Vind hoveniers in Krimpen aan den IJssel

Op zoek naar hoveniers in Krimpen aan den IJssel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Krimpen aan den IJssel

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75501 reviews
  Hovenier in Krimpen aan den IJssel

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Wat een fijne vent. Werkt netjes, beheerst maar toch heel snel (mede doordat hij de juiste spullen heeft). Ik vroeg hem wat extra te doen en dat was ook geen enkel probleem. Aanrader!
 • Green Steel Kalapati
  Green Steel Kalapati
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Hovenier in Krimpen aan den IJssel

  Green Steel Kalapati is a company that deals with landscaping, gardening, and above all, the production of metal garden elements, such as fences, gates, verandas, pergolas, garden furniture and decorations. The company officially starts today, October 1, 2022. Personally, I am a professional welder and metal worker with more than 20 years of experience in the metal industry. Besides work, my hobby is gardening. From today, I have combined those two things into one company! I hope with great success!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  We had a great experience with this company. They are very professional and fast. Will hire their services again for sure!
 • Gaia Trimming and Gardening
  Gaia Trimming and Gardening
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Hovenier in Krimpen aan den IJssel

  Gaia Trimming and Gardening is a company with expertise in trimming and removing trees. If you need any help with those big trees bothering you, count on us. We provide flexible hours and excelent service. Have a good day!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  José heeft prima werk verricht. Ben erg blij met zijn hulp in de voortuin.
 • Happy town
  Happy town
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Krimpen aan den IJssel

  passie van natuur en creativiteit typeren, Happy town is gespecialiseerd in Tuinontwerp, Tuinonderhoud, Tuinaanleg en Tuinrenovatie.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Wij hebben een fijne ervaring met Happytown. Goed werk geleverd, snel gewerkt en plezierig in het contact. Kortom alles top!
 • R.P. De Vries Tuinen
  R.P. De Vries Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Hovenier in Krimpen aan den IJssel

  Hoveniersbedrijf R.P. De Vries Tuinen is een kwaliteitsbedrijf, dat al ruim 15 jaar ervaring heeft als hoveniersbedrijf in Krimpen aan den IJssel en omgeving. Ons team van vakmensen rijdt dagelijks met geavanceerd tuingereedschap naar alle klussen in en rond de Krimpenerwaard en Rotterdam Rijnmond (eventueel ook verder). Voor het aanleggen van tuinen, voor het onderhoud van een bestaande tuin, voor het aanleggen van (sier)bestrating, voor houtbouw, voor... tja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft. R.P. De vries Tuinen werkt zowel voor particulieren, als voor instellingen, bedrijven en gemeente. Met ons scherpe uurtarief en altijd alle kosten helder inzichtelijk van te voren, komt u nooit voor verassingen te staan! BEKIJK NU ALVAST ONZE WEBSITE OF FACEBOOKPAGINA VOOR O.A. ONS PORTFOLIO

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Uitstekend werk geleverd, keramische tegels liggen keurig en strak op een zand/cementbed. Afwerking (opsluiten en aflopend tegelen) ook meer dan goed.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85122 reviews
  Hovenier in Krimpen aan den IJssel

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Door verzakking van de 2 parkeerplaatsen was het nodig om ze voor een deel op te hogen zodat alles weer netjes aansloot tot aan de gevel. Mantjes tuinen heeft de klus vlot en strak geklaard! Top! Wij zitten er weer netjes bij.
 • J Termijn Bestratingen
  J Termijn Bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Hovenier in Krimpen aan den IJssel

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker,in Vlaardingen, dan kan J Termijn Bestratingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Grond afgraven of egaliseren... of een andere klus? Zoals bomen verwijderen, dit is onze specialiteit. Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top gedaan! Snel een afspraak kunnen maken en binnen een uurtje lag het er weer netjes bij. Ook gewoon aardige gasten. Bedankt!
 • Hoveniersbedrijf Hans Roodzant
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Hovenier in Krimpen aan den IJssel

  Hoveniersbedrijf Hans Roodzant is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Capelle aan den IJssel en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Vijf sterren is te weinig voor dit vakwerk. Hans is uiterst vriendelijk komt zijn afspraken na en werkt zeer netjes. Wij hebben een hout beton schutting laten plaatsen en dat was een uitdaging voor Hans. Zonder morren is de klus uitgevoerd en het is boven verwachting mooi geworden. Een absolute aanrader om Hans in te huren.
 • martijn infra
  martijn infra
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Hovenier in Krimpen aan den IJssel

  Mijn naam is Martijn Stolk. Ik ben gespecialiseerd in grondverzet, riolering en bestrating. Na 8 jaar werken bij een werkgever, ben ik voor mijzelf begonnen voor meer diversiteit. Ik sta open voor diverse opdrachten, en bespreek deze graag met u.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Martijn heeft tegels verwijderd, zand afgegraven, tuinaarde gestort en nieuw bestraat. Fijne communicatie en mooi werk geleverd!
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews
  Hovenier in Krimpen aan den IJssel
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  heel tevreden over de werkzaamheden. Karel is betrokken en denkt mee over de wensen die je hebt ook over de prijs-kwaliteitverhouding.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Krimpen aan den IJssel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 892 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Krimpen aan den IJssel

Andere vakmensen in Krimpen aan den IJssel

Vind vakmensen bij jou in de buurt