Vind ontwerpers in Cadier en Keer

Op zoek naar ontwerpers in Cadier en Keer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Cadier en Keer

 • Nelissen Bouwadvies
  Nelissen Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Cadier en Keer

  Voor opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector werkt Nelissen Bouwadvies aan projecten waarbij behoefte is aan bouwkundig inzicht. ​ Of het nu gaat om een bouwkundige tekening, verbouwing, het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente of het begeleiden van het bouwproces; ik bied diensten aan in alle fasen van het bouwproject. Nadat ik al uw wensen in kaart heb gebracht, draag ik zorg voor bouwkundig advies en begeleiding. ​Constructieberekeningen: u kunt het beste rechtsreeks contact opnemen met een constructiebureau. Tevens kunt u bij mij terecht voor het opstellen van een energielabel. Voor de verkoop of verhuur van jouw woning heb je verplicht een energielabel nodig. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr).

 • Studio Cindy Rademaker
  Studio Cindy Rademaker
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Cadier en Keer

  Studio Cindy Rademaker richt zich op ruimtelijke ontwerp en interieur architectuur maar omdat ik het belangrijk vind dat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen neem ik meestal de buitenkant ook mee in het ontwerp. Mijn ontwerpen kunnen zowel een prive als een meer publieke functie hebben, dit ligt aan de opdrachtstelling en de wensen van de klant. Ik vind het erg belangrijk om in overleg tot een ontwerp te komen maar wil ook zeker mijn eigen ontwerp ideeën en voorkeuren kunnen uiten. Er zal daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden om te zien of het voor beide partijen gaat werken en hoe we het gaan aanpakken. Iedere woning is uniek en daarom vereist ieder project zijn eigen aanpak. Voornamelijk werk ik rondom Maastricht maar voor een leuk project wijk ik graag uit naar andere delen van het land. Zeker met alle digitale middelen moet dit geen probleem zijn. Zie u en uw woning graag tegemoet!

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Bouwtekening / berekening constructie draagbalken tbv draagmuren. Zeer tevreden over het verloop, en communicatie tijdens en voor het renoveren. 👍
 • A Plus Construction NL
  A Plus Construction NL
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Ontwerper in Cadier en Keer

  ONZE FILOSOFIE De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject. Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  If you pick anyone else but Dragana and her team , that is your first wrong step in your renovations. Dragana and her team made our dream a reality. She made 3D drawings before we renovated so we could picture our ideas. She suggested better ideas and our input together made perfection! Every single person on the team is trustworthy and works hard. They are really proud of the work they do ❤️ The quality is beautiful, the work ethic is outstanding! I would recommend Dragana and her team over and over again! We so happy with our results ! Thank you so much
 • lab ng
  lab ng
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Ontwerper in Cadier en Keer

  lab ng, een bedrijf van gemma tersteeg interieurarchitect (BNI), gespecialiseerd in interieurs met een eigentijdse uitstraling, waar omgeving en bestaande elementen uitgangspunten zijn voor de ontwikkeling van een nieuwe woon- of werkomgeving. Uiteraard staan de wensen van de opdrachtgever hierin centraal. Samen met u lopen we door het ontwerpproces op weg naar een bij u passend interieur om in te werken of te wonen. Via moodboards, schetsontwerp en 3D impressie naar definitief ontwerp en uitvoering van uw project. Bijna alles is mogelijk. 14 jaar ervaring als interieurarchitect in kleine en grote projecten. Zakelijk en particulier. in het totale ontwerpproces maar ook in gedeelten daarvan.

  Laatste review:
  Hele prettige meedenkende en creatieve vrouw met mooie ideeën waardoor het project een succes is geworden.
 • Bouwbedrijf Vreeken
  Bouwbedrijf Vreeken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Cadier en Keer

  Bouwbedrijf Vreeken is een bedrijf met 20 jaar ervaring in de renovatie, aanbouw en verbouw van particuliere panden. Door uitgebreide ervaring in alle bouwvakgebieden en expertises kunnen de meeste allround verbouwingen volledig in eigen beheer worden uitgevoerd.

  Laatste review:
  Communicatief goed,denken mee, betrouwbaar, resultaat naar wens, alleen maar positief. Na eerdere verbouwingen met andere aannemers, een paar jaar geleden Mark en Remco Vreeken ontmoet. Nu 2 grote verbouwingen met hen gehad en ik wil niemand anders meer!
 • Designed For You By Fren
  Designed For You By Fren

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Cadier en Keer

  Designed For You By Fren is een creatief en gepassioneerd ontwerpbedrijf dat zich richt op het visualiseren van kwalitatieve interieurontwerpen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het doel is om klanten persoonlijke en professionele ontwerp oplossingen voor hun woning en/of bedrijfspand te bieden, waarbij hun wensen en behoeften altijd centraal staan, met behulp van 3D ontwerpsoftware. Naast het uitwerken van ontwerpen hou ik me ook bezig met het uitwerken van bouwaanvragen. Ik ben er voor klanten en ga geen uitdaging uit de weg om het gewenste resultaat te bereiken.

 • Klussenbedrijf Angelo Bouw V.O.F.

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Cadier en Keer

  Klussenbedrijf Angelo Bouw V.O.F. Gespecialiseerd in alle timmerwerken metselwerk keuken en badkamer renovatie.

 • Marinus klussenbedrijf
  Marinus klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Ontwerper in Cadier en Keer

  Loodgieter

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Heel tevreden over de werkzaamheden. Rinus is helder in de communicatie en denkt mee. Als iets niet direct goed is komt hij op verzoek terug om het te herstellen.
 • Aka Bouwbedrijf B.V.
  Aka Bouwbedrijf B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Cadier en Keer

  Small construction company, you can count on a personal approach, excellent service and flexible deployment. We do everything we can to make the renovation an affordable success.

 • Bosch Architectuur
  Bosch Architectuur

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Cadier en Keer

  Bosch Architectuur: Nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemming. Ontwerp, uitwerking (zowel vergunning als vergunningsvrij), bouwvoorbereiding. Kijk voor lopende en gerealiseerde projecten de website of social media.

4.5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Cadier en Keer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 10 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Cadier en Keer

Andere vakmensen in Cadier en Keer

Vind vakmensen bij jou in de buurt