Vind hoveniers in Bennekom

Op zoek naar hoveniers in Bennekom? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Bennekom

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.4 van 54.45160 reviews
  Hovenier in Bennekom

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Mijn tuin is nog niet klaar want Roel is in het ziekenhuis terecht gekomen.Zijn werk is prima alleen nog niet klaar
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45143 reviews
  Hovenier in Bennekom

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en komt zijn belofte na ook het geleverde werk is meer dan goed👍👍 Andre.
 • Does Bomenservice
  Beoordeling: 5 van 55559 reviews
  Hovenier in Bennekom

  Heeft u een boom of bomen die gekapt of gesnoeid moeten worden dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn al 10 jaar actief in de boomverzorging en kunnen dit aanbieden voor een mooie prijs. We werken met hoogwerkers maar kunnen als daar geen ruimte voor is u boom ook klimmend op een professionele wijze snoeien/verwijderen. Eventuele afvoer van stamhout en/of takken kan ook geregeld worden. Ook voor het verwijderen van de boomstronken kunt u bij ons terecht. Ons werkgebied is binnen een straal van 60 km vanaf Ede. Wilt u informatie over het verwijderen van een boom of de kosten hiervan, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goede afspraken, snel, vriendelijk, secure uitvoering
 • KernGroen B.V.
  KernGroen B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.5535 reviews
  Hovenier in Bennekom

  KernGroen is een vooruitstrevend en scherp geprijsd hoveniersbedrijf en levert enkel en alleen maar hoogwaardig vakwerk! Wij blinken uit in kwaliteit op het gebied van hovenierswerk; straatwerk maar ook timmer werk! Niet voor niets is KernGroen door Werkspot gekozen tot beste hoveniersbedrijf/ vakman 2012! De jury en onze opdrachtgevers hebben ons omschreven als; Betrouwbaar, scherp geprijsd en uiterst nauwkeurig! Wij leveren de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen! KernGroen is het maatschappelijk verantwoorde alternatief voor al de voorkomende hovenierswerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen en terreinen, waarbij de mensen waarmee wij werken centraal staan. Wij denken in mogelijkheden en zien kansen voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking bij hun (re-)integratie op de arbeidsmarkt. Deze medewerkers zijn geïntegreerd in onze ploegen van vakbekwame medewerkers. Wij werken voor opdrachtgevers die onze visie waarderen. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn niet alleen kernwoorden maar ook kernwaarde voor KernGroen. Het inzetten van mensen met een arbeidshandicap is daar een belangrijk voorbeeld van. Wat wij belangrijk vinden is duurzaamheid ten gunste en niet ten kosten van kwaliteit en prijs. Wij zijn een jong, middel groot bedrijf met ruime ervaring en 10 vaste medewerkers. We zijn groot genoeg om een breed scala van machines, ook grote machines als trekker, shovels en graafmachines te hebben zodat we zeer veel werkzaamheden zelf uitvoeren. Maar ook klein genoeg om een persoonlijke benadering te hanteren, flexibel te werken en adequaat te kunnen reageren. De manier van werken van KernGroen is ontstaan van wege positieve ervaringen en interesse in het werken met mensen met een arbeidshandicap gecombineerd met vakman schap in het hovenierswerk en vooral liefde voor het vak. Graag verwijzen wij u naar onze website voor foto- reportages van relevante en onlangs uitgevoerde projecten. Wij zijn u graag van dienst!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Goede ideeën, klantvriendelijk, hard werkende jongemannen, tevreden hoe mijn tuin er nu uitziet. Bij mij mogen ze zeker terugkomen voor een volgende opdracht. Goed werk en niet duur!
 • Green Label Groen en Advies
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Hovenier in Bennekom

  Eenmanszaak met heel veel ervaring, plezier in de opdrachten en goed contact met de klant staan voor mij op nummer 1. Hart voor groen, creatief. Gunstig uurloon, eigen groen afvoer.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goede communicatie, snelle service en nette prijs/kwaliteit. Een aanrader.
 • H.J. Beets
  Beoordeling: 4.8 van 54.8594 reviews
  Hovenier in Bennekom

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Goede en snelle service! Aanrader :)
 • Chef Chauffeur Enzo
  Chef Chauffeur Enzo
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Bennekom

  Chef - Hovenier - Chauffeur - Tuinman - Schilder - Enzo kan je helpen met tuinonderhoud, tuinaanleg en schilderwerk in Bennekom en omgeving. Eenmalig of periodiek. We bespreken je wensen en maken een plan met bijpassende offerte op maat. Je kan ons o.a. benaderen voor de volgende werkzaamheden: - Snoeien of verwijderen struiken, heggen en/of bomen - Gras leggen, zaaien of maaien - Sedum daken aanleggen - Tuinirrigatie - Schuttingen of vlonders plaatsen, repareren of onderhouden - Grond afgraven en of egaliseren - Bestrating verwijderen en afvoeren - Schilderwerk, zowel binnen als buiten Neem contact op met Jaap van Chef Hovenier Chauffeur Tuinman Enzo. We kunnen op korte termijn een afspraak maken.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Jaap is deskundig denkt mee. Leuke kerel. Betrouwbaar. En breed inzetbaar.
 • D.D bouw tuin & montage
  D.D bouw tuin & montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Hovenier in Bennekom

  D.D bouw tuin & montage kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Sloopbedrijf klus in Nijmegen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Metaalbewerking, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met D.D bouw tuin & montage om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en goed geregeld
 • Tuinzorg
  Tuinzorg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Hovenier in Bennekom

  Tuinzorg kan je helpen met je Hovenier klus in Dodewaard en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Gras leggen of zaaien, Bestrating verwijderen/afvoeren, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Tuinzorg om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heldere communicatie, vriendelijk, prima prijs... Twee man sterk in een dag een berg werk verzet. Op tijd en alle afspraken nagekomen. Volgende keer hoef ik niet meer te zoeken :)
 • Modder schoenen
  Modder schoenen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Bennekom

  Op zoek naar hulp bij het maken van een tuinontwerp of naar iemand die het onderhoud van jouw tuin uit handen kan nemen? Neem contact met ons op of lees hier eerst even verder. Tuinontwerp Bij Modderschoenen kan je terecht voor een persoonlijk tuinontwerp. Wij nemen de tijd voor het doornemen van jouw wensen zodat we samen de perfecte tuin kunnen ontwerpen. Een tuin waar je jaren van kunt genieten. Of het nou om een grote of een kleine tuin gaat, er is altijd genoeg ruimte om er een mooie, fijne plek van te maken. Wij ontwerpen en realiseren ook moestuinen of eetbare tuinen. En we hebben ons onder andere gespecialiseerd in natuurinclusieve tuinen met groen dat de lokale fauna zoals bijen, vlinders, vogels en andere dieren ondersteunt. Wij laten altijd graag zien dat een groene tuin met ruimte voor natuur zelfs mogelijk is als je een onderhoudsarme tuin wenst. Tuinrenovatie & beplanting Is de indeling van jouw tuin helemaal naar wens, maar is de beplanting verouderd of nog niet aanwezig? Dan maken we graag samen met jou een plan voor het aanleggen van nieuwe beplanting. Ook het aanplanten zelf kan je aan ons uitbesteden als je dat wil. Tuinonderhoud Natuurlijk verzorgen wij ook het terugkomende tuinonderhoud zoals heggen en struiken snoeien, onderhoud aan vaste planten, aanplant en het opfrissen van oudere of verwaarloosde borders. Laat ons weten wat er moet gebeuren dan bespreken wij snel de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zoë kwam, ondanks de regen, netjes op tijd. Ze begon na een kop koffie meteen aan de klus en heeft de hele dag hard gewerkt. Het werk was niet helemaal af, omdat de klus ook behoorlijk omvangrijk was. Daar komt ze binnenkort nog voor terug. Zoë is een bijzonder aardige, hard werkende vrouw, heeft verstand van zaken en ik kan haar van harte aanbevelen. Jan de Haan

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Bennekom, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 704 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Bennekom

Andere vakmensen in Bennekom

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt