Vind stratenmakers in Vaals

Op zoek naar stratenmakers in Vaals? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Vaals

 • PR Infra
  PR Infra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Stratenmaker in Vaals

  Sinds 1983 begonnen op de minigraver ..en nu na al die jaren nog steeds bezig en met plezier . Onlangs zelf een minigraver gekocht met alles er op en aan . Deze machine weegt 2,5 ton en kan uitgebreid ingezet worden ..met zijn 1,20m hoef je maar een tuinschot te verwijderen en klaar..of het nou licht sloopwerk is of fundamenten,riool vervangen , oprit uitgraven en verharden ,sleuven graven ,zwembad uitgraven evt incl afvoeren..of struiken verwijderen ,deze machine is multi inzetbaar dat in combinatie met mijn ervaring ..dan komt het altijd goed .Vanaf mei 2021 heb ik een minigraver die maar 75 cm nodig heeft ..Ik heb nu ook een gronddumper die de grond kan vervoeren van het werk na de container . We doen enkel bestraten incl grondwerk !!!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Werkzaamheden zijn prima en conform tekening uitgevoerd door hardwerkend team.
 • Juxhin Alla Grondwerker & Bouw
  Juxhin Alla Grondwerker & Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Stratenmaker in Vaals

  Werken in regio limburg, engels sprekend

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  He did a good job.
 • P van der Heijden services
  P van der Heijden services
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Vaals

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in Simpelveld, dan kan P van der Heijden services je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  goeie vakmensen om mee te werken en denken met je mee,houden zich aan de afspraak en opdrachten correct uitgevoerd naar onze wensen De opdracht was tuin leeghalen en opnieuw bestraten met nieuwe schutting plaatsen en afwerken met blauwsteen dit alles in een prettige samenwerking in geleen
 • Rama Grondwerken
  Rama Grondwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Stratenmaker in Vaals

  Welkom bij Rama grondwerken Bij Rama grondwerken staan vakmanschap en complete tuinaanleg centraal. Wij zorgen voor een prachtige buitenruimte waar u jarenlang van kunt genieten. Van ontwerp tot realisatie, wij bieden maatwerk op het gebied van tuinieren. Diensten aanleg keramische tegels beton tegels klinkers Plaatsing van verschillende hekwerken omheiningen graafwerken Plaatsing van beplanting tuin onderhoud vijveraanleg eventuele extra werkzaamheden drainage aanleg rioolaanleg stucen buitengevel zandstralen buitengevel leveringen beplanting tuinaanleg materiaal

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer prettige ervaring: goede communicatie en afspraken over tijdlijn, flexibel en resultaat zeer naar tevredenheid.
 • Allround klus en installatie bedrijf JG
  Allround klus en installatie bedrijf JG
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Stratenmaker in Vaals

  Specialist in vloerverwarming, Ontruimingen van huizen, groen onderhoud en diverse sloopwerkzaamheden

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heel tevreden over Jeroen en zijn collega's. Vriendelijk, beleefd en harde werkers. Snelle reactie op berichten, komt afspraken na. Na afloop alles tiptop achtergelaten.
 • Schut bestratingen sloop en tuinonderhoud
  Schut bestratingen sloop en tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Vaals

  Mijn vakgebied is voor tuinaanleg badkamer sloop werken en andere kleine sloopwerken maar ook plafonds en systeem wanden geen probleem maar ook bestratingen van tuinen is ook geen probleem materialen allemaal aanwezig gegroet btl schut

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top gewerkt! Ons Terras is prachtig geworden.Bart komt alle afspraken na en is een harde werker. Wat voor ons ook zeer belangrijk is: hij komt op tijd opdagen! Aanrader dus:-)
 • Regio multidiensten
  Regio multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Stratenmaker in Vaals

  RMD verricht voor u graag volgende werkzaamheden: Afgraven en egaliseren van tuinen. Oppakken van oude bestrating. Aanpassen van bestrating. Herbestrating. Oplossen van grondverzakkingen. Sleuven graven. Fundering uitgraven. Draingoot plaatsen. Aanleggen van riolering. Drainage leggen. Inzet van dumper en minishovel met machinist. Sloopwerkzaamheden (keukens, badkamers,toiletten). Afkappen stucwerk. Verwijderen plafonds. Verwijderen van wanden. Verwijderen cementdekvloer. Egaliseren van vloeren. tapijtverwijdering. Vocht probleem. Schimmel verwijdering. Slopen van tussen wanden. Dicht maken van deuropeningen ramen. Totaal sloop. Tuinonderhoud. Verwijderen van struiken, heggen en hagen. Verwijderen van schutting en plaatsing van nieuwe schutting. Onderhoud van tuinen. Opschonen van tuinen. plaatsen tussen en voorzet wanden plaatsen met isolatie. isoleren van zolder. isoleren van plafonds. Wij trachten u met de bovenstaande opsomming van werkzaamheden goed te informeren. Er zijn uiteraard legio andere werkzaamheden die wij geheel naar uw wens kunnen verrichten. Schroomt u dan ook niet per direct uw vragen aan ons te stellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Hele goede prijs kwaliteit. Kwamen zoals afgesproken en vorden opdracht heel netjes uit.
 • CS Dienstverlening
  CS Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Vaals

  CS Timmerwerk. Voor al u klussen in en rondom het huis.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mooi gedaan netjes afgewerkt alles schoon achtergelaten.👍🏻👍🏻👍🏻
 • B.P. Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stratenmaker in Vaals

  Garantie Klant is koning Orde en netheid Klant vriendelijk

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede ervaring met dit bedrijf! H De werkzaamheden zijn snel gedaan en volgens plan. Vriendelijke medewerkers, komen afspraken na. Terras en oprit huis is schitterend geworden. Aanbeveling voor nieuwe klanten.
 • 2118 B.V.
  2118 B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Stratenmaker in Vaals

  Je kunt ons zien als de 'extra handen' tijdens je klus voor juist het 'fijnere' - of het 'groffere' werk. Met roots in de elektrotechniek en het renoveren van oude panden is de laatste 5 jaar de interesse en ervaring verlegd en verbreed naar tuinaanleg en hovenierswerkzaamheden. Met als specialisaties: Bestraten Tuinverlichting Hagen Gazonbeheer Algemeen tuinonderhoud

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Jurgen heeft mij uitstekend geholpen. Werkt hard, snel, zeer precies en netjes! Alles verliep perfect volgens afspraak, en voor een eerlijke prijs. Van harte aan te bevelen!!!

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Vaals, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 33 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Vaals

Andere vakmensen in Vaals

Vind vakmensen bij jou in de buurt