Vind dakdekkers uit Heerlen

Of je nu in Heerlen-Centrum, Heerlerheide, Heerlerbaan en Hoensbroek woont, soms ontkom je er niet aan om een dakdekker in te schakelen. Zo kunnen er dakpannen van je dak afgewaaid zijn of wil je misschien de overstap maken naar een groendak of sedumdak. De expertise van een dakdekkersbedrijf uit Heerlen is dan onmisbaar. Via Werkspot heb je er zo één gevonden! Zo weet je zeker dat de klus goed wordt uitgevoerd en je geen lekkages of andere problemen krijgt.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Heerlen

 • Geelen bouw & infra
  Geelen bouw & infra
  Beoordeling: 4.1 van 54.1521 reviews
  Dakdekker in Heerlen

  Geelen bouw & Infra Biedt u aan: -Dakwerken -Dakrenovatie -Lichtkoepels -Plattedaken -Pannedaken -Dakkapellen -Zonnepanelen Ons streven is een tevreden klant. -Dezelfde dag nog opname van het werk. -Dezelfde dag nog een offerte uitgebracht. Geen lange wachttijden. 5 jaar garantie op onze dakwerken. Ons bedrijf beschikt over diverse, goed opgeleide dakwerkers welke garant staan voor onze dakwerken. Heeft u vragen horen wij dat graag van u en mag u ons ten alle tijden bellen. Mvg geelen bouw & infra

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Hij kwam wel snel kijken ,het vervolg ben ik nog aan het wachten
 • Bouwservice Jesse Spierings
  Bouwservice Jesse Spierings
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Dakdekker in Heerlen

  Ik ben in 2013 gestart met mijn bedrijf en ik werk vooral in Zuid Limburg. Renovatie en timmerwerken

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Super tevreden over de isolatie en afwerking van onze zolder! Schitterend afgewerkt tot in alle details.
 • Heijnen Klus en Montage
  Heijnen Klus en Montage
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Dakdekker in Heerlen

  Welkom bij Heijnen Klus en Montage, Ik ben Sven van Heijnen eigenaar van Heijnen en klus montage! Ik ben inmiddels al meer dan 10 jaar actief in de bouw. Mijn kwaliteiten zijn met name klus werkzaamheden en montage uitvoerend werk.

  Laatste review:
  Zonneboiler installeren of vervangen-
  Klus uitgevoerd zoals afgesproken
 • P. Witteveen Klusbedrijf
  P. Witteveen Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews
  Dakdekker in Heerlen

  Mijn naam is Raymond Witteveen, een zelfstandig ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van dakafwerking en andere klusfaciliteiten. Voordat ik begonnen ben als zelfstandig ondernemer ben ik altijd in loondienst geweest, waarvan ik twaalf jaar heb gewerkt in Duitsland. Door de ervaring die ik in Duitsland heb opgedaan ben ik gespecialiseerd in onder andere zink, koper en leienwerk. Ik werk met andere zelfstandig ondernemers samen om zo elke klus tot een succes te brengen. Ik bied een zeer snelle service tegen scherpe prijzen, in tegenstelling tot grotere bedrijven die veelal te veel vragen voor eenvoudige werkzaamheden. Heeft u vragen, schroom u niet om contact met mij op te nemen.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Dit was echt prima geregeld. Goede en duidelijke communicatie, goede prijs. Ook de afwerking en de uiteindelijke oplevering zijn meer dan goed uitgevoerd. Een echte aanrader!
 • Kurekonderhoudsbedrijf
  Kurekonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Dakdekker in Heerlen

  Kurekonderhoudsbedrijf is je ideale partner als je een Dakdekker nodig hebt in Wijlre en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  De klus werd snel en netjes uitgevoerd. Het contact met de klussenman verliep prima.
 • Dumont Dakdekker
  Dumont Dakdekker
  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews
  Dakdekker in Heerlen

  Op zoek naar een eerlijke betrouwbare allround dakdekker die weet waar hij over praat en graag met U mee denkt of adviseert door ruim 20 jaar ervaring en gediplomeerd te zijn??? Dave Dumont is mijn naam en helpt U graag verder met alles op en rondom Uw dak!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Geweldige service en klantgericht
 • Prijden Dakwerken
  Prijden Dakwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Dakdekker in Heerlen

  Prijdendakwerken voor al uw dakwerkzaamheden. Platdak, Pannendak, Zinkwerk, Timmerwerk, Trespa, Velux, Dakkapel. Sta met 10 jaar ervaring op het dak en doe het sindsdien met plezier. Geen klus te klein, en al het gemaakte werk is met 10 jaar garantie of in overleg.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Zeer tevreden. Binnen een uur reactie, 2u later waren ze hier. Geen poespas, goede afspraken en prima werk. Kan hen van harte aanbevelen.
 • ManoDakEnBouw
  ManoDakEnBouw
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Dakdekker in Heerlen

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in Heerlen, dan kan ManoDakEnBouw je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dakconstructie plaatsen of vervangen-
  Juiste conclusie over mankement
 • DV-specialist
  DV-specialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Dakdekker in Heerlen

  Wij zijn DV Specialist. Onze missie is om onze klanten de beste mogelijke service te bieden, waarbij we altijd streven naar het beste resultaat in alles wat we doen. DV Specialist heeft veel ervaring op gedaan op het gebied van installaties van zonnepanelen, airco’s en warmtepompen. We zijn bovendien gespecialiseerd in allerlei dakwerkzaamheden. Wij hebben ons bedrijf opgebouwd op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Wij zetten ons in om aan de behoeftes van al onze klanten te voldoen.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Top service geleverd, komt afspraken goed na! Klus is snel en vakkundig uitgevoerd. Geen vraag is teveel en durft goed mee te denken in mogelijkheden. Goede service Diego! Wij zijn dr heel blij mee en gaan zeker vaker gebruik maken van je expertise! Zeer goede en scherpe prijs die je nergens zult vinden voor de geleverde diensten en kwaliteit!
 • Js bouw- en vijverservice
  Js bouw- en vijverservice
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Dakdekker in Heerlen

  Gespecialiseerd in bouw en onderhoud van vijvers zwemvijvers zwembaden winterklaar maken of opfrissen van u (zwem)vijver of zwembad Ook onderhoudscontracten Platdak werkzaamheden. reparatie van zink of dakbedekking . reinigen van u dakgoot of platdak Schoorsteen renovatie En tuinontruimingen. Is er iets wat er niet bij staat ons netwerk is zeer uitgebreid

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Zeer tevreden! Goede communicatie, meteen dezelfde dag nog zijn mijn kapotte dakpannen gerepareerd voor een zeer eerlijke prijs. Zeker een aanrader!

4.5

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Heerlen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 65 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Heerlen

Wat kost een dakdekkersbedrijf uit Heerlen?

De kosten die je opzij moet zetten voor een dakdekker uit Heerlen zijn niet eenvoudig te geven. Zo is de totaalprijs afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

 • Of je dak plat of schuin is.
 • Of het gaat om een reparatie, renovatie of vervanging.
 • Welke dakbedekking er op je dak ligt.

Om een realistische inschatting van de kosten van jouw klus te krijgen, doe je er daarom goed aan om de kosten op te vragen bij een dakdekkersbedrijf. Geef daarbij zo volledig mogelijk aan om wat voor soort klus het gaat, wat het oppervlak is en om welke soort dakbedekking het gaat. Hoe vollediger jij bent, hoe realistischer de prijs van de professional. Om je alvast een kleine indicatie te geven, houd je voor een dakrenovatie in Heerlen van een plat dak rekening met een prijs tussen de € 75,- en € 100,- per vierkante meter. De prijs voor een schuin dak ligt iets hoger, op € 75,- tot € 130,- per vierkante meter.

Kosten besparen op een dakdekker uit Heerlen

Om kosten te besparen zou je kunnen overwegen de klus zelf uit te voeren. Maar doe dat alleen als je ervaring hebt, anders is de kans groot dat je iets fout doet waardoor er later lekkages ontstaan. Wil je wel een dakdekker uit Heerlen inschakelen en toch kosten besparen? Misschien kom je in aanmerking voor een subsidie. Ga je het dak direct isoleren, dan is de kans groot dat je nog wat geld terug kunt krijgen.

Vind de beste dakdekkers uit Heerlen

Zoek jij de beste dakdekker voor jouw klus? Via Werkspot kom je snel in contact met betrouwbare dakdekkers uit de regio. Plaats je klus vandaag nog online en vind een vakkundige dakdekker uit Heerlen. Deze professional staat voor je klaar om de klus voor je uit handen te nemen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Bekijk dan zeker de reviews van andere mensen. Zo kun je je een goed beeld vormen van de kwaliteit en communicatie van de dakdekker bij eerdere klussen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Heerlen

Vind vakmensen bij jou in de buurt