Vind Airco installateurs in Schinveld

Op zoek naar Airco installateurs in Schinveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Airco installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde airco installateurs in Schinveld

 • Airco service Sittard
  Airco service Sittard
  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
  Airco installateur in Schinveld

  Verkoop - Installatie - Onderhoud

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Onderhoud van airconditioning. Meneer neemt snel contact op na aanmelding, is vriendelijk. Op korte termijn een afspraak gepland die keurig nagekomen werd. Meneer werkt netjes. De airco kan weer 2 jaar mee.
 • Installatietechniek A. Uitterlinde
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Airco installateur in Schinveld

  25 jaar ervaring in leidingwerk rvs Leuningwerk en sinds 2 jaar ook koeltechniek (airco’s van de merken LG en Mitsubishi)

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Perfect
 • Hike installatie techniek
  Hike installatie techniek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Airco installateur in Schinveld

  Hike installatie techniek kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Zuid Limburg. Wij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Warmtepomp installeren of vervangen, Warmtepomp repareren of onderhouden te beantwoorden. Daarbij plaatsen wij ook zonnepanelen, en sanitair is voor ons ook geen probleem! Neem direct contact op met Hike installatie techniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Fijne communicatie en goed werk!
 • Allround Installatie Techniek Weideman
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Airco installateur in Schinveld

  Allround Installatie Techniek Weideman kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien klus in Hoensbroek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Allround Installatie Techniek Weideman om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Vakkundig persoon die netjes en snel werkt! Alles functioneert weer, we zijn er heel blij mee
 • Klimaatbeheersinglimburg
  Klimaatbeheersinglimburg
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Airco installateur in Schinveld

  Klimaatbeheersinglimburg kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Munstergeleen/Sittard en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Klimaatbeheersinglimburg om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Star Home Comfort
  Star Home Comfort
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Airco installateur in Schinveld

  Star Home Comfort kan je helpen met je Installatiebedrijf voor airco installatie in Spaubeek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over airco installeren of vervangen. Neem direct contact op met Star Home Comfort om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Prima werk. Leuke kerel ook. Prijs ook goed
 • Bremo Klimaat B.V.

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Schinveld

  Bremo Klimaat B.V. kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Brunssum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Warmtepomp installeren of vervangen, Warmtepomp repareren of onderhouden te beantwoorden. Neem direct contact op met Bremo Klimaat B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • COMFOTEC B.V.
  COMFOTEC B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5535 reviews
  Airco installateur in Schinveld

  We zijn een klein installatiebedrijf waar de eigenaar zelf meewerkt aan de projecten. Hierdoor is er geen “ruis” tussen wat er met de klant wordt afgesproken tijdens de besprekingen en de uit te voeren werkzaamheden op de werkvloer. Wij hebben veel ervaring in luxe woningen met uitgebreide verwarmingssystemen en mooie badkamers. Ook Hebben we gecertificeerde koelmonteurs ter beschikking om airco werkzaamheden uit te voeren. Wij doen ook airco’s koeltechnisch aansluiten die door u is geleverd en geplaatst. Wij kunnen al vanaf € 995,00 ex BTW een split- airco leveren en plaatsen in de slaapkamer. Wij plaatsen alle soorten vloerverwarming

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Via werkspot opdracht uitgezet en in contact gekomen met Comfotec. Goed advies gekregen en goede afspraken gemaakt over de plaatsing van de airco's (6 binnenunits en 2 grote buitenunits). Tot en met het plaatsen is alles goed gegaan. Er was alleen geen tijd meer voor het afwerken van het leidingwerk buiten het huis en 1 van de afvoeren is niet goed naar buiten gebracht. Helaas heeft dat laatste geleid tot een gele vochtplek op de muur. Comfotec is komen kijken en gaf aan dat dit vervelend was, maar dat dit verzekeringswerk zou worden. Helaas hebben we na heel veel bellen, emailen, whatsappen geen enkel contact meer gehad met Comfotec. Er wordt simpelweg nergens op gereageerd. Persoonlijk zal ik geen zaken meer doen met Comfotec en hen ook niet aanbevelen aan iemand. Het installatiewerk was prima, maar het oplossen van problemen hoort ook bij een voeren van een goed bedrijf en daar laat Comfotec zijn ware aard zien.
 • R. Claus installatie
  R. Claus installatie
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Airco installateur in Schinveld

  Montage en installatie van Airco's, cv ketels-verwarming-ventilatie-riolering-sanitair-verstoppingen-storingen-lekkages-onderhoud en al uw andere loodgieters/intallatie werkzaamheden. Regio midden/zuid Limburg.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Na contact te hebben gehad was de afspraak snel gemaakt en de kapotte thermostaat van de radiator vervangen. Alles werkt weer zoals het hoort.
 • Airco & Solar techniek Parkstad
  Airco & Solar techniek Parkstad

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Schinveld

  Wij zijn een bedrijf in de regio Parkstad en we zijn gespecialiseerd in airco’s en zonnepanelen. We zijn een gecertificeerde bedrijf en we werken alleen A merken.

4.8

Top beoordelingen Airco installateurs

Onze Airco installateurs in Schinveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Airco installateurs in Schinveld

Andere vakmensen in Schinveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt