Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Elburg

 • Klusbedrijf Rieksen
  Klusbedrijf Rieksen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews
  Dakdekker in Elburg

  Klusbedrijf Rieksen biedt een breed scala aan werkzaamheden. Van meterkasten en loodgieterswerk tot EPDM dakbedekken en kitwerken. Boeidelen, behangen, schilderen. noem maar op.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Erg vriendelijk en professioneel. We zijn blij met de oplevering van de zaken in de tuin (buitenkeuken en houten balken voor schommels). Goed contact gehad en ze denken ook mee. Het resultaat is echt super!
  Kom in contact
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45432 reviews
  Dakdekker in Elburg

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Super snel en professioneel een oud dakraam laten verwijderen.
  Kom in contact
 • FWS dak en zinkwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Dakdekker in Elburg

  FWS dak en zinkwerk is de specialist op het gebied van dak en zinkwerk. Mijn naam is Frank Schuurkamp en ik ben al jaren actief in het dak en zinkwerk. Met diverse mooie projecten in de afgelopen jaren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een dakgoot tot een complete woning bekleden met zink. Ik gespecialiseerd in het verwerken van koper, zink, lood en aluminium.  Ook doen wij bitumen daken 9 (dakleer) zowel grote als kleine daken. Door de jarenlange ervaring ben ik in staat om de hoogste kwaliteit te leveren. Om die kwaliteit te kunnen halen werken ik ook alleen met de beste materialen en de beste mensen.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Frank was fijn om mee te werken. Heeft onze dakgoot super strak en netjes gemaakt waardoor we geen lekkages meer hebben. Erg blij mee.
  Kom in contact
 • K.W.M. Tennekes Beheer B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Elburg

  Geachte heer/mevrouw, Ons bedrijf MAXA Techniek heeft in totaal 40 jaar werkervaring en we zijn gevestigd in IJsselmuiden. Van dakgoten, tot dakkapellen en van koper tot zink. Wij willen u vakwerk op maat leveren

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Duidelijke communicatie en de klus is keurig en zoals afgesproken uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Pas bouw & dienstverlening
  Pas bouw & dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Dakdekker in Elburg

  Eenmanszaak die veel ervaringen heeft met: 1. Kunststof kozijnen 2. Veranda’s 3. Buitenverblijven 4. Dakkapellen 5. Aanbouwen 6. Dakramen En allerlei timmerwerken

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Uitstekend werk afgeleverd. Alles netjes op tijd volgens afspraak. En niet onbelangrijk, alles netjes en schoon achtergelaten.
  Kom in contact
 • Bess Dakwerken
  Bess Dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95146 reviews
  Dakdekker in Elburg

  Gespecialiseerd in bitumen daken. Samen met mijn collega beschikken we over meer dan 40 jaar ervaring. Elk dak weer een nieuwe uitdaging . Een goed dak is een dak dat niet lekt. Werkgebied: Friesland/Flevoland/Noord-Holland/Gelderland/ Overijssel Kwaliteit en service gegarandeerd

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Deze dakdekkers zijn toppers in communicatie, advies, flexibiliteit, voorbereiding en uitvoering! Na aanvraag gedaan te hebben bij meerdere werkspot specialisten hadden wij bij Bess het beste gevoel en het juiste advies. Prettig om te kunnen sparren! Het resultaat mag er zijn, zie de bijgevoegde foto's. Hartelijk dank mannen!
  Kom in contact
 • VDBmultidiensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Elburg

  VDBmultidiensten is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Nunspeet en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Geluidsisolatie, Renovatie huis, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten die wij als Aannemer voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Keurig nette offerte uitgebracht. Door omstandigheden hebben we de klus verplaatst. Dat lag echter niet aan VDB multidiensten.
  Kom in contact
 • B. van Spijkeren Bouw
  B. van Spijkeren Bouw

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Elburg

  Allround bouwen Berthil van Spijkeren Jonge enthousiaste jongen die streeft naar kwaliteit.

  Kom in contact
 • van Dijk Bouw

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Elburg

  Heb je een Aannemer nodig in Terbekeweg 11 of omgeving? van Dijk Bouw kan je helpen met alle klussen die een Aannemer voor je kan uitvoeren, zoals Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Dakrenovatie of -vervanging, Aanbouw of opbouw plaatsen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Bouwbedrijf G. Willemsen

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Elburg

  Bouwbedrijf G. Willemsen kan je helpen met je Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter klus in Elburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Bouwbedrijf G. Willemsen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Elburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 382 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Elburg

Populaire diensten

Andere vakmensen in Elburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt