We zetten de beste schilders van Roermond voor je op een rij

Op zoek naar schilders in Roermond? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Roermond

 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 555165 reviews
  Schilder in Roermond

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fantastische man! Veel ervaring!! Prachtig en goed werk geleverd!!! Voor herhaling vatbaar
  Kom in contact
 • Yaso schilderwerken
  Yaso schilderwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4521 reviews
  Schilder in Roermond

  Ik heb 40 jaar ervaring met schilderen, decoratie, antiek schilderen, behangen en nog meer. Ik heb veel restauranten, villas en huizen geschildeert.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Meneer kwam zeer snel kijken en heeft goede prijs, prijs kwaliteit is op orde!
  Kom in contact
 • Selder Schildersbedrijf B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Roermond

  Selder Schildersbedrijf B.V. kan je helpen met je Schilder klus in Roermond en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Gevelrenovatie, Behangen kamer, Behang verwijderen te beantwoorden. Neem direct contact op met Selder Schildersbedrijf B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Fijne communicatie, goede afspraken en een goede prijs. Het resultaat mag er zeker wezen. Selder Schildersbedrijf is een echte aanrader!
  Kom in contact
 • Moderne decoraties
  Moderne decoraties
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Schilder in Roermond

  Moderne decoraties kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter klus in Panningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten... te beantwoorden. Neem direct contact op met Moderne decoraties om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Buiten de deuren en kozijnen geschilderd. Netjes en volgens afspreek. Wij zijn tevreden
  Kom in contact
 • de zeeuwse klusmus
  de zeeuwse klusmus
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Schilder in Roermond

  De zeeuwse klusmus kan je helpen met kleine klusjes in en om je huis. Dat ene wandje heeft een verfje - of behangetje nodig. De kit moet eens nodig vervangen worden. Of moet er een meubel in of uit elkaar gehaald worden. Nieuwe plinten plaatsen of vervangen. Ook ben je aan het juiste adres voor advies en hulp bij het zorgdragen voor veilig en verantwoord thuis wonen voor ouderen, denkend aan plaatsen van beugels, plaatsen van verhoogd toilet, enz. Dus heeft u in huis een kleine klus neem eens contact op met de zeeuwse klusmus.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  She is really nice and helpful, also gives advices. Her work is good and fast, we are satisfied!
  Kom in contact
 • SSD Roermond

  Nog geen reviews

  Schilder in Roermond

  SSD Roermond is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Roermond en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Dream House Club
  Dream House Club

  Nog geen reviews

  Schilder in Roermond

  Wij zijn Dream House Club! Ik heb jaren lang in Duitsland gestudeerd en al mijn opleidingen behaald nu ben ik mijn eigen bedrijf gestart waar in ik de volgende werkzaamheden uitvoer: Huis renovaties, schilderwerk, sloopwerk, sanitair, plafond verlaging, Inbouwspots, cv ketel, verwarmingen, vloerverwarming, tegels en laminaat leggen. Instagram: dreamhouseclub_

  Kom in contact
 • Home Expert
  Home Expert

  Nog geen reviews

  Schilder in Roermond

  Werkzaamheden: Stuc werkzaamheden Tegelwerkzaamheden Loodgieterswerk Elektrawerk Bestratingen Complete afbouw U kunt me vinden op instagram onder Home Expert

  Kom in contact
 • Maas Klussen
  Maas Klussen

  Nog geen reviews

  Schilder in Roermond

  In eerste plaats ben ik er verantwoordelijk voor dat een klus met succes wordt afgerond. Welke taken ik daarbij heb, zijn afhankelijk van de klus. Het kan gaan om de installatie en reparatie van elektra, stukadoren, cinewall, vloerbedekking leggen (incl. Trappen), maar u kunt mij ook inzetten voor in de tuin. Ik ben inzetbaar voor tal van (kleine) werkzaamheden en beschik over een brede set aan vaardigheden.

  Kom in contact
 • Jamal Klusbedrijf
  Jamal Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55562 reviews
  Schilder in Roermond

  Ik, Jamal, ben 31 jaar oud en ik werk inmiddels al 15 jaar in het vak stuckadoor en ik doe het vak met alle pleizier en ik krijg geen rust gevoel voordat het werk prima en goed uitgevoerd is. Ik heb veel ervaringen in het vak en ik heb alle materialeln die nodig zijn voor het uitoefenen van de werkzaamheden. ik doe er alles aan om de klant tevreden te stellen en ik vind zeer belangrijk dat de werkzaamheden op een professienele manier uitgevoerd worden. ik ben gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit graag af op de behoefte van de klant.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zeer tevreden over het resultaat😁 Jamal reageert snel en komt alle afspraken goed na👍🏻
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Roermond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 192 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Roermond

Veelgestelde vragen over een schilder in Roermond

Zelf doen of uitbesteden?
Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een schilder in Roermond?
Hoe kom ik in contact met goede schilders in Roermond?

Populaire diensten

Andere vakmensen in Roermond

Vind vakmensen bij jou in de buurt