Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zevenaar

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35217 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Een goeie vakman Vriendelijk En werkt netjes
 • JR Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Zevenaar

  JR Hoveniers kan je helpen met je Hovenier klus in Zevenaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met JR Hoveniers om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. we hebben weer een strakke oprit.
 • Klusbedrijf V.A de groot
  Klusbedrijf V.A de groot
  Beoordeling: 4.1 van 54.1522 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Mijn naam is vincent de groot Ik ben begonnen met een hoveniersbedrijf , en ben erg handig ik zit al jaren in verschillende sectoren zoals tuin en straatonderhoud

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima vaklui vriendelijke mannen,goed en netjes werk.aanrader
 • Fixie cleans up your mess
  Fixie cleans up your mess
  Beoordeling: 4.9 van 54.95262 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Fixie Cleans up your mess ________________________________________ Wij zijn in te huren voor o.a. - Sloopklussen -Verhuizingen - Schoonmaakklussen ________________________________________ *Klantvriendelijkheid, staat bij ons hoog in het vaandel! *Flexibiliteit, Wij bewegen met de klant mee! *Scherp geprijsd, Wij houden het graag betaalbaar! *Garantie, wij geven garantie op alle werkzaamheden die wij uitvoeren! ________________________________________

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Dit bedrijf met vriendelijke mensen heeft bij ons prima sloopwerk geleverd en het puin netjes afgevoerd. Het initieel afgesproken tijdstip werd niet helemaal gehaald, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd!
 • Zorg voor je huis
  Zorg voor je huis
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Zorgvoorjehuis is het bedrijf die alle kleine klussen snel en vakkundig uitvoert. Wij zijn gespecialiseerd ontruimingen, kleine sloop werrkzaamheden, verhuizingen, tuin onderhoud, erf afscheidingen, kabels en leidingen enz. Neem gerust contact met ons op, wij komen vrijblijvend voor een offerte.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Matthijs heeft de opdracht goed uitgevoerd. Werkt netjes en denkt mee.
 • N.Alofs Bestrating Grondwerken
  N.Alofs Bestrating Grondwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Alofs bestratingen en grondwerken. Wat doen wij: Leeghalen/opschonen Tuin Sierbestratingen. Grondwerk (ontgraven achtertuin, zwembaden en vijfvers). Rioolwerkzaamheden. Schuttingen plaatsen. Wij zijn jong en gedreven en hebben plezier in ons werk. Wij gaan voor kwaliteit. Die prijs die is afgesproken is ook de prijs die je betaald. Bij ons Geen onverwacht extra kosten. Alofs bestratingen en grondwerken, Sterk in efficiënt werk.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Reageert snel en denkt goed mee. Klus werd op korte termijn en snel uitgevoerd. Zeer tevreden met eindresultaat!
 • Hoveniersbedrijf Teun Aleven
  Hoveniersbedrijf Teun Aleven
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Hoveniersbedrijf Teun Aleven Didam is een bedrijf dat in korte tijd een goede naam heeft weten op te bouwen in de Groensector. Wij richten ons op zowel particulieren als bedrijven die ‘Groen’ willen onderbrengen cq. uitbesteden. Wij vinden de Service die wij onze klanten bieden zeer belangrijk. Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terrassen en plantsoenen vallen onder de Service die wij aanbieden. Maar ook zijn er mogelijkheden voor de verzorging en onderhoud van tropische planten tijdens de winter en het verwijderen van boomstronken. Samen met u kijken wij naar uw wensen, of het nu gaat om een tuin van 20 m2 of een plantsoen van 2000 m2. Uiteraard voeren wij de werkzaamheden met vakbekwame specialisten, waardoor iedere opdracht tijdig en succesvol wordt uitgevoerd.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Bij opdrachtverlening van de werkzaamheden zijn met Teun de taken en het tarief besproken. Ook is globaal de ureninzet aan de orde gesteld. Bij de uitvoering bleek dat personeel matig was geinformeerd en dat Teun zelf er niet bij is maar via de telefoon instructies geeft. Herhaaldelijk moet personeel worden verteld wat moet worden uitgevoerd. Ze moesten n.b. terugkomen om het werk af te maken. Na afloop geschrokken van de kosten! 2 * duurder dan vorige uitvoerder.
 • Fattoumklusbedrijf
  Fattoumklusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Fattoumklusbedrijf kan je helpen met alle klussen, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, tuineren ... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Ik had een aantal klusjes in huis. Dhr. Ali is zeer netjes, doet zijn werk heel goed en is heel vriendelijk. Ik ben zeer tevreden, Bedankt!
 • Lodewijks Hoveniersbedrijf
  Lodewijks Hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Een mooie tuin tegen de juiste prijs! Met veel plezier leg ik al meer dan dertig jaar tuinen aan. Dit doe ik in goed overleg u! Of het nu gaat om een kleine aanpassing in uw tuin of u wilt u tuin volledig aanpassen, bij mij bent u aan het juiste adres. Door goed met u te overleggen en de mogelijkheden te bespreken, is van te voren precies duidelijk wat uw wensen zijn en wat ik hierin voor u kan betekenen. U kunt bij mij terecht voor tuinaanleg, tuinonderhoud, (sier)bestrating en het plaatsen van een heg, schutting en/of tuinhuis. Dankzij mijn jarenlange ervaringen kan ik deze werkzaamheden zorgvuldig en efficiënt voor u uitvoeren, dit uiteraard tegen een eerlijke prijs. Mijn werkwijze is transparant. Wanneer we eenmaal in contact komen maak ik graag een afspraak voor een kennismaking en om de werkzaamheden met u te bespreken. Als er een goed beeld is van deze werkzaamheden zal ik u een gedetailleerd ontwerp en/of offerte aanbieden. Wanneer u hiermee akkoord gaat maken wij goede afspraken zodat u precies weet wat u van mij kunt verwachten en wanneer. Als de werkzaamheden naar tevredenheid zijn verzorgd, ontvangt u de factuur tegen de afgesproken prijs. Als u verder geïnformeerd wilt worden kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, Meindert Lodewijk

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Harde werker. Kwam van tevoren kijken. Maakte duidelijke prijsafspraak. Keurig werk geleverd.
 • Geklust B.V.
  Geklust B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Hovenier in Zevenaar

  Geklust BV, specialist in het aanleggen en renoveren van tuinen.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Goed.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Zevenaar, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 541 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Zevenaar

Welke diensten bieden lokale hoveniers aan in Zevenaar?

Voor sommige mensen is hun tuin het kloppende hart van hun woonplek en een bron van trots en genot. Voor anderen is het juist een grote bron van stress die ze niet in de hand hebben. In beide gevallen kunnen de diensten van een hovenier uitkomst bieden. Een hovenier kan een groene weelde nóg mooier maken of een verborgen oase onthullen. Hoveniers in Zevenaar kunnen je met het volgende helpen:

 • Planten aanplanten en kweken
 • Deskundig planten- en kweekadvies geven
 • Inkoop en levering van tuinartikelen
 • Tuinrenovatie
 • Tuinontruiming
 • Tuinonderhoud

Omdat er zoveel verschillende kanten zitten aan hovenierswerk, raden we je aan om professionele hoveniers voor je project via het eenvoudige zoeksysteem op Werkspot te vinden. Zo bespaar je jezelf uren zoeken op het internet. Ga gewoon naar Werkspot, plaats je klus en wacht tot beschikbare hoveniers met de juiste capaciteiten hun interesse tonen.

Uurtarieven van hoveniers in Zevenaar

Er is niet veel beter dan een zwoele zomeravond in een goed onderhouden tuin met een weelde aan gezonde planten. Maar hoeveel kost het om de hulp van een hovenier in Zevenaar in te roepen?

De kosten verschillen sterk van hovenier tot hovenier, afhankelijk van hun expertise, kwalificaties en hoe druk ze het hebben. Als richtlijn vragen ze meestal tussen de € 15,- en € 60,- per uur. Als je een overzicht wilt hebben van de kosten van verschillende tuinklussen raden we je aan om onze prijzengids voor tuinaanleg te lezen.

Zoek een ervaren hovenier in Zevenaar

Bij het zoeken naar de juiste hovenier voor je project onderzoek je welke ervaring ze hebben, wat bestaande klanten van hun dienstverlening vinden en hoe ze zich verhouden ten opzichte van andere hoveniers. Nadat je je opties hebt beperkt op Werkspot neem je de tijd om het volgende te doen:

 1. Vraag meerdere offertes aan voor vergelijkbare werkzaamheden om een eerlijke prijs te krijgen
 2. Lees de reviews op Werkspot, die allemaal zijn achtergelaten door geverifieerde klanten
 3. Bespreek je project rechtstreeks met hoveniers die geschikt lijken en vraag naar de details
 4. Neem een goed geïnformeerde beslissing over met wie je gaat werken

Andere vakmensen in Zevenaar

Vind vakmensen bij jou in de buurt