1. home
 2. Stuc-opdrachten op Werkspot

Stucen

Zoek je een ervaren stukadoor voor het stucen van je muur of plafond? Bij Werkspot zijn er al meer dan 70.000 stuc-opdrachten geplaatst. Plaats ook gratis en vrijblijvend je stuc-opdracht en ontvang minstens 3 reacties van professionele stukadoors bij jou in de buurt.

Hoe werkt Werkspot?

 1. Plaats je klus

  in een paar stappen

 2. Stukadoors reageren

  binnen 24 uur

 3. Vergelijk en kies

  de beste stukadoor

Lees meer over hoe het werkt

Nieuwste opdrachten in Stucen

 1. Korrelpleister aanbrengen wanden

  eengezinswoning waarbij ik graag op de wanden korrelpleister van 1,5 mm op de wanden wil hebben. Wat is de prijs per m². (inclusief materiaal)

  46 min geleden

 2. Stuken muur jaren 30 woning in Haarlem

  2x muur van circa 9meter lang bij 2.70meter hoog Haard van circa 1.30 bij 1.70 en deur (82cm) gaan hier vanaf. Verder word er nog een stuk muur van 1.50x210 uitgebroken die ook nog van het totaal af kan, maar wel afgewerkt moet worden Alsmede de hal en een gedeelte van het trapgat omhoog (50cm hoog in de lengte van de trap) in de hal moet circa 2x 6meter bij 1.5meter worden gedaan (gedeelte muur zonder lambrisering) vloer in de woonkamer hoeft niet afgedekt te worden, in de hal alleen het gedeelte op de trap. Muur heeft op dit moment een lichte structuur die nog in nette staat is.

  19 apr

 3. Klein kamertje

  We zijn op zoek na iemand die een klein kamertje strak kan stucen. Het kamertje is 290L en 185B In de breedte zit in 1 muur een deur en in de andere een raam. Alvast bedankt. Groetjes

  19 apr

 4. Strakke afwerking muren (boven+beneden)

  Opdracht bestaat uit het verzorgen van een strakke afwerkingen voor de muren en plafonds in de woning zoals in bijlage weergegeven. plafond hoogte: 2,65m. Voor de bewerking is hoogstwaarschijnlijk een steiger noodzakelijk. Huidige ondergrond is op sommige plekken (gips/tussenwanden) licht beschadigd na de verwijdering van het behang. Overige muren hebben geen tot minimale betonsanering. Opties zijn naar mijn idee: stucen (+spuiten), renovlies (+sauzen/spuiten). Sta open voor andere suggesties met het juiste advies. Eventueel zou er voor de slaapkamers een minder hoger afwerking mogelijk zijn, indien dit voordeliger is. Gewenste eerste werkdag is een schatting (kan 1 week eerder/later zijn). Graag een prijsopgave die zo gespecificeerd mogelijk is (per kamer, type afwerking etc.). Bedankt.

  19 apr

 5. spackspuiter gezocht

  Hallo. Wij zijn deze week nog op zoek naar een spack spuiter. Hierbij moeten eerst de muren vlak gemaakt worden (stucadoren). Het gaat om het plafond en de muren. Dit is ongeveer 50/60 m2. Kunt u mij vertellen wat dit gaat kosten en of u deze week nog ruimte heeft? Mvg

  19 apr

 6. pleister/gladmaken

  De muren in de woonkamer vsn me nieuwe huis zijn grof gestuct, spachtelpoets grof. ik wil de wanden graag glad zodat ik ze zelf kan schilderen. er is een wandje van 8m2 met schrootjes die er nog af moeten worden gesloopt. Bem benieuwd wat zoiets kost, afhankelijk daarvan besluit ik wat ik ga doen met het huis. Totaal is circa 28m2 Groetjes! .

  19 apr

Bekijk alle geplaatste stuc-opdrachten

Ervaringen van anderen

Moet er iets gestuct worden?

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht en vergelijk de voorstellen van professionele stukadoors.

Ik heb een stuc-opdracht

Meer over stucwerk