Vind glaszetters in Krimpen aan den IJssel

Op zoek naar glaszetters in Krimpen aan den IJssel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

4.9

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Krimpen aan den IJssel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 70 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Krimpen aan den IJssel

 • MA Bouwwerkzaamheden
  MA Bouwwerkzaamheden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Glaszetter in Krimpen aan den IJssel

  Goedendag, Wij zijn een proffesionele glaszettersbedrijf voor al uw glas en raamwerk. Zoekt U glaszetters die snel en proffesioneel te werk gaat en voor een eerlijke prijs, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  MA Bouwwerkzaamheden heeft bij ons huis (gemeentelijk monument uit 1875) in totaal 51 ruitjes van enkel glas vervangen door isolatieglas, waarvan 26 Bengglas Basic en 25 HR++. Naar volle tevredenheid. Hr. Arikan komt zijn afspraken na. De communicatie is heel goed en de boel wordt netjes opgeruimd. Een aanrader.
 • Klusbedrijf Nesselande
  Klusbedrijf Nesselande
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Glaszetter in Krimpen aan den IJssel

  Een nieuw bedrijf met veel werkervaring, gespecialiseerd in het vervangen van houtrot en glaszetten.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Wij zijn zeer tevreden Waren telefonisch goed en snel bereikbaar En de klus kon snel en goed uitgevoerd worden Zeker een aanrader 👍🏼
 • Mark Glas
  Mark Glas
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Glaszetter in Krimpen aan den IJssel

  Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor het bezoeken van mijn profielpagina. Mijn naam is Mark en na 10 jaar in dienst te zijn geweest bij een glaszettersbedrijf, heb ik in mei 2015 besloten om voor mijzelf te beginnen ingeschreven onder de naam in het register van de kamer van koophandel: Mark Glas. Doordat ik jaren actief geweest ben in deze branche ben ik een ervaren glaszetter. Ik ben gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten glas: - isolatieglas; - vervangen van enkelglas voor HR ++ glas - ruiten vervangen bij schade; - gelaagdglas; - draadglas; - spiegels; - brandwerendglas; - kogelwerendglas. Het glas waar ik mee werk is van een A kwaliteit en heeft altijd een garantie van 10 jaar. Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met mij, ik kom dan graag bij u langs om de ramen op te meten en aan de hand daarvan een goede offerte voor u op te stellen. KvK-nummer: 63487624 U kunt mij bereiken op: 06-30404544 of per e-mail: markglas@hotmail.com Ik hoop dat wij elkaar snel zullen spreken. Met vriendelijke groet, Mark Glas

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Mark heeft alle ramen bij mij thuis naar tevredenheid vervangen. Prijs\kwaliteit verhouding is prima. Ik zou Mark zo weer opnieuw inhuren! Een klein verbeterpuntje: - Ramen zijn best vies en met wat kit resten achtergelaten. Misschien een kleine moeite om ze schoon achter te laten.
 • Hoogerbrug Bouwbedrijf B.V.
  Hoogerbrug Bouwbedrijf B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Glaszetter in Krimpen aan den IJssel

  Welkom op het profiel bij Werkspot. HOOGERBRUG BOUWBEDRIJF IS DE BOUWER VAN RELATIES. SAMEN MET U WERKEN WE AAN UW VASTGOED. DAARBIJ MAKEN WE HET U GRAAG GEMAKKELIJK DOOR U IN HET HELE BOUWPROCES TE ONTZORGEN EN UW WENSEN EEN CENTRALE PLAATS TE GEVEN. Met veel enthousiasme en creativiteit realiseren we diverse bouwprojecten. Aandacht voor kwaliteit is daarbij het kenmerk van onze projecten en opdrachtgevers. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar hoogwaardige bouwmethoden, waarbij duurzaamheid en vakmanschap hand in hand gaan. Kenmerkend voor onze aanpak is dat we samen met u bouwen. Ontzorgen is onze misse, van planontwikkeling tot en met vastgoedbeheer. We betrekken onze opdrachtgevers bij het bouwproces door een aan- sprekende manier van organiseren en communiceren. Juist dat maakt ons tot bouwers van relaties. Bouwprojecten VAN ONTWERPEN EN BOUWEN TOT SERVICE EN VASTGOEDBEHEER. DAT IS WAAR HOOGERBRUG BOUWBEDRIJF GOED IN IS. WE HEBBEN DE KENNIS IN HUIS OM PROJECTEN COMPLEET TE REALISEREN. DAARIN OVERTREFFEN WE ALS BOUWERS VAN RELATIES GRAAG UW VERWACHTINGEN. In de ontwerpfase ondersteunen wij bij plan- ontwikkeling, architectenselectie, materiaalkeuze en vergunningaanvraag. De daadwerkelijke uitvoering van het bouwproject voeren we met verschillende onderaannemers uit. U ervaart hierbij hoge kwaliteit en aandacht voor uw wensen. Naast de voorbereidende en uitvoerende fase van het bouwproces is Hoogerbrug Bouwbedrijf ook de partner voor onderhoud en vastgoedbeheer. Zo helpen we u een duurzame en comfortabele woon- of werkomgeving te realiseren.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Erg flexibel. Prima werk geleverd.
 • Bouwbedrijf Drechtsteden
  Beoordeling: 4.1 van 54.157 reviews
  Glaszetter in Krimpen aan den IJssel

  Ik ben een zzp er die bouwwerkzaamheden verricht in de breedste zin van het woord. Ik werk in de regio Rotterdam. Ik ben in 2018 begonnen . Mijn werkzaamheden bestaan uit het verbouwen van woningen, badkamers toilletten en alle verbouwingen in en om het huis. Door mijn netwerk van specialisten is men altijd gegarandeerd van vakwerk zonder dat men op zoek moet naar een loodgieter of schilder of dergelijke. Dus one stop shop. Ik bied uiteraard de gangbare garanties. Alle revelaante verzekeringen zijn aanwezig. Ons motto is wij zijn pas tevreden als u het bent en kan niet bestaat niet.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Snelle reactie, goed advies. Snel en netjes het toilet vervangen.
 • Zzpr4you klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Krimpen aan den IJssel

  Meer als 35 jaar ervaring in het schildersvak Gespecialiseerd en een brede kennis Super strak en niet duur!!! Met vriendelijke groet Alexander

 • Richard Casteleijn
  Richard Casteleijn
  Beoordeling: 4.8 van 54.85163 reviews
  Glaszetter in Krimpen aan den IJssel

  Richard Casteleijn is een goed opgeleide timmerman met 15 jaar ervaring in het vak.. Mijn klussen zijn vooral complete zolderverbouwingen/vlieringen, dakramen plaatsen, wanden en plafonds plaatsen, aftimmeren en kozijnen en deuren plaatsen. Met mijn gemotiveerde mensen streef ik erna om de klus in 1 x achter elkaar af te maken. Voor inlichtingen en een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij opnemen. Richard Casteleijn

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Maakt snel contact, hield mij op de hoogte van de planning. Kwam afspraak na. Heel nette werkman en schoon gewerkt. Nam na de klus al het afval mee. Ga ik zeker nog eens contacten als degelijke klus heb.
 • VDK service

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Krimpen aan den IJssel

  Hallo, Mijn naam is Robin en met mijn bedrijf VDK service vervang ik glas en kozijnen.

 • De Schrijnwerkerij
  De Schrijnwerkerij
  Beoordeling: 4.1 van 54.157 reviews
  Glaszetter in Krimpen aan den IJssel

  Hallo ik ben Vincent Dokman ben 59 jaar en heb de Schrijnwerkerij sinds 1993. Ik ben begonnen als meubelmaker en ben door de jaren heen gegroeid naar timmerwerken ,uit en aanbouw, deuren en ramen. Eigenlijk vreemd om te zeggen waar je goed in bent , kom mijn afspraken na denk mee met de klant en geef altijd gehoor bij garantie om eventuele problemen op te lossen. Ook vind ik het van belang dat de jongeren onder ons, het vak gebied leren van een oudere vakman vandaar dat ik leermeester ben geworden bij Fundeon en werk ik graag met leerlingen. Hiernaast hou ik de constructie van een huis in de gaten, zeker bij monumenten en bepaal dan in welke lijnen we het een en ander gaan maken. In een oud huis, gooi de waterpas maar weg bij wijze van spreken.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Aangenaam gezelschap. Prettig contact en goed werk geleverd tegen een schappelijke prijs.
 • SSOMM BV
  SSOMM BV
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Krimpen aan den IJssel

  SSOMM BV levert professionele binnen- en buitenschilderwerken op het gebied van commerciële, industriële en restauratiewerken aan particulieren en bedrijven. Eigenaar, Stefan Siegers, zat als jong volwassenen op de Grafische school toen hij vroeg begon te werken in diverse branches, na enige tijd in loondienst te hebben gewerkt lonkte het ondernemerschap en heeft Stefan na vele jaren van invulling op het gebied van management en sales besloten dat het tijd werd zijn hart te gaan volgen en te doen wat hij altijd al het leukst had gevonden; Schilderen. Hij besloot om zijn eigen Schildersbedrijf te beginnen, en kijkt er nu naar uit om u kwaliteitswerken te bieden. Stefan is sinds 2008 ondernemer. Waarom zou u uw project aan ons toevertrouwen? Wij bieden snelle en betrouwbare service tegen concurrerende prijzen en hebben zeer positieve referenties van particulieren en bedrijven. Wij streven naar een hoogwaardige kwaliteit en stellen onze klanten altijd op de eerste plaats.. Onze eerste prioriteit is om uw project van offerte tot oplevering te volgen met de zorg die u van een bedrijf mag verwachten. Onze focus is om de meest professionele service aan onze klanten te bieden. Echter zijn we ook niet bang voor nieuwe uitdagingen en genieten van het omgaan met veeleisende klussen of projecten die ons altijd een nieuwe stap voorruit helpen. Er is niets dat we niet voor uw huis kunnen doen. We willen ervoor zorgen dat uw ervaring de moeite waard is om ons terug te bellen. We staan voor het starten en afronden van een project. Als het weer het toelaat, blijven we werken totdat het voltooid is. Van één kamer tot een hele woning, we weten dat uw project belangrijk voor u is. Onze aandacht voor zelfs de kleinste details heeft ons een reputatie opgeleverd van hoogwaardig werk en is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Profiteer ook van onze services en u weet meteen dat we het hebben over de juiste kwaliteit.

  Laatste review:

  Uitstekend werk geleverd. Kwaliteitsvakman.

Populaire lokale glaszetters in Krimpen aan den IJssel

Andere vakmensen in Krimpen aan den IJssel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur