Vind ontwerpers in Vaals

Op zoek naar ontwerpers in Vaals? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Vaals

 • Studio Cindy Rademaker
  Studio Cindy Rademaker
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Vaals

  Studio Cindy Rademaker richt zich op ruimtelijke ontwerp en interieur architectuur maar omdat ik het belangrijk vind dat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen neem ik meestal de buitenkant ook mee in het ontwerp. Mijn ontwerpen kunnen zowel een prive als een meer publieke functie hebben, dit ligt aan de opdrachtstelling en de wensen van de klant. Ik vind het erg belangrijk om in overleg tot een ontwerp te komen maar wil ook zeker mijn eigen ontwerp ideeën en voorkeuren kunnen uiten. Er zal daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden om te zien of het voor beide partijen gaat werken en hoe we het gaan aanpakken. Iedere woning is uniek en daarom vereist ieder project zijn eigen aanpak. Voornamelijk werk ik rondom Maastricht maar voor een leuk project wijk ik graag uit naar andere delen van het land. Zeker met alle digitale middelen moet dit geen probleem zijn. Zie u en uw woning graag tegemoet!

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Bouwtekening / berekening constructie draagbalken tbv draagmuren. Zeer tevreden over het verloop, en communicatie tijdens en voor het renoveren. 👍
 • A + Construct
  A + Construct
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Ontwerper in Vaals

  ONZE FILOSOFIE De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject. Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  If you pick anyone else but Dragana and her team , that is your first wrong step in your renovations. Dragana and her team made our dream a reality. She made 3D drawings before we renovated so we could picture our ideas. She suggested better ideas and our input together made perfection! Every single person on the team is trustworthy and works hard. They are really proud of the work they do ❤️ The quality is beautiful, the work ethic is outstanding! I would recommend Dragana and her team over and over again! We so happy with our results ! Thank you so much
 • Nelissen Bouwadvies
  Nelissen Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Vaals

  Voor opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector werkt Nelissen Bouwadvies aan projecten waarbij behoefte is aan bouwkundig inzicht. ​ Of het nu gaat om een bouwkundige tekening, verbouwing, het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente of het begeleiden van het bouwproces; ik bied diensten aan in alle fasen van het bouwproject. Nadat ik al uw wensen in kaart heb gebracht, draag ik zorg voor bouwkundig advies en begeleiding. ​Constructieberekeningen: u kunt het beste rechtsreeks contact opnemen met een constructiebureau. Tevens kunt u bij mij terecht voor het opstellen van een energielabel. Voor de verkoop of verhuur van jouw woning heb je verplicht een energielabel nodig. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr).

 • Snoei- en rooiwerkzaamheden Bert Franssen
  Snoei- en rooiwerkzaamheden Bert Franssen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Ontwerper in Vaals

  Ik ben sinds 2012 werkzaam als hovenier. Voor de volgende werkzaamheden ben ik beschikbaar: Tuinonderhoud Snoeien van bomen en struiken Tuin aanleg Tuin renovatie Het leggen van graszoden Het plaatsen van schuttingen Het rooien van bomen Het verhelpen van stormschade aan bomen en struiken Alle werkzaamheden worden vooraf altijd goed en duidelijk met de opdrachtgever besproken Er is altijd voor elke klus wel een oplossing

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  We zijn heel blij met onze nieuwe groene tuin. Bert heeft hard gewerkt, onder de heftige zon, en alles gong volgens afspraak. TOP!
 • Moaswerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Vaals

  Heeft u bouw of verbouwplannen, een doorbraak of mooie aanbouw realiseren, loods of carport bouwen? Dan kunt u bij Moaswerk terecht voor een constructieberekening, constructietekening en advies voor u bouw- en verbouwplannen. Samen nemen we de plannen door en kiezen we voor een praktische insteek.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Na snelle het contact leggen op korte termijn een kennismakingsafspraak kunnen maken. Nils heeft verstand van zaken en is prettig in het contact. Moaswerk is zeker een aanrader voor iedereen die een constructie tekening/berekening nodig heeft!
 • Alkhader
  Alkhader

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Vaals

  Ik doe als met Klussenbedrijf bouw

 • DUIJSINGS - Groenservice
  DUIJSINGS - Groenservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Ontwerper in Vaals

  DUIJSINGS - Groenservice kan je helpen met je Hovenier klus in Simpelveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met DUIJSINGS - Groenservice om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Jeroen heeft bij ons een appelboom en een Japanse Esdoorn gesnoeid. Vakkundig en betaalbaar. Ik ben zeer tevreden.
 • Matey Klussbedrijf

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Vaals

  16 Years od expirience in USA & EUROPE...In Nederlands 2 Years work as A1 zzp at Bouw projects...Interior and exterior work no problem... All work are done with precision... All Kind if instalatorom,stuc work plastering,painting,kitchen and bath complete,reparation also drywall isolations,gevelizatie and more...short time of reaction and realization

 • Gard-in company
  Gard-in company

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Vaals

  Allround hovenier/stratenmaker 10+ jaren ervaring en zeer gemotiveerd! Niet bang om garantie te geven

 • Tim Brouns Tuin Aanleg & Onderhoud
  Tim Brouns Tuin Aanleg & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Vaals

  Een jong hoveniersbedrijf. Dat werkzaam is in zuid Limburg.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Tim heeft goed werk afgeleverd. Was netjes binnen de afgesproken tijd aanwezig en heeft het werk keurig uitgevoerd. Prijs was ook naar wens. Wij zijn heel tevreden en zullen in de toekomst indien nodig zeker Tim opnieuw contacteren.

5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Vaals, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Vaals

Andere vakmensen in Vaals

Vind vakmensen bij jou in de buurt