed uitgevoerd. Weet waar die over praat en heeft alle materialen bij de hand. Zou hem aanraden voor ieder ander!
  Kom in contact
 • Titans Elektro
  Titans Elektro
  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews
  Elektricien in Venlo

  Titans Elektro is uw betrouwbare elektrobedrijf. Alle onze werkzaamheden zijn verzekerd.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De klus is super netjes opgeleverd. Hij heeft de laadpaal netjes gedemonteerd en tevens netjes achtergelaten voor de nieuwe bewoners, zodat zij eenvoudig hun laadpaal kunnen monteren. Vervolgens op ons nieuwe adres de paal weer gemonteerd en heel netjes de kabels weggewerkt. Kan Titans Elektro alleen maar aanbevelen!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Venlo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 276 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Venlo

Populaire diensten

Andere vakmensen in Venlo

Vind vakmensen bij jou in de buurt