Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Roermond

 • KMAI MONTAGE
  KMAI MONTAGE
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Kozijnspecialist in Roermond

  Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist op het gebied van zonwering en kozijnen in Sittard en de omliggende regio? Bij Kmai Montage heten wij u van harte welkom met ons uitgebreide aanbod aan professionele diensten, variërend van levering tot demontage en montage van hoogwaardige zonweringproducten. Onze expertise omvat het vakkundig monteren en demonteren van rolluiken, binnen zonwering, horren, buitenzonwering, zonneschermen en een divers assortiment aan andere hoogwaardige oplossingen. We bieden concurrerende tarieven zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wij zijn dé bestemming voor al uw huiselijke montagewensen, waarbij wij streven naar een perfecte combinatie van kwaliteit en vakmanschap.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Vriendelijk en netjes, reageert snel, komt afspraken na, goede service!
 • Klusbedrijf Paul Janecki
  Klusbedrijf Paul Janecki
  Beoordeling: 3.9 van 53.959 reviews
  Kozijnspecialist in Roermond

  Paul Janecki - Raam en Kozijnspecialist

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  These guys were very professional,very clean and experts at what they do. I would highly recommend them.
 • OSSPOL
  OSSPOL
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Kozijnspecialist in Roermond

  Wij zijn een bedrijf dat handelt in de handel in en vervanging van ramen, deuren en poorten. We zijn actief in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in PVC en Alu ramen. Wij importeren de benodigde materialen uit Polen waardoor we de beste prijs kunnen behouden met behoud van de beste kwaliteit!

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Reasonably priced and quality, professional work in overall. They arrived on time, task has been performed as agreed. The windows were accurately measured and fit into the holes. My only minor complain is that the foam filling of the gap between the windows and the walls were not perfect. Although I am quite sure it is a common practice to be a little bit negligent in that area. As I have instructed not to cover the gap (I did it myself later) I could fill the gaps as much I wanted.
 • JBS Roermond
  JBS Roermond

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Roermond

  Jeroen's bouwservice

 • Dream House Club
  Dream House Club

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Roermond

  Wij zijn Dream House Club! Ik heb jaren lang in Duitsland gestudeerd en al mijn opleidingen behaald nu ben ik mijn eigen bedrijf gestart waar in ik de volgende werkzaamheden uitvoer: Huis renovaties, schilderwerk, sloopwerk, sanitair, plafond verlaging, Inbouwspots, cv ketel, verwarmingen, vloerverwarming, tegels en laminaat leggen. Instagram: dreamhouseclub_

 • WIJ STUC & AFBOUW

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Roermond

  Als specialist in de afbouw werken wij aan de meest uiteenlopende projecten op landelijk niveau voor hoofdzakelijk de particuliere markt. Ooit primair begonnen met traditioneel binnen- en buitenstukadoorswerk, maar inmiddels zijn wij ook actief in andere afbouwdisciplines zoals vloeren, aanbrengen van wanden en plafonds, sanitaire voorzieningen, tegelwerk enzovoort. We zijn een betrouwbare partner die zich onderscheidt door een innovatieve kijk op de integrale afbouw. Missie: WIJ STUC & AFBOUW heeft als doel een betrouwbare partner te zijn in de totaal afbouw. Vanuit betrokkenheid willen WIJ een leidende- maar bovenal innovatieve schakel zijn die op een duurzame manier bijdraagt aan een veranderlijke markt. 6 belangrijke kenmerken van ons: – Vakmanschap – Klantbeleving – Innovatief – Afspraak is Afspraak – Flexibiliteit – Professionaliteit Het is onze missie om op een vakkundige en klantgerichte manier integrale oplossingen te bieden op het gebied van totaalafbouw.

 • SRM Allround klusbedrijf
  SRM Allround klusbedrijf

  Nieuw op Werkspot

  Kozijnspecialist in Roermond

  Heb je een Schilder, Klusbedrijf, Sloopbedrijf nodig in Roermond of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Klusbedrijf, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • willems dakwerken
  willems dakwerken

  Nog geen reviews

  Kozijnspecialist in Roermond

  We zijn een groeiend bedrijf met gespecialiseerde Vakwerk we leveren garant en net werk af op hed gebied van dakwerken in en om u huis voor schappelijken prijzen waar zowel u als wij tevreden mee zijn wij leveren net professionele werk af en geven garantie op al onze geleverden werk

 • Restauratie-atelier Tim Schoenmakers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Roermond

  Restauratie-atelier Tim Schoenmakers kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Roermond en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Meubel(s) maken, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Fiets reparatie of onderhoud, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Vloer schuren, oliën of lakken, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Restauratie-atelier Tim Schoenmakers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Het was voor ons de 1e keer dat we via werkspot een opdracht hebben uitgezet We hebben hier totaal geen spijt van en zeer super tevreden met het geleverde werk van Tim! We kunnen hem zeker aanbevelen. Hij denkt mee en houdt zich keurig aan de gemaakte afspraken. Hartelijk dank voor het mooie werk!
 • Iso&Solar Bouw B.V.
  Iso&Solar Bouw B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Roermond

  Iso&Solar Bouw B.V. is de specialist in totaal renovatie van woningen met een nadruk op verduurzaming zowel als volledig nieuwbouw projecten. Wij bieden diensten aan zoals: aanbouw (ruwbouw), fijnbouw: stucen, schilderen plaatsen van tegels, volledig badkamers installeren/renoveren, elektro, zonnepanelen en loodgieters werk, tegelzetten, isolaties en gipswerken etc. Wij bieden dan ook een totaal pakket zonder dat hier derde partijen aan te pas komen. Een toegewijde aannemer in de bouw die zich richt op zowel particuliere als zakelijke projecten, waarbij een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en deskundigheid centraal staat. Met jarenlange ervaring in de bouwsector heeft ons bedrijf een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner die klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Onze deskundige teams van vakmensen en gespecialiseerde professionals staan garant voor hoogwaardige bouwwerkzaamheden, of het nu gaat om het realiseren van droomhuizen, renovaties, of zakelijke projecten. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om de specifieke behoeften en wensen van onze klanten te vervullen. Wij geven advies en kijken naar uw wensen, behoeften en technische mogelijkheden. Iso&Solar Bouw B.V. helpt u de juiste keus te maken bij een investering van uw woning. Zo kunt u vol vertrouwen een beslissing nemen en weet u precies waar u aan toe bent. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Top service

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Roermond, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 62 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Roermond

Populaire diensten

Andere vakmensen in Roermond

Vind vakmensen bij jou in de buurt