Vind verhuisbedrijven in Kerkrade

Op zoek naar verhuisbedrijven in Kerkrade? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Kerkrade

 • Budget Ontruiming Limburg
  Budget Ontruiming Limburg
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Kerkrade

  Budget Ontruiming Limburg bestaat uit een klein, jong en dynamisch team met een persoonlijke aanpak. Door deze persoonlijke aanpak kunnen wij de kwaliteit leveren die u uiteraard belangrijk vindt. Wij vinden professionaliteit, goede service en het leveren van goede kwaliteit zeer belangrijke componenten. Er wordt gewerkt op basis van wederzijds vertrouwen. En dit tegen een eerlijke prijs. Wij willen graag met u meedenken en verzorgen uw ontruiming en/of verhuizing met discretie en ontzorgen u van A tot Z. Door onze ervaring kijken we nergens meer van op en zien we elke klus als een nieuwe uitdaging. Iedere woning is anders en vereist daarom maatwerk.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Super fijne en snelle service ! :) Ik kan ze zeker aanraden !
 • Klusservice Fredriksz
  Klusservice Fredriksz
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Verhuisbedrijf in Kerkrade

  Klusservice Fredriksz Voor al uw klussen in en rondom uw huis ! U kunt bij Klusservice Fredriksz terecht voor verschillende klussen. Onder andere: Gipsplafonds Gipswandjes/koofjes Houten wandjes/koofjes Apparatuur inbouwen/ophangen Lampen, schilderijen en dergelijke ophangen Bestickerwerk bijvoorbeeld keukens of deuren, ramen en dergelijke Sloopwerkzaamheden Vloeren leggen Isoleer werk Dakgoten leegmaken Gaten boren voor airco afvoer Verhuizen van inboedels tot aan wasmachine of dergelijke

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Klusservice Frederiksz kwam keurig op tijd en heeft een heel aantal klussen keurig geregeld. Ik ben zeer tevreden over het werk.
 • Rik Dieteren Transport B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Kerkrade

  Uw verhuisbedrijf in Midden en Noord Limburg.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Goed en snel werk geleverd!
 • KT Airco's And More
  KT Airco's And More

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Kerkrade

  Airco montage, verkoop, service en onderhoud. Een allround montage vakman, ik werk precies en secuur. Ik maak werk zoals ik het graag zelf thuis ook zou willen. Zuiver, vakkundig, met de juiste middelen, tools en mindset. Ook voor zonwering en rolluiken! Wilt u niet boren in uw kunstof kozijnen voor plisse raam deco? Up/down raam deco, dan heb ik de Perfecte oplossing voor U. Mvg

 • JDmontage
  JDmontage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Verhuisbedrijf in Kerkrade

  Wij zijn een klein all-round aannemers/klussenbedrijf. Wij werken met een klein professioneel team waardoor de lijnen tussen bedrijf en klant kort zijn. Geen opdracht is ons te gek, groot of klein.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Prima.
 • Klusbedrijf Limburg
  Klusbedrijf Limburg
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Kerkrade

  Beste Klant, U wilt uw Vloer gelegd of geschuurd hebben (Parket verlijmd of zwevend lamelparket of traditioneel parket, laminaat , PVC verlijmd, PVC (Klik), uw trap gerenoveerd hebben, of heeft u misschien een schilderklus of juist een tuinierklus, een bestrating of het maken van een hele aanbouw. Het renoveren of helemaal nieuw realiseren van een badkamer of toilet. Het plaatsen van een binnen kozijn en deur of aftimmer werkzaamheden, een keuken plaatsen of een tuinhuis realiseren of een tuinmuur metselen met of zonder verlichting en tussen schotten. En nog heel veel andere klussen in of om het huis. Ik heb inmiddels 15 jaren ervaring mogen opdoen in de kluswereld en ben hier ook zeer dankbaar voor. Het leuke van ons vak is om van een bedacht project realiteit te maken, en van een huis u thuis te maken. Dus bent u bij klusbedrijf Limburg aan het juiste adres. Stuur gerust een bericht en we gaan uw zorgen rondom uw klus overnemen en uw project realiseren volledig naar uw wens. Met vriendelijke groet, Robin Struver Klusbedrijf Limburg

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Een echte aanrader. Robin denkt met je mee. Geeft relevante adviezen. Hij staat in mijn fone als vast adres.
 • Sebi's klusbedrijf
  Sebi's klusbedrijf
  Beoordeling: 4.4 van 54.4528 reviews
  Verhuisbedrijf in Kerkrade

  Kwaliteit Meedenken Helpen Top 3 van de eigenschappen dat een bedrijf nodig heeft om zich een bedrijf te kunnen noemen. S.e.b totaalklusservice heeft niet alleen maar 3 eigenschappen maar veel meer!

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Sebi’s klusbedrijf ging voortvarend te werk en heeft binnen twee weken onze badkamer volledig naar wens geplaatst. We zijn heel tevreden over zijn service. Al waren er te weinig onderdelen geleverd door de leverancier van de badkamer, pakte hij dit op door zelf de onderdelen te verzorgen. Ook heeft hij extra werkzaamheden uitgevoerd zoals het plaatsen van een stopcontact, lichtknop en het repareren van de toiletafvoer beneden, zonder meerprijs te berekenen. Hij is een harde werker, die alles doet zoals je het wilt hebben.
 • Rohs Dak en Bouwservice
  Rohs Dak en Bouwservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews
  Verhuisbedrijf in Kerkrade

  We leven allemaal met een dak boven ons hoofd. Wanneer er een probleem is aan je dak en je doet er niets aan, zal de schade propageren en zullen de kosten oplopen. Neem daarom Rohs Dak- en Bouwservice onder de arm om uw reparaties te verzorgen. Door stormschade of afgewaaide boomtakken kunnen pannen verschuiven of afbreken. Een dakreparatie is onontkomelijk in dit geval. Er is ook gevaar voor je dak dat niet meteen merkbaar is. Er zijn verschillende soorten dakreparaties die kunnen uitgevoerd worden aan een dak. Het dak kan volledig heraangelegd worden. Een minder dramatisch voorbeeld zijn dakpannen die weggevlogen zijn. Het wordt aangeraden meteen nieuwe dakpannen te plaatsen door ons. Een dakreparatie kan ook gewoon het vervangen zijn van een oud onderdeel, bijvoorbeeld: oude isolatie. Ontmossing is in vele gevallen nodig. Mos tast namelijk je dak aan en dient dus verwijderd te worden. In geval van een lekkage of gevaar op lekkage kan een soort coating aangebracht worden die een bescherming biedt en de poriën vult waardoor de lekkage stopt. Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Wij horen graag van u.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Vriendelijke vakman die telefonisch verduidelijkende vragen stelt en vervolgens een prijs met je afspreekt. Het werk wordt vlot ingepland en tot grote tevredenheid uitgevoerd. Ook niet onbelangrijk: de klusplek wordt ook weer opgeruimd en schoon achter gelaten.
 • Renovatiebedrijf Royal
  Renovatiebedrijf Royal

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kerkrade

  Renovatiebedrijf Royal is je ideale partner als je een Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig hebt in Kerkrade en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Perfecto-Klusbedrijf
  Beoordeling: 3.3 van 53.354 reviews
  Verhuisbedrijf in Kerkrade

  Perfecto Klusbedrijf is een jong bedrijf met veel ambities. Bij ons kunt U terecht voor de meest uiteenlopende klussen. Van bestratingen tot strijkwerkzaamheden en zelfs kleine transportdiensten. Van schilderwerk tot tuinonderhoud etc

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Op 8 mei afspraak gemaakt voor vanochtend. 2 maanden gewacht, wat echter geen probleem was. Vanochtend vroeg opgestaan na een drukke late dienst echter niemand is komen opdagen Geen afmelding of telefoontje. Zo kan ik hun werk dus niet beoordelen dus tja. Jammer gezien de eerdere reviews

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Kerkrade, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Kerkrade

Andere vakmensen in Kerkrade

Vind vakmensen bij jou in de buurt