Vind ontwerpers in Kerkrade

Op zoek naar ontwerpers in Kerkrade? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Kerkrade

 • A + Construct
  A + Construct
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Ontwerper in Kerkrade

  ONZE FILOSOFIE De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject. Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  If you pick anyone else but Dragana and her team , that is your first wrong step in your renovations. Dragana and her team made our dream a reality. She made 3D drawings before we renovated so we could picture our ideas. She suggested better ideas and our input together made perfection! Every single person on the team is trustworthy and works hard. They are really proud of the work they do ❤️ The quality is beautiful, the work ethic is outstanding! I would recommend Dragana and her team over and over again! We so happy with our results ! Thank you so much
 • Studio Cindy Rademaker
  Studio Cindy Rademaker
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Kerkrade

  Studio Cindy Rademaker richt zich op ruimtelijke ontwerp en interieur architectuur maar omdat ik het belangrijk vind dat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen neem ik meestal de buitenkant ook mee in het ontwerp. Mijn ontwerpen kunnen zowel een prive als een meer publieke functie hebben, dit ligt aan de opdrachtstelling en de wensen van de klant. Ik vind het erg belangrijk om in overleg tot een ontwerp te komen maar wil ook zeker mijn eigen ontwerp ideeën en voorkeuren kunnen uiten. Er zal daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden om te zien of het voor beide partijen gaat werken en hoe we het gaan aanpakken. Iedere woning is uniek en daarom vereist ieder project zijn eigen aanpak. Voornamelijk werk ik rondom Maastricht maar voor een leuk project wijk ik graag uit naar andere delen van het land. Zeker met alle digitale middelen moet dit geen probleem zijn. Zie u en uw woning graag tegemoet!

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Bouwtekening / berekening constructie draagbalken tbv draagmuren. Zeer tevreden over het verloop, en communicatie tijdens en voor het renoveren. 👍
 • Bouwkundig Buro Junior
  Bouwkundig Buro Junior
  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews
  Ontwerper in Kerkrade

  Bouwkundig Buro Junior is een bouwkundig adviesburo, gespecialiseerd in: * het verzorgen van een aanvraag bouwvergunning voor een uitbreiding aan uw woning, renovatie van een woning of een nieuwe woning. * het ontwerpen en uitwerken van uitbreiden aan en renovaties van woningen. Tekenwerk wat zoal uitgevoerd wordt is bestemd voor de aanvraag Omgevingsvergunning, vergunning vrije uitbreidingen, werktekeningen voor de uitvoering van bouwwerkzaamheden, detaillering, etc. Bouwkundig Adviesburo Junior kan het proces van u overnemen vanaf de eerste schets tot het afgeven van de vergunningen of de oplevering van de werkzaamheden. Werkgebied Het werkgebied van Bouwkundig Adviesburo Junior ligt hoofdzakelijk binnen een straal van 65km vanaf de vestigingsplaats Egchel, midden Limburg. Praktisch gezien de provincie Limburg en Oost Brabant.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Geweldige ervaring met Bouwtechnisch Tekenaar Andries Koster!! Wij willen graag onze oprechte lof uitspreken voor de buitengewone service en uitmuntende expertise van Bouwtechnisch Tekenaar Andries Koster van Bouwkundig Buro Junior uit Egchel. Onze samenwerking met Andries heeft onze verwachtingen overtroffen op elk niveau en we zijn buitengewoon tevreden met het resultaat. Klanttevredenheid: We zijn niet alleen zeer tevreden met het werk van Andries Koster, maar we zouden hem ook ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een getalenteerde bouwtechnisch tekenaar. Zijn professionaliteit, deskundigheid en toewijding aan klanttevredenheid maken hem echt een klasse apart. Nogmaals enorm bedankt Andries!! Groetjes van Stephanie en Mark
 • Rijsmus bouwkundig bureau

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Kerkrade

  Rijsmus bouwkundig bureau is een veelzijdig adviesbureau dat vakkennis en ervaring combineert met passie en enthousiasme voor een project. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat het bureau laagdrempelig is maar daarbij zeer professioneel handelt. Deze combinatie maakt het mogelijk dat Rijsmus bouwkundig bureau zijn diensten aanbiedt aan een ieder die een bouwproject wil realiseren. Wij verzorgen zowel bouwkundig als constructief tekenwerk en zijn daarnaast inzetbaar voor advies, bouwbegeleiding, inspecties en vergunning trajecten. Het bureau heeft uitgebreide kennis en ervaring van zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie. Afhankelijk van aard en grootte van de opdracht wordt samengewerkt met deskundigen op het gebied van constructie, energie en installatie.

 • KT Airco's And More
  KT Airco's And More

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Kerkrade

  Airco montage, verkoop, service en onderhoud. Een allround montage vakman, ik werk precies en secuur. Ik maak werk zoals ik het graag zelf thuis ook zou willen. Zuiver, vakkundig, met de juiste middelen, tools en mindset. Ook voor zonwering en rolluiken! Wilt u niet boren in uw kunstof kozijnen voor plisse raam deco? Up/down raam deco, dan heb ik de Perfecte oplossing voor U. Mvg

 • JDmontage
  JDmontage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Ontwerper in Kerkrade

  Wij zijn een klein all-round aannemers/klussenbedrijf. Wij werken met een klein professioneel team waardoor de lijnen tussen bedrijf en klant kort zijn. Geen opdracht is ons te gek, groot of klein.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Prima.
 • Richter Grondverzet & Transport

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Kerkrade

  Ben je op zoek naar een Hovenier, Sloopbedrijf? Dan kun je in Kerkrade bij Richter Grondverzet & Transport terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Schilder- en klusbedrijf H. van Reuth
  Schilder- en klusbedrijf H. van Reuth
  Beoordeling: 4.7 van 54.7571 reviews
  Ontwerper in Kerkrade

  Na jaren werkervaringen op gedaan te hebben bij verschillende werkgevers, zowel op het gebied van timmerwerkzaamheden als op het schildergebied, heb ik per 01 juli 2010 de stap gezet naar het zelfstandig ondernemersschap. Ik ben er van overtuigd dat ik als zzp-er dezelfde kwalitiet kan leveren tegen een veel scherpere prijs!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Helemaal naar wens! De klus was door omstandigheden wat meer werk dan gedacht maar dat was allemaal geen probleem en bood juist mooie uitdaging aldus Huub. Bovenal leuk teamwerk waarvan ik ook weer leerde! En ik kan enkel zeggen een man die met hart en ziel zijn vak kent en uitvoert. Aanrader mensen!
 • Borgans Bouw Service

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Kerkrade

  Borgans Bouw Service

 • Parkstad Installatie Techniek & More
  Parkstad Installatie Techniek & More
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Ontwerper in Kerkrade

  Van aanrecht tot zuurkast & More is ons motto. Alle voorkomende loodgieters, centraleverwarming werkzaamheden,medische aanpassingen, inloopdouche, douchezitje, beugels enz. Gespecialiseerd in laboratoria-en dentaaltechnieken (vacuum en perslucht, medische-en productiegassen, demiewater en waterontharders) alle kunststof leidingsystemen. Dat is More. En wij komen ook voor het vervangen van een kraanleertje. Dat is More.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Peter had meteen tijd en heeft de klus snel en goed uitgevoerd.

5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Kerkrade, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 8 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Kerkrade

Andere vakmensen in Kerkrade

Vind vakmensen bij jou in de buurt