Vind isolatiebedrijven in Heerlen

Op zoek naar isolatiebedrijven in Heerlen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Heerlen

 • Bouwservice Jesse Spierings
  Bouwservice Jesse Spierings
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Isolatiebedrijf in Heerlen

  Ik ben in 2013 gestart met mijn bedrijf en ik werk vooral in Zuid Limburg. Renovatie en timmerwerken

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Super tevreden over de isolatie en afwerking van onze zolder! Schitterend afgewerkt tot in alle details.
 • Kurekonderhoudsbedrijf
  Kurekonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Isolatiebedrijf in Heerlen

  Kurekonderhoudsbedrijf is je ideale partner als je een Dakdekker nodig hebt in Wijlre en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Dakdekker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Hier t hele dak van de garage (+-65m2)vernieuwd, binnen 1 dag werd de klus geklaard! Bekwame vakmensen die weten wat ze doen!
 • RiBo Betontechniek en Coatingvloeren
  RiBo Betontechniek en Coatingvloeren
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Isolatiebedrijf in Heerlen

  Gecertificeerd Allround Betonreparateur. Betonreparatie. Giet- en Coatingvloeren. Vochtbestrijding. Verfspuitwerk. Balkonrenovaties. Waterdichting. Kitwerk. Gevelrenovatie.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Zij hebben ons uitstekend geholpen. De kelder is vochtvrij en goed te gebruiken na hun hulp.
 • De Klusjongens
  De Klusjongens
  Beoordeling: 4.5 van 54.5515 reviews
  Isolatiebedrijf in Heerlen

  VCA gecertificeerd ALLROUND klusbedrijf voor woningrenovatie. We werken in de regio PARKSTAD Heerlen. Laminaat en PVC vloeren, behangen, tegelwerk, schilderen, plafonds, electra aanpassingen en kleine stucwerkopdrachten,

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Netjes gewerkt. Meegedacht over mogelijke oplossingen en houdt zich aan afspraken. Tevreden met resultaat.
 • Rojo bouw

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Heerlen

  Mijn naam is Tim Driessen en u kunt bij mij terecht voor al uw klussen in en rondom uw huis. Ik werk als aannemer, gespecialiseerd in het isoleren van uw huis, timmerwerkzaamheden, het realiseren van een volledige aanbouw, renoveren van uw huis en overige werkzaamheden zoals het plaatsen van een volledige badkamer, wc, vloeren, keuken en dergelijke. Ik ben woonzaam in Landgraaf, maar qua werkzaamheden beschikbaar in heel Zuid-Limburg en binnen een maximale straal van 100km. Al deze werkzaamheden voer ik samen met mijn collega Jeremy Houps uit, die ook al jarenlang ervaring heeft als aannemer.

 • Wibo Bouwservice
  Wibo Bouwservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5536 reviews
  Isolatiebedrijf in Heerlen

  Bij WIBO Bouwservice kunt u terecht voor alle timmerwerken, verbouwingen, renovatie en nieuwbouw. Mijn specialiteiten zijn dakkapellen, ramen, deuren en kozijnen en beglazing zowel in nieuw werk als in oud werk. Ook het plaatsen van wanden en plafonds en keukens is een regelmatige terugkerende bezigheid. Door mijn jarenlange werkzaamheden voor de onderhoudsafdeling van een groot aannemersbedrijf heb ik inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in het oplossen van de meest voorkomende problemen binnen en buiten de woning. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Sinds 2013 monteur van Svedex binnendeuren voor geleverde deuren door Gamma in geheel zuid Limburg. Tevens lid van Renovatiegroep Uw Rechterhand waardoor ik de montagedienst verzorg van Karwei in zuid-Limburg.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Een vakman die zijn werk serieus neemt. Zeker aan te raden voor anderen.
 • Bjorn Mallmann Stukadoors en Schildersbedrijf.
  Bjorn Mallmann Stukadoors en Schildersbedrijf.
  Beoordeling: 4.4 van 54.4547 reviews
  Isolatiebedrijf in Heerlen

  Bjorn Mallmann Stukadoors- en Schildersbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat in geheel limburg actief is. Ons bedrijf is in 2011 gestart, maar onze vakkennis en ervaring is reeds meer dan 15 jaar. Wij streven ernaar om absolute topkwaliteit te leveren, ons motto is dan ook: Wij zijn pas tevreden als U dat bent. Naast kwaliteit is het ook heel belangrijk om de gemaakte afspraken na te komen, dit zijn 2 absolute speerpunten. Zowel in de nieuwbouw als in de renovatie leveren wij alleen nog witpleisterwerk in twee lagen nl. de moderne gipslaag en als extra de toplaag. Op deze manier kunnen wij zeer strakke en gladde wanden en plafonds afleveren die geschikt zijn voor het schilderwerk. Graag tot ziens, Met vriendelijke groet, Bjorn Mallmann

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Bjorn is echt een vakman. Hij denkt altijd in oplossingen en overleggen gaat dan ook prima. Hij levert strak stucwerk voor een hele mooie prijs en laat de werkplek netjes achter!
 • Heijnen Klus en Montage
  Heijnen Klus en Montage
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Isolatiebedrijf in Heerlen

  Welkom bij Heijnen Klus en Montage, Ik ben Sven van Heijnen eigenaar van Heijnen en klus montage! Ik ben inmiddels al meer dan 10 jaar actief in de bouw. Mijn kwaliteiten zijn met name klus werkzaamheden en montage uitvoerend werk.

  Laatste review:
  Zonneboiler installeren of vervangen-
  Klus uitgevoerd zoals afgesproken
 • RB Iso

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Heerlen

  Industrieël isoleerder.

 • CS Dienstverlening
  CS Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Isolatiebedrijf in Heerlen

  CS Timmerwerk. Voor al u klussen in en rondom het huis.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Erg fijn en snel de de klus uitgevoerd. Dachten mee en kwamen met gerichte oplossingen. Zal ze zeker inhuren voor de volgende klus. Dank je wel nogmaals

4.8

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Heerlen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Heerlen

Andere vakmensen in Heerlen

Vind vakmensen bij jou in de buurt