1. Home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 72.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. badkamer en woonkamer stuken

  Wie kan a.s. woensdag 3-9 in Arnhem na slopen wandtegels de wanden netjes stuken (+/- 23 m2) zodat er getegeld kan worden en nadien het nieuwe gipsplafond stuken (5 m2)? Verder moet in de woonkamer de bestaande gespachtelde wanden strak en glad gestukt worden.

  Vandaag 00:37

 2. Sausklaar stucwerk

  35 m2 wandoppervlakte 11 hoeken. Wanden zijn al voorzien van mp75 (behangklaar) Echter dienen er stuc profielen geplaatst te worden die destijds"7jaar geleden niet gebruikt zijn) vandaar dat er dus minimaal 3/4 mm opgezet dient te worden Vloer word afgeplakt en de wanden worden voorgestreken alvorens u kunt beginnen.

  Vandaag 00:04

 3. plafond en muren

  zoek een stukadoor die het plafond netjes weer wit kan maken. En de muren met sierpleister kan maken .

  Vandaag 00:02

 4. stucen van 3 kamers

  Gezocht: iemand die voor een gunstige prijs op korte termijn kan stucen. Gaat om 3 kamers. Muren zijn kaal. Stucen op beton slaapkamer van 2.30 hoog, 3.23 lang en 3.85 breed, min drie deuren van 75x200 en een raam van 1.35 x 1.35 Hobbykamer van 2.30 x 1.90 min twee deuren van 75 x 200 Wc bovenste deel 1.15 hoog, 1.20 x 80 min raam van 45x50

  30 aug

 5. Glad stucwerk

  Wij hebben een woning gekocht die op de begane grond granol op de muren heeft. Daarnaast zijn de naden van de plafondplaten zichtbaar (plafond is voorzien van spac spuitwerk). Wij willen zowel de plafonds als de muren laten voorzien van glad stucwerk. Wij zorgen ervoor dat de woning tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden leeg is (geen vloer, keuken, radiatoren etc.) en daarmee perfect toegankelijk. Het schoon- en vetvrij maken van de muren en het aanbrengen van voorstrijkmiddel kunnen wij zelf uitvoeren (voorstrijkmiddel mag worden aangeleverd door vakman). Daarnaast is de hal (3,5 x 3,0 meter) op dit moment voorzien van een leistenen vloer die wij gaan verwijderen. Deze willen wij graag laten egaliseren zodat wij een laminaatvloer door de gehele woning kunnen leggen. Betreft een woning in Zetten.

  30 aug

 6. Binnenstucwerk vrijstaand landhuis

  Stucwerk, verfklaar. Precieze aantal m2 nog op te meten. Ruwe indicatie >500.

  30 aug

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk