Vind Alarmsysteem installateurs in Cadier en Keer

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Cadier en Keer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Cadier en Keer

 • RP IT & Security
  RP IT & Security
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Alarmsysteem installateur in Cadier en Keer

  RP IT & Security kan je helpen met alle klussen die te maken hebben met elektra, beveiliging en IT. Van stopcontacten en perilex aansluitingen tot camera- en inbraaksystemen. Ook bouwen wij computers op aanvraag en kunnen we zorgen voor snelle WiFi door het hele pand. Particulier of zakelijk is geen enkel probleem. Uurtarief is €55,- Voorrijkosten afhankelijk van afstand. 25 euro tot <20km van Kerkrade 40 euro vanaf >20 km van Kerkrade

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Afgesproken om 3 eigen camera's op te hangen incl. materiaal en hij heeft een rolgordijn opgehangen voor €220,- . Voordat hij betaald kreeg was hij super aardig en kwam op zijn afspraken. 1 camera deed het niet en hij zou deze bij hem thuis na kijken. Kreeg erna een app dat vergeten was deze af te plakken en hierdoor vocht in was gekomen waardoor mijn FOSCAM camera kapot was gegaan. Hij zou een andere voor mij bestellen vanuit AliExpress want daar bestelt hij alles van zei hij en deze komen ophangen. Ieders keer had een andere excuus en kwam hij niet. Ik kreeg erna ook een app dat ik maar een andere idioot moest zoeken die mijn 3e camera op zou hangen terwijl hij EN mijn dure camera kapot heeft gemaakt en nu ook gestolen en €220,- lichter ben!! Een dief en een prutser is hij! Kijk liever verder voordat je hem wilt inhuren!
 • Elektra

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Cadier en Keer

  Beste klant, Als professionele monteur heb ik jarenlang bij industriële bedrijven gewerkt met goede ervaring aan alle elektrische systemen. Naast mijn werk zou ik als ondernemer graag elektrische klussen willen doen in regio Maastricht.

 • Bert Janssen Home Services
  Bert Janssen Home Services
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Alarmsysteem installateur in Cadier en Keer

  Hi, Welkom op het profiel van Bert Janssen Home Services, ik ben Bert. Wij zijn gevestigd in Maastricht en wij staan garant voor kwaliteit. Werkzaamheden bestaan ui: + kleine klussen mbt + elektra + glaszetten + sanitair + hout + lassen / metaal , reparaties + automotive electronica reparatie + kleine kit werken.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Prima werk geleverd.
 • Aiga Mounting B.V.
  Aiga Mounting B.V.

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Cadier en Keer

  De core business van Aiga Mounting is de installatie van PV - systemen, zowel in het veld als op het dak. We hebben gespecialiseerde elektriciens in dienst die u graag bij staan met uw algemene elektrische installaties.

 • Servicebedrijf-cilissen
  Servicebedrijf-cilissen
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Alarmsysteem installateur in Cadier en Keer

  Over Service Cilissen: al jaren uw erkende servicebedrijf voor alles rondom elektra. Wij zijn uw specialist in elektrotechniek in alle werkzaamheden in en om uw woning of bedrijf. Wij richten ons niet op één onderdeel van de elektrotechniek, maar juist op een breed spectrum. Zo kunnen we u op verschillende gebieden adviseren en ondersteunen. Vanaf de installatie van verlichting tot het plaatsen van laadpalen aan huis of bij uw bedrijf. Onze visie: Elektrotechniek is een vak apart. En omdat de vraag én druk op het elektriciteitsnet verder groeit, groeit ook het belang van onderhoud en de juiste installatie. Als servicebedrijf willen we natuurlijk betrouwbaar zijn. Echter zien we dat als een vanzelfsprekendheid om ons werk goed te kunnen doen. We willen vooral transparant en eerlijk zijn, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Zo ontvangt u van ons altijd een eerlijke en betrouwbare offerte. Binnen onze communicatie zijn we open en persoonlijk. Uiteraard zorgen we bij onze werkzaamheden in huis of bij bedrijven altijd voor de optimale afwerking. Bent u toch nog niet helemaal tevreden? Dan komen we kosteloos terug om voor u de afwerking te verzorgen waarnaar u op zoek bent. Werkzaamheden: Als servicebedrijf kunnen we u met alles rondom uw elektra helpen. Of het nou gaat om de installatie van verlichting of het verzorgen van camera- en huisbeveiliging. Ook data en communicatie is bij ons in goede handen. Servicebedrijf Cilissen is gevestigd in Maastricht, maar ons werkgebied is heel Nederland. Bent u op zoek naar een erkende en betrouwbare installateur van elektra? Dan komen we graag bij u langs. Maak kennis met onze diensten.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Zeer prettig ! Professionele aanpak, prettige communicatie en klantgericht.
 • E. Vinken
  E. Vinken

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Cadier en Keer

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Gronsveld bij E. Vinken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Teco Electro
  Teco Electro
  Beoordeling: 1.6 van 51.651 review
  Alarmsysteem installateur in Cadier en Keer

  Wij zijn een erkend installatiebedrijf voor elektrische installatie en camera bewaking. Ook voor al uw keuringen van NEN 1010 en 3140 en ladders en steigers. Wij hebben een storingsdienst van 24/7.

  Laatste review:
  Elektra overige-
  Vriendelijke man, echter onmogelijk om afspraak te maken. Telkens werd gevraagd om op dag waarop hij kon, hem te bellen, hij zou dan meteen komen. Alleen dan bel je en dan kom hij weer niet.. uiteindelijk niks geworden.
 • Ivo Berzins

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Cadier en Keer

  Ben je op zoek naar een Schilder, Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Maastricht bij Ivo Berzins terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • FH Light Facilities
  FH Light Facilities
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Alarmsysteem installateur in Cadier en Keer

  Ik ben van origine gepassioneerd en professioneel belichter voor theater, televisie, events en concerten. Doordat het Corona virus onze branche al sinds maart 2020 stil heeft gelegd, heb ik besloten mijn 2 rechter handen niet stil te laten hangen en heb ik daarom een tweede bedrijf opgericht n.a.v. mijn andere grote interesses: Domotica / smarthome en installatietechniek. Door de ervaringen in de live entertainment qua werkwijze, de complexe digitale technieken en de zeer grote elektrische installaties waarmee gewerkt wordt, kan ik tot bijzonder creatieve oplossingen komen en daarmee meerwaarde bieden ten opzichte van een reguliere installateur. Ik zal altijd een stap vooruit en out of the box denken. U kunt bij mij o.a. terecht voor -Werkzaamheden aan groepenkast, altijd incl. NEN keuring! -Zonnepaneel (PV) installaties -Elektrotechniek; Groepenkasten, Fornuisgroepen, Kabels trekken, Muur Frezen, Schakelmateriaal etc. -NEN 3140 + NEN 1010 Keuringen incl. Rapport. -Domotica en Smarthome op maat -Lichtontwerp -Draadloze en bekabelde netwerken -Advies en installatie En nog veel meer! Aan de grootte van opdrachten die ik kan realiseren zit niet zo snel een limiet. Er zijn nog een hoop op elkaar ingespeelde collega’s uit mijn vaste kring beschikbaar die allen bevoegd, bedreven en zeer bekwaam zijn voor elektrowerken en installaties. Normaal gesproken zien wij elkaar vanwege (tour)shows vaker dan onze eigen familie, waardoor we een hecht team zijn. Wilt u slechts een lamp laten ophangen of een complete woning, kantoor of horecagelegenheid laten aanpakken? U bent bij mij aan het juiste adres. Ontdek zelf de voordelen van de keuze voor FH Light Facilities.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Het was even zoeken, maar een half uurtje stond hij voor de deur de storing is opgelost en begin april komt hij terug voor alle opnieuw te renoveren.
 • Bouwens elektrotechniek
  Bouwens elektrotechniek
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Alarmsysteem installateur in Cadier en Keer

  Bouwens elektrotechniek is een onderneming met als doelstelling: het leveren, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Bouwens elektrotechniek realiseert met name elektrotechnische installaties voor utiliteitsbouw en woningbouw. Bouwens elektrotechniek hanteert de ‘Total Concept’ gedachte. Dit betekent dat u bij ons ook terecht kunt voor zonnepanelen, meet- en regeltechniek, besturings- en camerabeveiligingsprojecten, domotica (huisautomatisering), verlichting, toegangscontrole, video/intercom installaties, brandmeldinstallaties alsmede het verlenen van service en onderhoud voor deze installaties. Onze opdrachtgevers kunnen we verdelen in de categorieën: · Woningcorporaties · Bouwkundige aannemers · Particulieren Natuurlijk staat Bouwens elektrotechniek ook klaar om u te adviseren op bovenstaande terreinen.

  Laatste review:
  Wesley is een harde werker! En hij werkt bovendien erg netjes en secuur. Mocht ik in de toekomst nog een keer iemand nodig hebben! Dan zal ik Wesley zeker bellen.

1

Top beoordelingen Alarmsysteem installateurs

Onze Alarmsysteem installateurs in Cadier en Keer, hebben een gemiddelde reviewscore van 1 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Cadier en Keer

Andere vakmensen in Cadier en Keer

Vind vakmensen bij jou in de buurt