1. Home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 72.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. Stucen schouw 4-5m2

  Het werk bestaat uit het stucen (glad schuurwerk) van een schouw 4-5 m2. Hier zit nu deels spuitwerk op. Zie foto. Uitvoering, zo snel mogelijk Het betreft een appartement op de 3e verdieping zonder lift.

  22 okt

 2. Gipsplaten plafond gladpleisteren 7x4 meter ( eventueel meer afwerk klussen in overleg)

  Plafond van aanbouw gladpleisteren tot 1 glad geheel. Naden mogen niet meer zichtbaar zijn.

  22 okt

 3. stucwerk wanden begange grond

  Het gaat hier om het stukwerk van een pas verbouwden begane grond. met een deel de trap naar de eerste verdieping. de radiatoren moeten nog van de wand gehaald worden (dit doen we pas als we weten wanneer er aan de slag gegaan wordt) we willen de wanden sausklaar opgeleverd krijgen. Zie foto's voor impressie van de begane grond. in totaal gaat het om ca. 100m² stukwerk

  22 okt

 4. Stucen van plafonden en wanden in woonkamer en hal

  Graag een totaalprijs voor het stucen van: Plafond hal +/- 7m2 Muren hal/trapgat +/- 16m2 Plafond woonkamer +/- 25m2 Muur woonkamer +/- 8m2 De volgende materialen zijn reeds aanwezig en dienen gebruikt te worden: Voor de muren: 4x Biocalce Intonaco Fino, Fijnpleister 25kg 2x Biocalce Intonachino Tipo "00" glad pleister 20kg (verbruik = 1kg/m2 per mm) 1x Biocalce Fondo, voorstrijk voor kalkstucwerk 14 liter (verbruik = 0,15-0,3l/m2 per enkele laag aanbrengen met kwast) Voor de plafonds: 6x Rasobuild Eco Gesso Gipspleister (verbruik = 1kg/m2 per mm) overig benodigd materiaal en gereedschap voor de vakman.

  22 okt

 5. Wanden stukadoren en spackspuiten

  Hallo, wij hebben op zolder een aantal wanden gezet van ytong. Deze dienen gestukadoord te worden om vervolgens met spack afgewerkt te worden. Te stukadoren aan m2 is 45. Totaal aantal meters te voorzien van spack is 80m2. Mag gewoon in wit worden gespoten. Wellicht is het niet nodig om de ytong wanden eerst te stukadoren en kunnen ze direct met spack behandeld worden. (Dit ter beoordeling van de vakman)De ingefreesde leidingen dienen nog wel dicht gesmeerd te worden.

  22 okt

 6. Spagtelputz opnieuw aanbrengen i.v.m. plaatsing openhaard

  Het betreft 2 wanden. 1x 2,5 x 2,5 1x 6,0 x, 2,5 1x haardkoof Er zit nu brander diamant wit op. Kleurverschil met andere muren is geen punt. I.v.m. het plaatsen van nieuwe leidingen en de haard moet de muur opnieuw afgewerkt worden. 1e of 2e week december uitvoering. Ik help met afplakken van muren en vloer.

  22 okt

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk