Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Venlo

 • Meeuws Voeg- en Sloopwerken
  Meeuws Voeg- en Sloopwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95134 reviews
  Metselaar in Venlo

  Meeuws Voeg en Sloopwerken uit Beek en Donk is een een mans bedrijf waar ten alle tijden kwaliteit voor kwantiteit gaat. Ruim 34 jaar ervaring in voegen van nieuwbouw en renovatie. Heel veel ervaring op gebied van renovatie werken. Plat vol geborsteld, plat vol ,terug liggende voeg , klopvoeg of schaduwvoeg indien gewenst kom ik vooraf kijken en er zijn geen voorrijd kosten aan verbonden. Neem contact met mij op voor een prijsopgave per uur of per m² of aangenomen. Ook voor een knip en of snijvoeg kunt U voortaan terecht bij mij. Dus als U een vakman zoekt die staat voor kwaliteit , aarzel dan niet en neem contact met me op. Natuurlijk wordt na alle werkzaamheden alles netjes en schoon achter gelaten. Nu U toch op mijn profiel pagina kijkt wil ik U graag verwijzen naar mijn referenties zodat U kan zien wat anderen van mijn geleverde werk vinden Wilt u alleen uw gegevens delen of op contactaanvraag klikken als u serieus gebruik wilt maken van de offerte mvg martino meeuws

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Martino heeft voor mijn hele huis + garage het voegwerk vervangen. Hij is een harde werker, communiceert duidelijk en komt afspraken na. Alles is super netjes achter gelaten en ik ben heel blij met het resultaat. Ik beveel hem van harte aan.
 • Bouwservice Ridderbeeks
  Bouwservice Ridderbeeks
  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews
  Metselaar in Venlo

  Ik, Danny Ridderbeeks, ben 38 jaar en ben in januari 2016 begonnen met mijn eigen onderneming bouwservice Ridderbeeks. Dit na 16 jaar in loondienst te hebben gewerkt als metselaar. Ik heb mijn opleiding Primair en Allround Metselaar gevolgd aan de metselvakschool te Weert/Roermond en hierbij alle diploma’s en certificaten behaald. Verder heb ik nog diverse cursussen erna gevolgd om mijn kennis te verbreden. Door mijn jaren werkervaring kan ik u garanderen een perfect resultaat te leveren die geheel volgens uw wensen zullen zijn. Ik sta dan ook voor kwaliteit en klanttevredenheid. Tevens werk ik secuur en denk graag met u mee. Mijn werkkring bestaat uit erkende vakmensen die tevens uw grond-, sloop-, timmer- stuc- en dakwerkzaamheden willen verrichten. Door mijn breed netwerk ben ik dan ook in de mogelijkheid om een bouw totaal aan te nemen. Verder werk ik graag met de voor mij bekende materialen, zodat ik weet dat ik met goed materiaal aan de slag ga. Maar natuurlijk stem ik dit graag af met de wensen van de klant. Neem u gerust contact met mij op via Werkspot voor een vrijblijvende offerte op maat.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Danny is een vakman en weet heel duidelijk waar hij het over heeft. Mooi werk geleverd, ik beveel hem zeker aan!
 • ROPERO
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Metselaar in Venlo

  Wij zijn bouw- klusbedrijf. Al uw werkzaamheden: Metselen, stukadoren, tegels zetten en leggen zowel binnen als buiten, bestratingen, schilderen (zowel binnen als buiten), enz. enz. Kortom voor alle werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Dit werkt voor iedereen. Geen 2,3, of meer bedrijven die onderling dan weer alles met elkaar moeten afstemmen en wat nagenoeg altijd weer fout gaat. Wij kunnen snel en adequaat reageren en meestal op korte termijn met de werkzaamheden aanvangen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ropero heeft bij ons 5 grote leibomen gesnoeid. Keurig werk geleverd!!
 • Volko Bouw

  Nog geen reviews

  Metselaar in Venlo

  Volko Bouw kan je helpen met je Metselaar klus in Venlo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Schutting of hek plaatsen, Sloopwerk algemeen, Openhaard plaatsen of renoveren, Binnenmuur metselen, Schoorsteen metselen of repareren, Buitenmuur plaatsen, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met Volko Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Bouwbedrijf Paro
  Bouwbedrijf Paro

  Nog geen reviews

  Metselaar in Venlo

  Beste Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouw / aanbouw metsel werk. dakisolatie etc,, kozijn plaatsen en leveren alles onder 1 dak Met vriendelijke groet bouwbedrijf Paro Patryk en Roy

 • M&M bouwservicevandam.nl
  M&M bouwservicevandam.nl
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Metselaar in Venlo

  Ik ben een ervaren metselaar in de nieuwbouw of renovatie en al beina 20 jaar active .Ik heb voor een aantal bedrijven diensten verleend in de omgeving deurne liessel helmond eindhoven mocht u meer willen weten mail gerust mvg

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  De stenen muur is perfect gemetseld, Ben zeer tevreden over het resultaat William heeft de muur gemetseld en gevoegd. Alle rommel die er tijdens het werk onstaat zoals cement netjes opgeruimd. Was een kleine verwarring over het bedrag, had geen rekening gehouden met de btw. Voor een volgend karwei zal ik zeker M&M bouwservice weer benaderen voor een offerte.
 • n.hebben
  n.hebben
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metselaar in Venlo

  veel ervaring in renovatie en onderhoud van gebouwen en tuinen

  Laatste review:
  Zeer tevreden over de uitvoering van werkzaamheden. Nick komt altijd zijn afspraken na en is elke keer op tijd. Op deze vakman kan je echt bouwen. Voor mij 5 sterren waard!
 • Voeg- en Bouwservice van Hoek
  Voeg- en Bouwservice van Hoek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75130 reviews
  Metselaar in Venlo

  Geachte, Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met gevelwerken zoals : voegen , hakken , straalwerk , impregneren en gevelreiniging wij geven altijd schriftelijke garantie op onze werkzaamheden. wij hebben ook ervaring met sloopwerken metselwerken verbouwingen aanbouwen gevelonderhoud voor meer info kunt u bellen of mailen Ook voor een GRATIS en VRIJBLIJVENDE offerte. Hopelijk tot ziens

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Peter heeft ons huis opnieuw gevoegd (100+ m²). Tevens heeft hij een nieuwe schuur gebouwd en een nieuwe poort geplaatst en diverse kleine reparaties voor ons gedaan. Waar nodig heeft hij andere vakmannen ingeschakeld om onderdelen van de klus die buiten zijn expertise lagen uit te voeren. Zowel Peter als de vakmannen die hij inschakelde zijn vriendelijk en bekwaam. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Enig minpunt was dat de planning/tijdslijn niet altijd duidelijk was en we daar steeds actief naar moesten informeren. Voor een volgende klus zal ik zeker Peter weer inhuren.
 • Klusbedrijf TJ
  Klusbedrijf TJ
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Metselaar in Venlo

  Klusbedrijf TJ Sevenum Werk binnen een straal van Max 50km

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Direct kunnen afspreken. Goede en duidelijke afspraken kunnen maken. Hij dacht met me mee. Tevreden!
 • S. van Hoof Metselwerken
  S. van Hoof Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Metselaar in Venlo

  Hallo beste, ik ben ruim 12.5 jaar eigenaar van mijn bedrijf S. van Hoof Metselwerken. Ik ben gespecialiseerd in metselwerken en renovatieprojecten. Mocht je een vakman zoeken dan kun je bij mij terecht voor alle metselwerkzaamheden. Mvg S van Hoof metselwerken

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Sjacco en zijn team van metselaars hebben mijn schuur van 100m2 vakkundig gemetseld. Er werd meegedacht over mijn wensen en er was altijd goede communicatie over het verloop van de klus. Samengevat een erg prettige samenwerking met als resultaat een mooi gemetselde kapschuur. Als je opzoek bent naar vakmensen die hun vak verstaan dan ben je bij S. van Hoof Metselwerken aan het juiste adres.

4.8

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Venlo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 15 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Venlo

Andere vakmensen in Venlo

Vind vakmensen bij jou in de buurt