Vind hoveniers in Zevenaar

Op zoek naar hoveniers in Zevenaar? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zevenaar

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.4 van 54.45160 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Mijn tuin is nog niet klaar want Roel is in het ziekenhuis terecht gekomen.Zijn werk is prima alleen nog niet klaar
 • Hoveniersbedrijf M.Hagen
  Hoveniersbedrijf M.Hagen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Onderhoud Van uw tuin Aanleg En renovatie Overkapping Schutting In de regio Zevenaar

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Michael heeft goed werk afgeleverd, meegedacht en helder gecommuniceerd. Alleen maar complimenten daarvoor.
 • D.D bouw tuin & montage
  D.D bouw tuin & montage
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  D.D bouw tuin & montage kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Sloopbedrijf klus in Nijmegen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Metaalbewerking, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met D.D bouw tuin & montage om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en goed geregeld
 • Dienstverlening De Beuk BV
  Dienstverlening De Beuk BV
  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Dienstverlening De Beuk is al meerdere jaren werkzaam in de renovatie en timmerwerkzaamheden,loodgieterswerkzaamheden,riolering en elektrowerk. Sinds een paar weken hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met metselen en tegelen. Kwaliteit,service en nauwkeurig zijn onze huiskreten. Wij staan in voor onze kwaliteit. Onze specialiteit is houtbouw, onder meer op maat gemaakte veranda,buitenkeuken en carport. Voor al deze bouwprojecten gebruiken wij slechts de beste kwaliteit hout ,hetzij Douglas (Europees hardhout) hetzij Merbau of Meranti,(tropisch hardhout,uitsluitend gewonnen uit duurzame bosbouw() Al deze producten hebben een gegarandeerde levensduur van 15 jaar,mits ze goed worden onderhouden. Zowel het plaatsen op een fundering als op betonpoeren is geen probleem. Voor de daken gebruiken wij of dakpanplaten of EPDM folie(20 jaar garantie).Uiteraard is elke vorm van dakbedekking mogelijk ! Alles is naar wens te maken. Onze dienstverlening is uitgebreid met grond en graafwerkzaamheden,afvoeren van grond en grondverbetering.Wij hebben voor elke tuin het juiste materieel van 800 kg. kraan tot 16 Tons kraan . Rupsdumpers ,ed. Leveren van grond en zand ,alsmede de afvoer van grond ,klei ,zand en zoden zijn voor ons geen probleem. Afvoer gebeurt netjes middels een container . Kijk ook op onze site dienstverleningdebeuk of op facebook Uurtarieven €. 38.50 ex 21.00% BTW De eerste bezichtiging is altijd vrijblijvend en kosteloos. U krijgt in het contactscherm altijd een duidelijk verhaal ,het is wel zaak dat u dit vooraf goed leest voordat u uw contactgegevens aan ons door geeft.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vakwerk, de beuk bv komt zijn afspraken na.
 • Lodewijks Hoveniersbedrijf
  Lodewijks Hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Een mooie tuin tegen de juiste prijs! Met veel plezier leg ik al meer dan dertig jaar tuinen aan. Dit doe ik in goed overleg u! Of het nu gaat om een kleine aanpassing in uw tuin of u wilt u tuin volledig aanpassen, bij mij bent u aan het juiste adres. Door goed met u te overleggen en de mogelijkheden te bespreken, is van te voren precies duidelijk wat uw wensen zijn en wat ik hierin voor u kan betekenen. U kunt bij mij terecht voor tuinaanleg, tuinonderhoud, (sier)bestrating en het plaatsen van een heg, schutting en/of tuinhuis. Dankzij mijn jarenlange ervaringen kan ik deze werkzaamheden zorgvuldig en efficiënt voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen een eerlijke prijs. Mijn werkwijze is transparant. Wanneer we eenmaal in contact komen maak ik graag een afspraak voor een kennismaking en om de werkzaamheden met u te bespreken. Als er een goed beeld is van deze werkzaamheden zal ik u een gedetailleerd ontwerp en/of offerte aanbieden. Wanneer u hiermee akkoord gaat maken wij goede afspraken zodat u precies weet wat u van mij kunt verwachten en wanneer. Als de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verzorgd, ontvangt u de factuur tegen de afgesproken prijs. Als u verder geïnformeerd wilt worden kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Meindert Lodewijk

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Harde werker. Kwam van tevoren kijken. Maakte duidelijke prijsafspraak. Keurig werk geleverd.
 • Geklust B.V.
  Geklust B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Geklust BV, specialist in het aanleggen en renoveren van tuinen.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Goed.
 • Hoverniers bedrijf Hoeree
  Hoverniers bedrijf Hoeree
  Beoordeling: 3.7 van 53.7511 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Hoverniers bedrijf Hoeree is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Velp en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  We kregen keurig bericht dat Hoeree later zou komen vanwege drukte op de weg. Geen probleem, ze zouden een uurtje later komen. Uiteindelijk werd dat bijna 2 uur. De reden dat ze ons niet even hadden kunnen bellen was dat ze in de auto reden en dus niet mochten bellen ... Ze waren met 2 man; de bijrijder had dit toch kunnen doen ..... ? Vreemd was dat ze weinig gereedschap bij zich hadden. Zelfs tuinhandschoenen moesten tussentijds worden gekocht. Omdat de wortels van het onkruid nogal hardnekkig waren om te verwijderen werd voorgesteld de klus later (de week daarop of iets dergelijks) af te komen maken met een aparte machine, die de grond goed los kon maken. Uiteindelijk is Hoeree met zijn metgezel vertrokken met de belofte terug te komen. We hebben een paar keer moeten bellen, steeds hetzelfde antwoord dat het gereedschap nog niet binnen was. Waardeloos bedrijf, komt afspraken niet na, niet mee in zee gaan!
 • Vajo weg- en tuinaanleg
  Vajo weg- en tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat zich met passie inzet voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Door de inzet van goed opgeleide jongens weten wij elke klus met precisie te klaren. Wij nemen allerhande klussen aan welke ook maar iets met tuinen te maken hebben. hierin verstaan wij hoofdzakelijk; • Het opbreken, verwijderen en afvoeren van uw huidige tuininrichting • Het afgraven van tuinen • Het aanbrengen van vuil- en hemelwaterriolering • Het aanbrengen van ondergrondse elektriciteit • Het opbrengen van zand en grond • Het aanbrengen van bestratingen, kunstgras, graszoden en split • Het aanbrengen van schuttingen, tuinhuizen, veranda’s en overkappingen

  Laatste review:
  Deze mannen hebben in één dag mijn hele tuin opgeknapt, echt super harde werkers!
 • Printbeton ROHO
  Printbeton ROHO
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Wij kappen bomen, zowel klimmend als vanaf de grond. Wij frezen ook stronken weg. Ook verzorgen wij eventueel het afvoeren van hout, takken en overig tuinafval. Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  De boomwortel is vakkundig verwijderd. Ik zou ROHO zo weer inhuren. Vaklui!
 • M. Berg Infra
  M. Berg Infra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Goedendag, na jaren lange ervaring in het grondverzet bieden wij ook consumenten de mogelijkheid om van onze diensten gebruik te maken. Gezien er de laatste tijd veel vraag is door consumenten/bedrijven voor graafwerkzaamheden rondom uw woning of bedrijf stellen wij ons graag beschikbaar. Voor graafwerkzaamheden in uw tuin beschikken wij over een handige minigraver, die gewoon door een deur past. Wij kunnen overal in uw tuin komen om het grondwerk te verrichten. Daarbij kunt u denken aan: - Uitgraven van een vijver - Ingraven van een trampoline - Afgraven van grond en eventueel de beplanting (bij tuinrenovatie) - Uitgraven fundering voor het plaatsen van een aanbouw of tuinhuisje - Uitgraven van geulen voor kabels/buizen voor het plaatsen van tuinverlichting, het aansluiten van beregeningsinstallaties of het leggen van riolering bij een aanbouw - Grond leg klaar maken voor gras, graszoden, kunstgras en bestrating Door de ervaring als grondwerker en riolering/waterleiding monteur zal ik zeggen dat daar het grootste deel van onze specialisme ligt, daarnaast komt daar vaak ook straatwerk bij kijken. Langzaam breidt je dan je specialisme uit. Uiteraard het loodgieterswerk zoals kraantjes en leidingwerk horen er allemaal bij en is voor ons geen probleem. Daarnaast is afgraven van tuinen, sloopwerk ook een groot deel geworden van mijn bestaand bedrijf. Uiteraard is alles in overleg mogelijk. U krijgt natuurlijk de garantie dat alles netjes en vakkundig uitgevoerd wordt en dat wanneer wij weggaan alles netjes is afgehandeld. Of u ons nou inhuurt voor het afgraven van uw tuin of het uitgraven van bijvoorbeeld een aanbouw. Wij staan graag voor u klaar. Gezien wij in het bezit zijn van diverse certificaten op gebied van veilig werken etc. kunnen wij wel zeggen dat wij altijd netjes en correct werken en is in overleg (bijna) alles mogelijk… Met vriendelijke groet, M. Berg Infra

  Laatste review:
  Begin 2023 contact opgenomen om voortuin af te graven en opnieuw aan te leggen. De reactietijd was super snel, dezelfde week hadden we nog een afspraak gepland en plannen in detail concreet gemaakt. Werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd en binnen zeer korte termijn. De voortuin is geheel naar wens opgeleverd. Zelfs is er nog meegedacht over het ontwerp. Ook was het hartstikke gezellig om jullie over de vloer te hebben. Mochten we nog een tuinklus hebben in de toekomst dan zullen we jullie zeker opnieuw benaderen.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Zevenaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 398 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Zevenaar

Andere vakmensen in Zevenaar

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt