1. Home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 72.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. Schade nav waterschade

  Vocht is naar binnengeslagen waardoor muur beschimmeld is en stucwerk is gaan scheuren. Scheuren zitten enkel in de hoek, maar betreft twee muren. 1 muur is +/- 7 meter lang en de andere betreft maar een muurtje van +/- een halve meter.

  10 min geleden

 2. Grote ruimte stucen

  Ik heb ongeveer 75m2 stucwerk in één ruimte. Het betreft 2 lange wanden van 12 meter en twee wat kleiner wanden met ramen. De ruimte is nu afgewerkt met (stuc)gipsplaten van 60 cm breed.Vloer en plafond zijn nog niet gedaan en hoeven niet beschermd te worden. Graag glad afwerken. Afwerking met latex doe ik zelf.

  1 uur geleden

 3. stucen (spuiten) en latex

  Voor een ruimte met een muuroppervlak van maximaal 30m2, vloer moet worden afgedekt. Het is een nieuwbouwhuis van een jaar oud met behangklaar muren. Ongeveer 2m2 is gefreesd vanwege een stroomkabel

  1 uur geleden

 4. Stucen

  Stucen huiskamer en trapgatten/gang - huidige oppervlak is granol - een stuc muur bij de keuken moet ivm plaatsing keuken perfect 90 graden gemaakt worden. Is nu 90,6 graden. (verschil tussen 0,5 en 1 cm naar schatting) - trapgat naar tweede verdieping heeft scheur in muur (+/- 2,5 meter lang) door zetting. Dit moet met stucgaas op anders op advies vakman worden behandeld en weggewerkt. prijs per m2, alle materialen en gereedschappen, voorrijkosten en inclusief btw. Zie ook mijn andere opdrachten voor keukensloope n keukenvoorbereiding. Deze opdrachten mogen gecombineerd worden door 1 aannemer.

  1 uur geleden

 5. Wanden spackspuiten

  De muren moeten beneden en boven wit gespoten worden met een kleine structuur er in. De plafonds worden door de woningbouw gedaan. Er ligt nog geen vloer in. De plafond hoogte zal ongeveer 2.70 zijn. In de bijlage zitten de plattegronden. Het gaat om de woonkamer, gang, trap, overloop, slaapkamers en washok. (elke ruimte behalve de badkamer en toilet) Het huis wordt +- half december opgeleverd.

  2 uur geleden

 6. Korrelspuiters gezocht

  Muren in me woning moeten gespoten worden klusser is ziek geworden en ik moet volgende week verhuizen

  2 uur geleden

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk