Vind schilder Maastricht snel op Werkspot

Of je nu in het centrum van Maastricht woont of in één van de buitenwijken: schilderen is zo'n klus waar bijna niemand aan ontkomt. Als je jouw woning regelmatig schildert, onderhoud je je woning niet alleen goed, je kunt ook je eigen stijl goed tot uitdrukking brengen met verf. Een andere kleur op de muur geeft tenslotte al snel een heel andere sfeer aan je woning. Wel een andere sfeer, maar geen tijd of mogelijkheden om zelf de verfroller op te pakken? Besteed je klus dan uit aan een goede schilder uit Maastricht.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Maastricht

 • Haesen Schilderwerken
  Haesen Schilderwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.3525 reviews
  Schilder in Maastricht

  Haesen Schilderwerken is van oorsprong een schildersbedrijf. In 2007 ben ik begonnen in het schildersvak. Na 4 jaar opleiding (tot en met gezelschilder) ben ik begonnen aan de kader- en ondernemersopleiding. Na het succesvol afronden van deze studie ben ik uiteindelijk in 2017 mijn eigen bedrijf begonnen. Inmiddels ook in het bezit van het "Betere Schilder" keurmerk. Wij willen ons onderscheiden in de kwaliteit en service die we leveren. Er wordt alleen gewerkt met hoogwaardige materialen, waardoor de duurzaamheid van het werk gegarandeerd is. Aangezien er ook steeds meer aanvragen kwamen om ook andere werkzaamheden uit te voeren zijn we ons ook gaan toeleggen op de afbouw. Dit gaat voornamelijk over het plaatsen van gipswanden en plafonds. Ook voor andere werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Voor opdrachten die we niet zelf kunnen uitvoeren hebben we vakbekwame professionals in ons bestand die u wel verder kunnen helpen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Erik is een goede vakman! Heeft keurig geverfd en behangen. Werkt netjes, snel en tegen een mooie prijs πŸ‘ŒπŸ»
 • Alink Schilderwerken
  Alink Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Schilder in Maastricht

  Alink Schilderwerken is een jong bedrijf. Na 10 jaar ervaring ben ik nu voor mezelf begonnen, ivm verhuizing kwam dit perfect uit. Ik sta voor qualiteit over kwantiteit, goede communicatie en duidelijke afspraken. Heeft u interesse, dan hoor ik dat graag!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Uitstekend werk geleverd. In een mum van tijd klaar!
 • Grootens Schilderwerken
  Grootens Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Schilder in Maastricht

  Grootens Schilderwerken Voor al u schilderwerk binnen & buitenshuis - Latexen -Lakwerk -Spuitwerk -Houtrot herstel

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Vanaf moment een prima contact. Komt afspraken na, levert keurig werk en is helder in zijn communicatie. Ook een hele faire prijs en een goede nazorg! Was bij mij zeker niet de laatste klus!
 • Gobbele
  Gobbele
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Schilder in Maastricht

  Mijn name is Thomas Gobbele. Ik run een klein en persoonlijk schildersbedrijf waarbij ik mijn vakkennis als kunstschilder inzet voor een nog beter resultaat. Daarnaast zorg ik voor een nette afwerking van de details en geef ik 3 jaar garantie op het door mij uitgevoerde schilderwerk. Voor al uw onderhoud en renovatie schilderwerk binnen en buiten kom ik graag langs om een offerte op te stellen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Goede ideeΓ«n, correcte afspraken, top schilderwerk.
 • AD3 Klusbedrijf
  AD3 Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Schilder in Maastricht

  Beste klant ik voer voor u de volgende werkzaamheden uit: Schilderen binnen en buiten Spuiten Stucwerk binnen en buiten Vloeren leggen in het hele huis Tegels zetten in het hele huis Laminaat leggen Tuinwerkzaamheden Plinten plaatsen of vervangen Ombouw/koof plaatsen/vervangen Wand- of vloertegels repareren Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen Buitenschilderwerk Behangen kamer Stucwerk buiten Kitten Trap repareren of onderhoud Stucwerk repareren Vernissen van meubels Vloer reparatie Vloer schuren, oliΓ«n of lakken Meubel(s) maken Stucwerk binnen Laminaat leggen Sloopwerk algemeen Gaten boren Schutting of hek plaatsen Binnenschilderwerk Sanitair plaatsen of vervangen Behang verwijderen Wand- of vloertegels zetten Gegarandeerd de laagste prijs en beste kwaliteit. Bezoek nu ook onze vernieuwde website

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  ggg
 • Wand en plafond styling Luckerhof
  Wand en plafond styling Luckerhof
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Maastricht

  Wand en plafond styling is opgericht in 2020 nadat ik ruime ervaring heb opgedaan in de stukadoors en schildersbranche. Na geruime tijd bieden wij nu nog enkel schilderwerkzaamheden aan maar door onze ervaring kunnen wij grote reparaties uitvoeren aan uw wanden en plafonds. Wij werken hoofdzakelijk met het merk Wijzonol, maar door ons brede leveranciers platform kunnen wij met alle merken werken. Heeft u voorkeuren dan kunt u deze aangeven bij uw vrijblijvende offerte opname. Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL en ons garantiebeleid wordt conform de voorwaarden van OnderhoudNL uitgevoerd. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, Bel vandaag en maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Komen kijken een afspraak gemaakt om het in orde te maken. Dag van tevoren muur behandeld en gelijk de morgen erna muur behangen. Super tevreden over het resultaat en de snelheid ervan
 • Masco-Schilders B.V.
  Masco-Schilders B.V.
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Schilder in Maastricht

  MASCO staat voor MAastrichtse Schilders COmbinatie. Midden jaren '60 opgericht door een 4-tal schildersbedrijven met als doel te concurreren tegen de 'grotere' schildersbedrijven destijds in Limburg/Brabant. Anno 2023 is MASCO nog immer een begrip in Maastricht en omstreken en uitgegroeid tot een zelfstandig, allround schildersbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van onderhoud, wandafwerking en decoratieve technieken. Of het nu gaat om binnenwerk, buitenwerk of beide, wij hebben altijd een kleurrijke oplossing voor u! Met ons team van enthousiaste professionals, streven wij naar perfectie! Vooraf weten hoe uw huis uit komt te zien? of een 'sneak preview' van een kleur op de wand? Wij kunnen uw foto's digitaal, in elke gewenste tint, inkleuren. Vraag vrijblijvend een offerte op. Wij komen graag bij u langs om alle wensen verder te bespreken. In de maanden januari t/m maart geven wij winterkorting! Vraag naar de voorwaarden. Met kleurrijke groet, Team Masco

 • Rademakers Schilderwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Schilder in Maastricht

  Ik ben in september 2020 begonnen als zzper. Wel heb ik al 20 jaar ervaring als schilder. ik heb de schildersopleiding niveau 2 en 3 behaald. verder heb ik mijn VCA. Aansprakelijkheidsverzekering is aanwezig.Ik werk voornamelijk met Sikkens. De regio waarin ik werk is Limburg, maar ben bereid om verder te reizen als dat nodig is.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Prima werk geleverd. De ondergrond was niet ideaal, veel correctiewerkt, maar er is een knappe laag latex tegen de muur en het plafond gezet. Het resultaat mag gezien worden. Rademakers Schilderwerk is zeker een serieuze kandidaat als ik in de toekomst weer schilderwerk heb.
 • Rose Bouwservice
  Rose Bouwservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7560 reviews
  Schilder in Maastricht

  Welkom bij Rose Bouwservice, Hier bent u op het juiste adres in Zuid-Limburg voor al u klussen uit de bouw sector. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Schilderen is onze kwaliteit en werken wij daarom ook met hoge kwaliteit verf en kwaliteit herstel materiaal. Het is bij ons ook mogelijk een verf technisch advies te laten maken door een verf specialist van het merk verf waar wij mee schilderen. Ook is het mogelijk om door ons uw woning te laten latex spuiten of zelfs houten delen binnenhuis te laten spuiten in kleur. Wij houden ons ook bezig met binnen en buiten huis renovatie. Ons bedrijf heeft kennis in wat wij doen en willen onze kennis dan ook graag met de klant delen. Verder voorzien wij u ook graag van een mooie set zonnepanelen voor een betere toekomst.

  Laatste review:
  Onderhoud en reparatie zonnepanelen-
  Rose Bouwservice heeft de PV Greenline verdeler netjes geplaats. Dank hiervoor!
 • RvG Schildersbedrijf
  RvG Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Schilder in Maastricht

  RvG Schilderwerken is pas opgestart en vrij persoonlijk. Het leveren van kwaliteit is hierdoor een must. Naast kwaliteit werk ik (Ronnie von Grumbkow) netjes, georganiseerd en hou het tempo er goed in. Klein, behendig, snel, creatief en in vertrouwen gaat gepaard met RvG. Gedreven door passie wil ik graag mensen blij maken met mooie schilderwerken. In 2013 ben ik begonnen met schilderen en leer nog altijd bij. Dingen die ik niet weet zoek ik uit bij mijn leverancier u zult dus nooit een slecht advies krijgen. Tot snel, groetjes Ronnie

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  flexibel, goede communicatie, goed werk.

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Maastricht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 73 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Maastricht

Wat kost een schilder uit Maastricht?

Is jouw woning in Buitenwijk Oost of Buitenwijk Zuid-West toe aan een schilderbeurt? Dan vraag je je vast af welk budget je hiervoor kunt reserveren. Een eenduidig antwoord daarop is niet te geven. De prijs die je betaalt, is bijvoorbeeld afhankelijk van wat je geschilderd wilt hebben en of er bijvoorbeeld houtrot in de kozijnen aanwezig is, die de schilder uit Maastricht eerst moet herstellen. Om je toch een richting te geven kunnen we je wel het gemiddelde uurtarief van een schildersbedrijf uit Maastricht geven. Ook een vierkantemeterprijs kan jouw helpen om jouw budget te bepalen.

Het uurtarief van een schilder uit Maastricht ligt tussen de € 30,- en € 40,-Β per uur. Dit zijn alleen de arbeidskosten van de schilder. Materiaal, zoals verf en btw komen hier nog bij. De btw over schilderwerk is standaard 21 procent, maar voor woningen ouder dan twee jaar betaal je slechts 9 procent btw.

Kijken we naar de prijs per vierkante meter, dan zien we een verschil tussen buitenschilderwerk en binnenschilderwerk. Voor binnenschilderwerk, zoals het verven van de muren of het plafond, ligt de vierkantemeterprijs tussen de € 6,- en € 15,-. Wil jij jouw deuren of kozijnen laten verven of ander schilderwerk buiten laten uitvoeren? Houd dan rekening met een prijs van € 20,- tot € 35,- per vierkante meter. Het is overigens niet gebruikelijk dat een schilder een prijs per vierkante meter met je afspreekt voor het schilderen van kozijnen of deuren. De omvang staat namelijk meestal niet in verhouding tot de tijd die de schilder uit Maastricht hiermee bezig is. Vaak spreek je met de professional een projectprijs af.

Goedkope schilder Maastricht

Wil je besparen op de de kosten van de schilder uit Maastricht, bespreek dan met de schilder of je een deel van het voorbereidende werk zelf kunt doen. Maak hier wel duidelijke afspraken over, anders loop je het risico dat de schilder uit Maastricht het werk opnieuw moet doen. Dan ben je uiteindelijk nog duurder uit. Goed om te weten is verder dat een zzp'er vaak een iets lager uurtarief hanteert dan een schildersbedrijf uit Maastricht. Het nadeel kan wel zijn dat je afhankelijk bent van één persoon. Is de schilder ziek of loopt een andere klus uit, dan moet jij vaak even wachten. Dat nadeel heb je bij een schildersbedrijf uit Maastricht niet.

Schildersbedrijf Maastricht gezocht?Β 

Wil jij jouw schilderklus uitbesteden aan een schilder uit Maastricht? Op Werkspot kom je in contact met de beste schilders uit jouw regio. Lees voordat je een keuze maakt zeker ook even de reviews van andere klanten over de ze schilder uit Maastricht. Dat geeft jou een goed beeld van de geleverde kwaliteit bij andere klussen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Maastricht

Vind vakmensen bij jou in de buurt