Vind Interieur ontwerpers in Elburg

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Elburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Elburg

 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Elburg

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Vlot in reactie en snel met uitvoering. Dacht goed mee.
  Kom in contact
 • Morrison en Verschuur
  Morrison en Verschuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Elburg

  Heb je een Ontwerper nodig in Zeewolde of omgeving? Morrison en Verschuur kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Keuken plaatsen of renoveren, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Kon goed meedenken in mijn eigen lichtplan, i.p.v. van dat ik aan een lichtplan vastzat waarvoor zoveel geadverteerd wordt, maar waarbij van installatie geen sprake is. Deze firma werkt ''all=in"' dus plannen , leveren en installeren tegelijk. Mooi en goed gedaan, heel prettig contact.
  Kom in contact
 • Studio Raayen
  Studio Raayen
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Interieur ontwerper in Elburg

  FOR ENGLISH SEE BELOW --------------------------------- Een creatieve ondernemer die werkzaam is in de interieur branche. Het ontwerpen, visualiseren, realiseren en plaatsen zijn alle werkzaamheden die uitgevoerd worden. Werkzaam vanuit Lelystad, maar levering in ieder geval door heel Nederland. Ervaring in het ontwerpen en visualiseren in Vectorworks zodat de klant goed kan zien hoe het eindproduct eruit zal zien en verschillende materialen zoals hout, staal, leer en meer. Een trotse ondernemer van Studio Raayen met een behaald diploma genaamd 'Creatief Vakman, MBO-4' ENGLISH VERSION ------------------------------- A creative mind working in the interior sector and currently self employed. Designing, visualising, realising and placing are all part of bringing your vision to life. Works in Lelystad, but deliver throughout the Netherlands. Experienced in designing and visualising in Vectorworks, so the client can see what the final product will look like. Also specialised in different materials such as wood, steel, leather and more. A proud owner of Studio Raayen with a completed diploma called 'Creative craftsman, MBO-4'

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Bedrijf Studio Raayen is een grote oplichterij! hij zal je vragen om 60% van de aanbetaling te betalen en zal nooit opdagen voor enig werk en alleen beloven via e-mails! Ook zal hij proberen u het dubbele in rekening te brengen voor materiaal- en installatiekosten en tegelijkertijd zal hij de helft van de prijs aan de leveranciers betalen! Als je hem om opheldering vraagt over de beschuldigingen, zal hij je bedreigen met juridische stappen (wat ons niets kan schelen) en je de schuld geven van het lastigvallen van zijn verkopers (grote onzin). Hij was 3 weken ziek en we moesten zijn werk doen en voor het doen van zijn werk moesten we hem betalen!!!!!!!!!!! In werkelijkheid verdienen mensen zoals hij geld door niets te doen en alleen maar beloften te doen aan zijn klanten! LET OP!!!
  Kom in contact
 • B. van Spijkeren Bouw
  B. van Spijkeren Bouw

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Elburg

  Allround bouwen Berthil van Spijkeren Jonge enthousiaste jongen die streeft naar kwaliteit.

  Kom in contact
 • Grootkarzijn totaalbouw
  Grootkarzijn totaalbouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Interieur ontwerper in Elburg

  Grootkarzijn totaalbouw. Nieuwbouw/verbouw. Timmerbedrijf. Allround in alle werkzaamheden. Voor al Uw bouwwerkzaamheden in en om het huis. Netjes en professioneel bouwen in goed overleg!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Erg prettig in de omgang. De 3 dakramen zitten er keurig in, geen lekkages. Zoals het hoort als je iets uitbesteed. Je wilt dan zorgeloos het aan de vakman overlaten. Na die tijd nog een andere klus gegund. Denk dat ik de komende tijd nog wel meer klusjes voor hem heb.
  Kom in contact
 • Idea by i
  Idea by i

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Elburg

  Idea by i is de plek waar u terecht kan voor interieurontwerp en advies voor uw werkruimte of buitenruimte. Het is mijn passie om rust en sfeer te creëren in uw woon- of werkruimte. Graag maak ik voor u een plan wat bij uw wensen/ budget past en waar u zich prettig voelt. van indelingsadvies tot volledig interieurontwerp voor uw huis of kantoor, voor particulieren of bedrijven. Neem direct contact op met Idea by i om jouw/ jullie wensen te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • ODSN

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Elburg

  Ik heet Jeroen Timmermans en heb al meer dan 30 jaar een bouwbedrijf. Mijn werkzaamheden zijn: - dakkapellen - dakramen - ontwerp en advies - gehele binnenverbouwingen - maatwerk kasten Ik maak geen reclame en werk altijd via via.

  Kom in contact
 • Woodtrends
  Woodtrends
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Interieur ontwerper in Elburg

  Woodtrends maakt meubels en complete interieurs en altijd maatwerk. Onze slogan is dan ook "Uw wens is onze standaard". Van massief hout tot plaatmateriaal met de mooiste designs Ook begeleiden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de vorm van dagbesteding. Zelf ben ik gediplomeerd meubelmaker en mag u dus een degelijk kwaliteits product verwachten.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Al weer een tijdje geleden uitgevoerd. Prettige communicatie, eerst langs gekomen om in te meten en daarna de afspraken nagekomen.
  Kom in contact
 • Bouwkundig teken- en adviesbureau BNL

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Elburg

  Bouwkundig teken- en adviesbureau BNL kan je helpen met je Ontwerper klus in Nunspeet en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Constructieberekeningen, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Bouwkundig teken- en adviesbureau BNL om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Oud is Nieuw
  Oud is Nieuw
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Interieur ontwerper in Elburg

  Wij maken meubels op maat en knappen oude meubels op. Zowel voor particulieren als voor ondernemingen. Voor elke interieurstijl, van landelijk wonen tot een meer moderne woonstijl kunnen wij passende meubels maken. Onze voorraad bestaat onder andere uit caféstoelen, Thonet stoelen, eetkamertafels, kasten, tv-meubels en klepbanken. Daarnaast zijn we ook specialist in horeca-inrichting, projectinrichting en winkelinrichting. Wilt u meer weten over onze diensten? Ons team staat voor uw klaar.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  We hebben een hele mooie degelijke inbouw boekenkast, die geheel op maat is gemaakt, waarbij al onze wensen zijn meegenomen. We hebben eerst per mail en telefoon overlegd. Wij zijn toen zelf nog naar hun showroom gegaan (hoeft niet, maar wij vonden het fijn om spullen in het echie te zien) en werden gastvrij ontvangen. Uiteindelijk heeft Bas de kast gemaakt en dat deed hij heel professioneel, dacht met ons mee, heeft heel netjes gewerkt en alle rommel opgeruimd. Zeker een aanrader! Prijzen van concurrenten waren veel hoger en al in eerste contacten was duidelijk dat die bedrijven eigenlijk weinig zin hadden in een kleine opdracht als een inbouw boekenkast (het is overigens een joekel van een ding)
  Kom in contact

3.7

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Elburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 3.7 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Elburg

Andere vakmensen in Elburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt