Vind Bouwbedrijven in Doornspijk

Op zoek naar Bouwbedrijven in Doornspijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Doornspijk

 • Remu Timmerwerken
  Remu Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Bouwbedrijf in Doornspijk

  Mijn naam is Reinard Mulder en ik ben de eigenaar van Remu timmerwerken. Remu timmerwerken is een veelzijdig bedrijf in aan- en verbouw van woningen of projecten. Tevens ben ik ook specialist in het vervaardigen van ramen deuren en kozijnen. *Hang en sluitwerk monteren wij onder de norm politie keurmerk.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Inmiddels al 2 maal een klus met Reinard gedaan en ben zeer tevreden, kan er niets meer van maken. De derde klus staat zelfs al gepland. Hij heeft bij ons een ondervloer geplaatst op de 2e etage en we hebben een breed scala aan timmerwerkzaamheden op de zolder laten uitvoeren welke we binnenkort af zullen ronden. Aanbevolen.
  Kom in contact
 • EU Prefab Solutions
  EU Prefab Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Bouwbedrijf in Doornspijk

  Wij als Prefab Solutions zijn een bedrijf die sinds 2008 actief is in nieuwbouw, verbouw en renovatiewerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Verbouw-, uitbouw-, nieuwbouw, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan gebouwen en woningen. Wij hebben een strak schema en werken heel vlot met het beste kwaliteit! Bij ons telt "Afspraak is afspraak" De projecten worden binnen de afgesproken tijd afgerond zonder tussentijdse onderbrekingen. Wij willen u bij deze alvast bedanken voor de interesse in ons bedrijf en graag tot ziens.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Bekir en zijn collega’s hebben bij ons een aantal verbouwingen gedaan in ons nieuwe huis, waaronder elektra werkzaamheden, een stuk slopen, een toog maken, muren en plafonds stuccen, en de vloer schuren en oliën. Hierbij heeft hij ons geadviseerd en ervoor gezorgd dat we niet tegen al te hoge kosten aan gelopen zijn. Uiteindelijk heel erg blij mee!
  Kom in contact
 • Aannemingsbedrijf Rene Vroonhof B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Bouwbedrijf in Doornspijk

  Na 35 jaren actief te zijn geweest als ondernemer in het bouwbedrijf doe ik nu nog de kleinere klussen in en rond de woning. Specialisaties zijn timmerwerk, schilderwerk en alles wat bij verbouwingen aan de orde komt. Mijn uitdaging is om werken zo efficiënt mogelijk te organiseren en uit te voeren zodat de kosten zo laag mogelijk blijven terwijl het resultaat optimaal is.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Makkelijk contact, snelle afspraak, prima werk.
  Kom in contact
 • Thomas Bouwwerken
  Thomas Bouwwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Bouwbedrijf in Doornspijk

  Als u op zoek bent naar een metselaar, tegelzetter of timmerman of heeft u hulp nodig bij nieuwbouw, aanbouw of wilt u (ver)bouwen... of een andere klus? U bent bij Thomas Bouwwerken in goede handen! Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw wil ik u graag helpen met uw bouwwensen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan u als klant. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvende prijsopgave. Thomas Bouwwerken Thomas van der Sligte-Nijland

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  De klus is nog niet gestart, maar het voortraject is goed gegaan. Thomas reageerde snel, kwam langs om het werk in te schatten en heeft een mooie opgave gemaakt.
  Kom in contact
 • Krol Bouwservice
  Krol Bouwservice

  Nog geen reviews

  Bouwbedrijf in Doornspijk

  Onze specialisaties zijn nieuwbouw, verbouw en renovatie. Heeft u bouwplannen? Neem contact op met Krol Bouwservice!

  Kom in contact
 • klusjesboer
  klusjesboer
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Bouwbedrijf in Doornspijk

  klusjesboer kan je helpen met je sanitair plaatsen. pvc/laminaat vloeren leggen. vloer egaliseren. tuinonderhoud. het afkitten van u keuken vloer en plinten. schilderen van u huis neem direct contact op met klusjesboer om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen klusjesboer/Joran klusjesboer.

  Laatste review:
  Zwembad plaatsen of renoveren-
  Netjes gewerkt! Aanrader.
  Kom in contact
 • Nailed it Timmerwerken
  Nailed it Timmerwerken

  Nog geen reviews

  Bouwbedrijf in Doornspijk

  Nailed it timmerwerken begonnen in 2008 als Neijs afbouw en montage Vele voorkomende klussen en verbouwingen bij Zowel particulieren en bedrijven

  Kom in contact
 • van Dijk Bouw

  Nog geen reviews

  Bouwbedrijf in Doornspijk

  Heb je een Aannemer nodig in Terbekeweg 11 of omgeving? van Dijk Bouw kan je helpen met alle klussen die een Aannemer voor je kan uitvoeren, zoals Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Dakrenovatie of -vervanging, Aanbouw of opbouw plaatsen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • B. van Spijkeren Bouw
  B. van Spijkeren Bouw

  Nog geen reviews

  Bouwbedrijf in Doornspijk

  Allround bouwen Berthil van Spijkeren Jonge enthousiaste jongen die streeft naar kwaliteit.

  Kom in contact
 • Bouw Advies XXL
  Bouw Advies XXL
  Beoordeling: 4.5 van 54.551 review
  Bouwbedrijf in Doornspijk

  Dakkapel binnen 1 dag geplaatst Menig huiseigenaar heeft op zolder een donkere bergruimte of een kleine slaapkamer,terwijl dit met eenvoudige middelen tot een zeer ruime lichte en comfortable leeftruimte kan worden gemaakt. BouwAdvies XXL kan dit allemaal voor u realiseren. Om een dakkapel goed snel en vakkundig te plaatsen met behoud van hoge kwaliteit is vakmanschap en de juiste specialistische kennis nodig. Al jaren leveren wij deze vakmanschap tegen de scherpste prijzen. Wat u wensen ook zijn een dakkapel van hout, kunststof of van aluminium met draai- of draai/kiepramen met ventilatie rooster of insectenhor, modern of traditioneel, wij realiseren dit voor u en dit uiteraard met gebruik van de beste kwaliteit aan materialen en producten. Een van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs om de maten van de te plaatsen dakkapel op te nemen en u te helpen bij het maken van uw keuze, zodat er straks ook op uw woning een mooie en op maat gemaakte dakkapel staat. Dakopbouw bij BouwAdvies XXL Verlengde nok - Een éénzijdige verhoging voor meer stahoogte en ruimte. Een dakopbouw met verlegde nok zorgt voor een verhoging van uw dak aan één zijde. Lage zolders worden zo voorzien van meer hoogte, ruimte en woonplezier. Verhoogde nok - Een tweezijdige verhoging voor meer stahoogte en maximale ruimte. Een dakopbouw met verhoogde nok zorgt voor een verhoging van uw dak aan beide zijden. Zo wordt uw woning, naast meer hoogte, met extra vloeroppervlak van maar liefst 1/3 uitgebreid. Dakopbouw op plat dak - Een extra verdieping met vele mogelijkheden. Als u een plat dak heeft, is dit een ideale optie om zodoende uw woning uit te breiden met een extra etage. Naast de vele mogelijkheden van een extra etage, wordt ook hiermee het vloeroppervlak van uw woning met maar liefst 1/3 uitgebreid. Ook voor uw situatie kunnen we een passende oplossing bieden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

  Laatste review:
  Snel,duidelijk,kundig. Afspraken die gemaakt zijn, worden nagekomen. Mocht er onverhoopt toch een probleempje zijn, wordt dat meteen besproken en vakkundig opgelost. Er wordt meegedacht ,met een blik op de toekomstige situatie . Complimenten.
  Kom in contact

4.2

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Doornspijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 32 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Doornspijk

Andere vakmensen in Doornspijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt