Vind elektriciens in Roden

Op zoek naar elektriciens in Roden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Roden

 • Tomasito
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Elektricien in Roden

  Tomasito kan je helpen met je Elektricien klus in Hoogezand en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Tomasito om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Tomasito heeft bij ons zeer vakkundig load balancing geïnstalleerd in de meterkast en in de wallbox. De klus is snel, netjes en zeer goed uitgevoerd. Daarnaast nog een verbetering aangebracht in de meterkast. Een echte vakman! Hij weet waar hij het over heeft. Ik raad hem zeker aan om een klus te laten doen.
 • A.R.S.Bedum
  A.R.S.Bedum
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Elektricien in Roden

  A.R.S. is een eenmanszaak. Ik ben tot eind januari 2024 niet beschikbaar Ik ben werkzaam in het ombouwen van voertuigen op het gebied van elektronica sinds 1980 en huisinstallaties vanaf 2021 met betrekking tot het aanpassen van groepenkasten en verlichting. Hiervoor heb ik mijn bevoegheid in 2021 behaald. I

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Zeer vriendelijk en snel. De klus was snel gedaan en voor een goede prijs. Aan te bevelen.👍
 • Lopez Elektrotechniek
  Lopez Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Elektricien in Roden

  Lopez Elektrotechniek kan je helpen met je Elektricien klus en verbouwing in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren/vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel/intercom installeren of repareren, Stopcontacten/schakelaars/verlichting installeren/verplaatsen/vervangen, Groepenkast installeren/uitbreiden/vervangen/verplaatsen, volledige huisinstallatie werkzaamheden, krachtstroom werkzaamheden, zonnepanelen installatie, storingen omtrent elektrische installaties te beantwoorden en nog veel meer. Neem gerust direct contact op met Lopez Elektrotechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snelle, goede communicatie en service. Probleem was snel opgelost. Erg vriendelijke man.
 • Installatiebedrijf H. Veenstra
  Installatiebedrijf H. Veenstra
  Beoordeling: 4.6 van 54.65112 reviews
  Elektricien in Roden

  Henk Veenstra is sinds 1 september 2012 een eenmanszaak begonnen op het elektrisch gebied. Voor deskundig advies en een scherpe prijs bent u bij Installatiebedrijf H.Veenstra aan het juiste adres. Henk Veenstra komt altijd eerst langs om de situatie te bekijken zodat u een passende vrijblijvende offerte ontvangt.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Prima, op tijd, goed werk geleverd!
 • KlusservicePot
  KlusservicePot
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Roden

  Hallo mijn naam is Sjoerd ik ben de eigenaar van KlusservicePot. U kunt mij inhuren voor diverse werkzaamheden O.a. elektra sanitair loodgieterswerk timmerwerk. Neem gerust contact op en we gaan bekijken wat we voor u kunnen betekenen

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Sjoerd is een vriendelijke, serieuze man, denkt goed mee en werkt erg netjes. Absoluut een aanrader! Leuk in de omgang!
 • SUN-TAG
  SUN-TAG
  Beoordeling: 4.8 van 54.8551 reviews
  Elektricien in Roden

  SUN-TAG Nederland is een erkende CV, PV en zonnewarmte installateur. Wij hebben ruimte ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers, zonnecollectoren en CV ketels Wij zijn gecertificeerd en erkend. Wij plaatsen volgens fabrieksvoorschriften en bouwbesluit. Ook het instaleren van pellet ketels en pellet kachels behoort tot de mogelijkheden. Bent u in het bezit van een elektrische auto? Dan plaatsen wij tevens uw laadpaal.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  prima en deskundig
 • JTK Klus en Onderhoud
  JTK Klus en Onderhoud
  Beoordeling: 3.9 van 53.9520 reviews
  Elektricien in Roden

  Een jong en innoverend bedrijf met een blik op de toekomst. Ik ben iemand die in oplossingen denkt. Daarom neem ik liever 5 minuten extra de tijd om het in 1 keer goed te doen dan dat er later nog meer werk aan zit om het op te lossen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Jarno is een kundige, vriendelijke vent! Ik zou hem zo weer bellen voor een andere klus rond het huis!
 • sb-electronics
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Elektricien in Roden

  Ben al ruim 25 jaar werkzaam in de installatie-techniek, heeft u een renovatie, nieuwbouw, verbouw voornamelijk in de elektra, Vervangen/ uitbreiding groepenkast, Perilex aansluiting tbv inductie/keramische kookplaat. Ook voor aanleg/uitbreiden/versnellen van data ben ik beschikbaar, Brandmeld-systemen geen probleem.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Prima service.
 • Mdw Elektroservice
  Mdw Elektroservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Elektricien in Roden

  Erkend elektricien voor al uw elektriciteit en domotica in en om het huis, zoals verlichting buiten en binnen, groepenkasten plaatsen en uitbreiden, netwerk etcetera. Ik help u met al uw elektrische wensen en storingen en zal daarbij goed advies en/of vlotte installatie garanderen. KVK:74994751

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snel en netjes uitgevoerd. Werk was uitbreiden groepenkast voor 3-fasen kookgroep en extra groepen voor quooker, oven en combimagnetron
 • J. Houtsma Elektrotechniek
  J. Houtsma Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Elektricien in Roden

  Gecertificeerd installateur laadpalen Specialisaties: * Groepenkasten aanpassen, uitbreiden of vervangen * Aanleggen kookgroep * Aanleggen extra groep * Opnieuw bedraden elektra

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Jos heeft een heel goed en netjes ons nieuwe meterkast met 8 groepen en krachtstroom geïnstalleerd . Een aanrader voor ieder !!!! Grt Roy en augustina uit Groningen.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Roden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 319 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Roden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Roden

Vind vakmensen bij jou in de buurt