Vind witgoed monteurs in Krimpen aan den IJssel

Op zoek naar witgoed monteurs in Krimpen aan den IJssel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Krimpen aan den IJssel

 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan den IJssel

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.5 van 54.5547 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan den IJssel

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Fast intervention. Kind, polite and professional. Good advices.
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.9 van 54.95145 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan den IJssel

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • Max Service
  Max Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan den IJssel

  ZELF REPAREREN? BESTEL NU JE ONDERDELEN OP!! wwwwpunt maxservicewitgoed punt nl BELLEN IS SNELLER Nulzes , zesendertig ,drie keer één , negen vijf zeven Max service is gespecialiseerd in het Repareren van witgoed en bruingoed apparaten. Voor merken als. Samsung , LG, Sharp, Haier, indesit, Proline en Beko Al jaren lang ervaring in het repareren van koelkasten, wasmachine, vaatwassers, drogers , kookplaten, ovens en afzuigkappen Max Service hanteert een All in tarief van €75...DIT IS EXCLUSIEF ONDERDELEN

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Duidelijke communicatie, proffesionele hulp! Heeft gelijk onderzocht waar het probleem lag bij mijn fornuis en actie ondernomen. Vlotte en vriendelijke werknemer! Ga zo door Martin!
 • Avatar Onderhoud
  Avatar Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan den IJssel

  Voor renovatie werken, installatiewerken en onderhoud om en rond het huis. Denk aan Badkamer renovaties, stuc werk en diverse wandafwerkingen, meterkasten vervangen aanpassen en uitbreiden. Voor zeer net en vakkundig werk en de juiste service achteraf.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Avatar onderhoud is een echte vakman met kennis en passie voor z'n werk. Denkt goed mee en doet niet klakkeloos wat er van hem gevraagd wordt. Avatar onderhoud heeft onze keuken voorbereid voor installatie naar alle tevredenheid. Zoekt u een goede installateur voor electra en leidingwerk? Avatar onderhoud raad ik van harte aan!!
 • Aannemersbedrijf christiaan
  Aannemersbedrijf christiaan
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan den IJssel

  Aannemersbedrijf christiaan Helpt u graag verder met u dromen In en rondom om huis Met een vast team om ons heen zorgen wij dat ons werk uiterst zorgvuldig word uitgevoerd Ook de kleinere klusjes draaien we ons jand niet voor om

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  De klus meer dan prima uitgevoerd. In één ochtend de tegels op de muur, de volgende dag gevoegd. Zo groot was het oppervlakte nou ook weer niet. Netjes aan de bovenkanten gekit voor een prima afwerking naar de witte muren. Er werd zelfs nog een ander klein probleem voor ons opgelost. We zijn 100% tevreden!
 • PrePer Elektra

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Krimpen aan den IJssel

  Werk regio: zuid Holland

 • Bos Consultancy Enterprises
  Bos Consultancy Enterprises

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Krimpen aan den IJssel

  Mijn bedrijf Ik ben ZZP'er die een eigen installatiebedrijf met mijn broer gehad waarbij wij zowel nieuw als onderhoudswerk uitvoerden voor woningbouwverenigingen en partikulieren. De aandelen heb ik toen verkocht en werk nu bijna 8 jaar voor mijzelf. Mijn voorkeur gaat uit naar het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij partikulieren of VVE's. Mijn motto is "wij leveren u niet de puzzel maar de oplossing"

 • A.J. Techniek & Bouw Specialist

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Krimpen aan den IJssel

  Bedrijf is klant gericht, en altijd klaar om te helpen en zoeken naar oplossingen

 • Mehmet elektriek

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Krimpen aan den IJssel

  Mehmet Elektrik is een bedrijf die al 5 jaar ervaring heeft in gebied van elektrik monteur. Ik werk nu bij een grote bedrijf als zzp ‘er. Daarnaast heb ik ook ekstra werken gedaan zoals oude huizen reparaties. Ik heb in buitenland 2 jaar universiteit elektriek monteur afgestudeerd.

4.6

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Krimpen aan den IJssel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 175 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Krimpen aan den IJssel

Andere vakmensen in Krimpen aan den IJssel

Vind vakmensen bij jou in de buurt