Vind verhuisbedrijven in Vaals

Op zoek naar verhuisbedrijven in Vaals? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Vaals

 • Budget Ontruiming Limburg
  Budget Ontruiming Limburg
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Vaals

  Budget Ontruiming Limburg bestaat uit een klein, jong en dynamisch team met een persoonlijke aanpak. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij de kwaliteit leveren die u uiteraard belangrijk vindt. Wij vinden professionaliteit, goede service en het leveren van goede kwaliteit zeer belangrijke componenten. Er wordt gewerkt op basis van wederzijds vertrouwen. En dit tegen een eerlijke prijs. Wij willen graag met u meedenken en verzorgen uw ontruiming en/of verhuizing met discretie en ontzorgen u van A tot Z. Door onze ervaring kijken we nergens meer van op en zien we elke klus als een nieuwe uitdaging. Iedere woning is anders en vereist daarom maatwerk.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Super fijne en snelle service ! :) Ik kan ze zeker aanraden !
 • Rik Dieteren Transport B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Vaals

  Uw verhuisbedrijf in Midden en Noord Limburg.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Goed en snel werk geleverd!
 • Lindner Liftservice 24/7
  Lindner Liftservice 24/7
  Beoordeling: 4.6 van 54.656 reviews
  Verhuisbedrijf in Vaals

  Ik ben zzper in de lifttechniek. Ik moderniseer oude liften en doe onderhoud aan liften. Verder ben ik een zeer handige klusser en electricien. Ik heb een electro opleiding gedaan, ik weet dan ook uiteraard wat ik doe.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Hele goede service, stopcontact in no time vervangen, voor prima prijs, en erg klantvriendelijk.
 • Spanplafond Vakbedrijf Jongen
  Spanplafond Vakbedrijf Jongen
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Verhuisbedrijf in Vaals

  Met reeds 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist in spanplafonds. Van toilet tot Wellness centra. Wij zorgen voor een strak probleemloos plafond! Wij zijn gevestigd in Epen. Wij monteren in heel Nederland , België en Duitsland. Via onze website kunt U gratis een prijsindicatie opvragen. Wij komen geheel vrijblijvend aan huis voor een offerte.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  perfect bedrijf
 • Intercompany V.O.F.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Vaals

  Goed en snel!!!

 • Perfecto-Klusbedrijf
  Beoordeling: 3.3 van 53.354 reviews
  Verhuisbedrijf in Vaals

  Perfecto Klusbedrijf is een jong bedrijf met veel ambities. Bij ons kunt U terecht voor de meest uiteenlopende klussen. Van bestratingen tot strijkwerkzaamheden en zelfs kleine transportdiensten. Van schilderwerk tot tuinonderhoud etc

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Op 8 mei afspraak gemaakt voor vanochtend. 2 maanden gewacht, wat echter geen probleem was. Vanochtend vroeg opgestaan na een drukke late dienst echter niemand is komen opdagen Geen afmelding of telefoontje. Zo kan ik hun werk dus niet beoordelen dus tja. Jammer gezien de eerdere reviews
 • Rohs Dak en Bouwservice
  Rohs Dak en Bouwservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews
  Verhuisbedrijf in Vaals

  We leven allemaal met een dak boven ons hoofd. Wanneer er een probleem is aan je dak en je doet er niets aan, zal de schade propageren en zullen de kosten oplopen. Neem daarom Rohs Dak- en Bouwservice onder de arm om uw reparaties te verzorgen. Door stormschade of afgewaaide boomtakken kunnen pannen verschuiven of afbreken. Een dakreparatie is onontkomelijk in dit geval. Er is ook gevaar voor je dak dat niet meteen merkbaar is. Er zijn verschillende soorten dakreparaties die kunnen uitgevoerd worden aan een dak. Het dak kan volledig heraangelegd worden. Een minder dramatisch voorbeeld zijn dakpannen die weggevlogen zijn. Het wordt aangeraden meteen nieuwe dakpannen te plaatsen door ons. Een dakreparatie kan ook gewoon het vervangen zijn van een oud onderdeel, bijvoorbeeld: oude isolatie. Ontmossing is in vele gevallen nodig. Mos tast namelijk je dak aan en dient dus verwijderd te worden. In geval van een lekkage of gevaar op lekkage kan een soort coating aangebracht worden die een bescherming biedt en de poriën vult waardoor de lekkage stopt. Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Wij horen graag van u.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Vriendelijke vakman die telefonisch verduidelijkende vragen stelt en vervolgens een prijs met je afspreekt. Het werk wordt vlot ingepland en tot grote tevredenheid uitgevoerd. Ook niet onbelangrijk: de klusplek wordt ook weer opgeruimd en schoon achter gelaten.
 • Zuber klusbedrijf.
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Verhuisbedrijf in Vaals

  ...

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Snel en goed gedaan top👍
 • Reinders Tegeldesign
  Reinders Tegeldesign
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Verhuisbedrijf in Vaals

  Hallo, Ik ben Berry Reinders. Ik ben al 33 jaar werkzaam als tegelzetter, tot 2003 was ik werkzaam bij een bedrijf en ben daarna verder gegaan als zelfstandig ondernemer, daar mijn ideeën en creativiteit vaak niet tot uiting konden komen. Als zzp-er kan ik in overleg met de klant vaak leuke en aparte creaties maken. Ik ben een gemotiveerde tegelzetter, met een probleemoplossend denkvermogen die graag onder de mensen is en aan leuke projecten werkt. Ik kijk er dan ook naar uit om met u samen te werken. Met vriendelijke groet, Berry Reinders

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Heeft een prima prijs kwaliteit verhouding. Niet duur, makkelijk in de communicatie en komt over het algemeen afspraken na.
 • Renovatiebedrijf Royal
  Renovatiebedrijf Royal

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Vaals

  Renovatiebedrijf Royal is je ideale partner als je een Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig hebt in Kerkrade en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Vaals, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Vaals

Andere vakmensen in Vaals

Vind vakmensen bij jou in de buurt