1. Home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 72.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. Glad stucken gang en wc ruimte, stukjes plafond

  Een gang en toilet ruimte moeten gestucked worden. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om een mooi stuk werk af te leveren.

  44 min geleden

 2. Spackmuren glad stucen

  Muren bevatten momenteel spackspuitwerk, deze zouden wij graag glad laten stucen, behang/saus klaar. Graag een offerte voor enkel beneden (70 m2), en een offerte voor zowel boven als beneden (totaal 150 m2).

  25 jul

 3. Slaapkamer muur sturen

  Gipsblokken muur die niet gladgestreken is. Behang dat er op zat leek wel een maanlandschap. Moet nu strak opnieuw behangen worden. Afmetingen 3.47 bij 2.5 m

  25 jul

 4. Muren spackspuiten

  Ongeveer 72 vierkante meter spackspuiten, muren en plafond woonkamer, keuken en gang. Trapgat en overloop boven.

  25 jul

 5. Stucen flatwoning

  Stucen van de binnenmuren van mijn flatwoning op 4e etage met lift; - woonkamer 6x3.6m - gang (loopt in een hoekvorm = 1 muur van 5.4m + kleinere stukken muur tussen deuren) - keuken 3x3m (2 muren zijn deels betegeld in 2 andere zitten grote ramen, dus er zijn geen volledige muren te stucen) - 2 slaapkamers 4x2m Graag advies over de volgende zaken: -Ik heb gehoord dat stucen in de kleur van de uiteindelijke muurverf ook mogelijk is. Klopt dit en wat is het verschil in kosten? -Ik krijg de sleutel van mijn woning op 15 augustus en moet zo gauw mogelijk verhuizen omdat ik mijn oude huis uit moet. Is het eventueel mogelijk om de muren te stucen als mijn laminaatvloer al gelegd is en spullen er al staan zonder die te beschadigen? Graag een duidelijke offerte, ik krijg de sleutel op 15 augustus dus de eerste werkdag graag zo snel mogelijk vanaf die datum.

  25 jul

 6. stucwerk benedenverdieping op korte termijn

  Sausklaar stucwerk benedenverdieping. Het gaat om de muren en plafonds van de hal, woonkamer, eetkamer en keuken.

  25 jul

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk