1. Home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 72.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. Stucen van muren

  Dit gaat om een nieuwbouw woning, huis word oktober geleverd. het gaat om 3 wanden! eerste werkdag kan pas nadat het huis is opgeleverd. ik wou graag een prijs indicatie weten hoeveel het gaat kosten!

  1 uur geleden

 2. Glad stucen van betonnen wanden van slaapkamer

  Slaapkamer met betonnenwanden glad stucen. Wanden waren eerst behangen. Ong 20 m2 Detail maten volgen. Evt kan ik zelf al het beton voorstrijken.

  31 jul

 3. Stucen Rotterdam

  Stucen van de slaapkamer inclusief plafond. Oud huis, 1 muur is ytong en de rest is steen. Een muur van 9,3 m2 heeft een dikke laag nodig van gemiddeld 1 cm. Plafond is van gipsplaten. Alles is voorbewerkt met primer en band. Stahoogte is 2,25 meter.

  31 jul

 4. stucen en behangen

  Stucen begane grond: woonkamer en keuken wanden: totaal ongeveer 50 m2 maximale hoogte muur is 2,5 m Behangen eerste verdieping: overloop en 3 slaapkamers: ongeveer 150 m2 in totaal. glasvezel behang (1 m breed) NB middelste wand is 4 m hoog Zie document voor totale klus (bad en toilet opknappen)

  31 jul

 5. Stuken muren en plafond van nieuwbouw woning.

  Stuken woonkamer van 8m bij 5m incl plafond. Stuken plafond toilet, stuken gang 3,8m bij 1,2m incl plafond gang. Wanden trap naar eerste verdieping. Stuken slaapkamer 2,6m bij 4,5m incl plafond. Stuken plafond badkamer 2,6m bij 2,3m( moet vochtbestendig zijn.) Stuken gang 1e verdieping incl plafond( 6,2m2 plafond en 1 wand van +-1m breed.) De plafonds worden verlaagd met inbouwspotjes waar omheen gestukadoord zal moeten worden. Het zijn prefap muren die al haaks en recht zijn. Wij zijn op zoek naar strakke en glad gestukte muren!

  31 jul

 6. Provisiekast wanden stucen

  We hebben een provisiekast die we graag willen fatsoeneren. Deze kast bevindt zich onder de trap naar de eerste verdieping. In deze kast komt ook de waterleiding binnen en gaat er een afvoer van de zolder naar de keuken. Deze leidingen moeten bereikbaar blijven (kan altijd nog een soort koof overheen zodat de toegang mogelijk blijft. Graag zou ik ook met gipsplaat een plafond er in hebben, maar dat hoeft niet persee tot de werkzaamheden te behoren. Ik heb zelf 1 poging op 1 wand gedaan, maar is niet vlak genoeg (was mn 1e poging). Knauf rotband .Glijstrip zit er nog in. Ik kan alles verwijderen als dat helpt. De muren hoeven alleen glad gestuct te worden, daarna kan er gewoon een muurverf op. Zie fotos

  31 jul

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk