Vind aannemers uit Venlo

Op zoek naar aannemers uit Venlo? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Venlo

 • R&S Bouw- en metselwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews
  Aannemer in Venlo

  R&S Bouw- en metselwerken is een eenmanszaak welke gevestigd is te Roermond. Met een jonge en frisse blik staan wij klaar voor al uw wensen. R&S Bouw- en metselwerken staat voor kwaliteit, ervaring, vakmanschap en flexibiliteit. Mijn werkzaamheden voer ik uit binnen een straal van 75km. Ik ben gespecialiseerd in het realiseren van onder andere nieuwbouw, verbouw en aanbouw met- of zonder lichtstraat. Tevens kunt u bij mij terecht voor: - Carpoorten; - CV/vloerverwarming; - Dakwerk; - Electra; - Graafwerkzaamheden; - Metselwerk; - Renovaties; - Sloopwerk; - Smeervloeren; - Stucwerk; - Tegelwerk; - Voegwerk. Nieuwsgierig naar hetgeen R&S Bouw- en metselwerken voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact op via de onderstaande contactgegevens voor een afspraak en/of een offerte op maat. R&S Bouw- en metselwerken Bob Boumanstraat 17 6042EH Roermond K.v.k. nummer 66676878.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Snel en duidelijk contact. Strak muurtje opgeleverd! Echt een aanrader.
 • Eurodak Smits
  Eurodak Smits
  Beoordeling: 4.8 van 54.85173 reviews
  Aannemer in Venlo

  Eurodak smits is 40 jaar gespecialiseerd in het maken en renoveren in daken. Ons werk bestaat uit Platten en pannendaken, isoleren, zinkenwerk zoals dakgoten, Hemelwater afvoeren. Het plaatsen van dakramen. Onderhoud,Reparatie,Renovatie en Nieuwbouw. Ons Motto is ook Voor een waterdichte zekerheid.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Zeer vriendelijke, vakkundige vakmannen. Afspraken worden nagekomen. Zeker een aanrader!! Dank mannen. ps. wellicht tot in Oostenrijk ;-)
 • Woodways
  Woodways
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Aannemer in Venlo

  Woodways timmerbedrijf is opgestart in juli 1994 en thuis op het gebied van timmerwerk, interieurbouw, montage van bouwelementen. Als een kleine onderneming werken wij in opdracht van particulieren als ook gerenommeerde aannemers en lopen onze projecten uiteen van specialistisch maatwerk tot het standaard productiewerk. In onze eigen werkplaats kunnen wij voor Uw o.a.op maat maken en leveren: meubels, schuifdeurkasten deuren, ramen en kozijnen, trappen en hekken van hout aftimmer werkzaamheden, stellen van (scheidings) wanden, plafonds en nog veel meer. Ook voor complete verbouwingen kunt U bij ons terecht. Van aannemer tot installatiewerk, ons netwerk van vakkundige bedrijven verzorgd de rest.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  snel geholpen; werkt netjes; lost problemen hij tegenkomt mee op. Top.
 • Klusbedrijf s Pollaert
  Klusbedrijf s Pollaert
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Aannemer in Venlo

  mijn naam is silvester pollaert 59 jaar en heb nu al 35 jaar ervaring in de bouw. Mijn vader had een aannemersbedrijf en daar heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in het renoveren van badkamers en toiletruimtes , stucwerk, beton cire, loodgieterswerk en electra. Dit alles geheel in eigen beheer dus nooit wachten wanneer een ander bedrijf tijd heeft

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Fijne samenwerking. Houdt zich aan de afspraken. Samen met zijn dochter werkt hij netjes, vakkundig en schoon. Alles goed afgewerkt. Ik heb mede door hun een mooie keuken. Echt top
 • Bouwkundig Buro Junior
  Bouwkundig Buro Junior
  Beoordeling: 4.7 van 54.7577 reviews
  Aannemer in Venlo

  Bouwkundig Buro Junior is een bouwkundig adviesburo, gespecialiseerd in: * het verzorgen van een aanvraag bouwvergunning voor een uitbreiding aan uw woning, renovatie van een woning of een nieuwe woning. * het ontwerpen en uitwerken van uitbreiden aan en renovaties van woningen. Tekenwerk wat zoal uitgevoerd wordt is bestemd voor de aanvraag Omgevingsvergunning, vergunning vrije uitbreidingen, werktekeningen voor de uitvoering van bouwwerkzaamheden, detaillering, etc. Bouwkundig Adviesburo Junior kan het proces van u overnemen vanaf de eerste schets tot het afgeven van de vergunningen of de oplevering van de werkzaamheden. Werkgebied Het werkgebied van Bouwkundig Adviesburo Junior ligt hoofdzakelijk binnen een straal van 65km vanaf de vestigingsplaats Egchel, midden Limburg. Praktisch gezien de provincie Limburg en Oost Brabant.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  De Heer Andries Koster van Buro Junior heeft ons geholpen met de vergunningsaanvraag. Van contact met de gemeente tot bouwtekening en constructie tekening. Duidelijke communicatie en afspraken die door dhr Koster ook volledig zijn nagekomen. Aanrader !
 • ROPERO
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Aannemer in Venlo

  Wij zijn bouw- klusbedrijf. Al uw werkzaamheden: Metselen, stukadoren, tegels zetten en leggen zowel binnen als buiten, bestratingen, schilderen (zowel binnen als buiten), enz. enz. Kortom voor alle werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Dit werkt voor iedereen. Geen 2,3, of meer bedrijven die onderling dan weer alles met elkaar moeten afstemmen en wat nagenoeg altijd weer fout gaat. Wij kunnen snel en adequaat reageren en meestal op korte termijn met de werkzaamheden aanvangen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ropero heeft bij ons 5 grote leibomen gesnoeid. Keurig werk geleverd!!
 • Zeegers Dak- en Isolatiewerken
  Zeegers Dak- en Isolatiewerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.85270 reviews
  Aannemer in Venlo

  Zeegers Dak-en isolatiewerken is een bedrijf dat gevestigd is sinds 1994 en zich vooral richt op de particuliere markt. Onze werkzaamheden bestaan uit; Zink-, koper- en loodverwerking m.b.t. het aanbrengen van dakgoten, bekleden van dakkapellen tot komplete fels- en roevendaken. Verder zijn wij gespecialiseerd in bitumineuse dakbedekking en traditionele leipannen, dakshingles en dakpannen. Voor aantoonbare kwaliteit; Zeegers Dak- en isolatiewerken voor wie geen opdracht te groot en reparatie te klein is !

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Ton heeft het probleem mbt twee loodloketten snel en goed weten op te lossen. Wij was goed voorbereid door een goede communicatie vooraf. Hij was op tijd aanwezig. Zijn hulp is absoluut voor herhaling vatbaar.
 • SK Sloop & Klusservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Aannemer in Venlo

  Installatiebedrijf met affiniteit voor electra loodgieterswerk en timmergebied. zeer breed inzetbaar waarin vakgebieden in elkaar overlopen waardoor een zeer net en doordacht eindresultaat behaald kan worden

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Top. Vakkundig.
 • Sampers Bouwbegeleiding
  Sampers Bouwbegeleiding
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Aannemer in Venlo

  Sampers Bouwbegeleiding is een veelzijdig bouwbedrijf en levert kwaliteit. Wij denken graag met u mee. Door een groot en sterk netwerk waarbinnen wij samenwerken, kunnen wij u van al uw zorgen ontzien. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor andere; verbouwingen, sloopwerkzaamheden, rioolwerken, kleine diensten, het leggen van vloeren, schilderwerkzaamheden, maar ook het beheren en het onderhouden van gebouwen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Voordat u besluit werkzaamheden uit te laten voeren wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn. Wij komen graag bij u langs voor een bezichtiging en maken vervolgens graag een geheel vrijblijvende offerte voor u!

  Laatste review:
  Patrick Sampers een betrouwbare vakman die eerlijk is en kwaliteit levert. U kunt gerust een klus laten uitvoeren door deze mensen.
 • Liesting Dakwerken
  Liesting Dakwerken
  Beoordeling: 3.6 van 53.651 review
  Aannemer in Venlo

  Liesting dakwerken verzorgt alle facetten van het uit te voeren werk in de ruimste zin van het woord. Elk project vraagt een andere benadering. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren. Wij pakken uw dak aan met kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap. Onze diensten zijn ontwikkeld en gegroeid naar de wensen van onze klanten en de markt. Wij hebben ons in het dakdekkersbedrijf gespecialiseerd op de volgende onderdelen: • Bitumineuze daken • Kunstof daken • Shingles daken • Pannen daken • Het isoleren van daken • Zinken dakgoten • Zinken afdeklijsten • Plaatsen van lichtkoepels • Vervangenvanboeiboorden • Lood werkzaamheden Vrijblijvende offerte Voor een offerte aanvraag maken wij vrijblijvend tijd vrij, waarna u van ons een professionele uitleg en een offerte ontvangt. Wij houden ons graag aanbevolen voor uw gewaardeerde opdracht, waaraan wij de meeste zorg zullen besteden. Bij ons bent u aan het goede adres wanneer het gaat om service & garantie !! Pascal Liesting, kaldenkerkerweg 38 5913 AG Venlo

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Het team heeft mijn dak weer als nieuw gemaakt alle oude lagen dak bedekking eraf gehaald en afgevoerd nieuwe bitumenlaag erop gebrand Goed werk 2

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Venlo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 83 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Venlo

Informatie over aannemers uit Venlo

Van de eerste tekening tot aan de laatste schroef: onze gekwalificeerde aannemers staan je gehele verbouwing voor je klaar. Ben je op zoek naar een professionele aannemer voor de verbouwing van je huis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We werken met vakmannen die jarenlange ervaring hebben met grote en kleine verbouwingen. Op Werkspot vind je snel en eenvoudig een aannemer uit Limburg de juiste vakman voor jouw renovatie.

De aannemersbedrijven uit Venlo

Of je nu je complete huis gaat verbouwen of alleen een nieuwe badkamer wil laten installeren; wij brengen je graag in contact met de beste vakmannen uit Limburg. Hoe groot of klein de verbouwing ook is; wanneer je je huis gaat verbouwen wil je verzekerd zijn van een perfecte afwerking en een duurzaam resultaat. En dan het liefst zonder er zelf al te veel omkijken naar te hebben. Werkspot werkt met professionele aannemers die je volledig of gedeeltelijk kunnen ontzorgen, zodat je met een ontspannen gevoel de verbouwing ingaat. Het loont absoluut om een aannemer uit de regio Venlo in te huren voor je klus. Een aannemer uit de regio heeft namelijk een reputatie hoog te houden en je bespaart zo ook nog eens op de voorrijkosten.

Onze aannemers uit Venlo boeken geweldige resultaten

We werken al jarenlang met aannemers uit Venlo en omstreken. Via Werkspot vind je dan ook eenvoudig een gecertificeerde aannemer voor je klus. Dankzij onze strenge kwaliteitseisen en reviewsysteem weten we het niveau van onze vakmannen hoog te houden. Of je nu op zoek bent naar een Limburgse aannemer die je volledige woning kan renoveren of alleen iemand die je oude badkamer kan opknappen; met een Werkspot vakman ben je verzekerd van een uitstekende service en perfect resultaat.

Diensten van aannemers uit Venlo

Onze aannemers kunnen je geheel of gedeeltelijk ontzorgen bij je verbouwing; het is maar net waar je behoefte aan hebt. Zo kan een aannemer je helpen bij het maken van een tekening en planning, de materialen verzorgen, vakmannen aansturen en de werkplaats voor je inrichten. Of je nu … Bovendien heb je met een aannemer altijd een garantie op het eindresultaat. Pas als jij tevreden bent, is de klus geklaard. Wil je graag advies over je verbouwing of renovatie? Neem dan contact op met onze aannemers voor een adviesgesprek. Onze vakmannen staan voor je klaar!

Het renoveren van je woning in Venlo via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende aannemers uit Venlo, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele aannemer in Limburg? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een complete huisrenovatie, aanbouw of uitbouw of badkamer renovatie.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Venlo

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt