Vind witgoed monteurs in Krimpen aan de Lek

Op zoek naar witgoed monteurs in Krimpen aan de Lek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Krimpen aan de Lek

 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan de Lek

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.4 van 54.4553 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan de Lek

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijke nette man, goede reparatie uitgevoerd, zeer tevreden
 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.8 van 54.85150 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan de Lek

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Snel en kundig
 • SD Elektra & Services
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan de Lek

  SD Elektra & Services kan je helpen met je Elektricien, Badkamer specialist klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Reparatie witgoed, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met SD Elektra & Services om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Kwaliteit was buitengewoon goed, Hier was echt een vakman aanwezig. Er werd netjes en vakkundig gewerkt. een Compliment voor de werkzaamheden die zijn uitgevoerd.
 • Max Service
  Max Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan de Lek

  ZELF REPAREREN? BESTEL NU JE ONDERDELEN OP!! wwwwpunt maxservicewitgoed punt nl BELLEN IS SNELLER Nulzes , zesendertig ,drie keer één , negen vijf zeven Max service is gespecialiseerd in het Repareren van witgoed en bruingoed apparaten. Voor merken als. Samsung , LG, Sharp, Haier, indesit, Proline en Beko Al jaren lang ervaring in het repareren van koelkasten, wasmachine, vaatwassers, drogers , kookplaten, ovens en afzuigkappen Max Service hanteert een All in tarief van €75...DIT IS EXCLUSIEF ONDERDELEN

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijk, voorzichtig met woning en wasmachine en heeft veel verstand van zijn werk. Graag weer de volgende keer, zeker aan te bevelen!
 • Avatar Onderhoud
  Avatar Onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan de Lek

  Voor renovatie werken, installatiewerken en onderhoud om en rond het huis. Denk aan Badkamer renovaties, stuc werk en diverse wandafwerkingen, meterkasten vervangen aanpassen en uitbreiden. Voor zeer net en vakkundig werk en de juiste service achteraf.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Avatar onderhoud is een echte vakman met kennis en passie voor z'n werk. Denkt goed mee en doet niet klakkeloos wat er van hem gevraagd wordt. Avatar onderhoud heeft onze keuken voorbereid voor installatie naar alle tevredenheid. Zoekt u een goede installateur voor electra en leidingwerk? Avatar onderhoud raad ik van harte aan!!
 • ASH United
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan de Lek

  ASH United kan je helpen met je Elektricien klus in Delft en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Reparatie witgoed, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met ASH United om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Snel, adequaat en denkt mee met oplossingen! Zeer tevreden en zal indien nodig dit bedrijf inschakelen.
 • Peer Installatie

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Krimpen aan de Lek

  PEER installatie Gespeciliaseerd in de installatietechniek. Daarnaast nemen wij ook divers ander werk aan. Door mijn levenslange interesse in techniek en het verbouwen van diverse huizen ben ikzelf zeer ervaren. Zowel technisch inzicht als uitvoerder.

 • V-Service
  V-Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Witgoed monteur in Krimpen aan de Lek

  Uw Miele wasdroger of wasmachine defect? Wij kunnen u snel van dienst zijn. Voor alle problemen met uw Miele wasdroger of wasmachine neemt u contact op met V-Service Witgoedreparaties uit Ridderkerk. Sinds 1991 komen onze witgoedmonteurs aan huis voor de reparatie aan Miele wassen en drogen. Een defecte wasmachine of wasdroger komt altijd ongelegen. Daarom zijn de lijnen kort en is de service snel. U geeft de dag aan wanneer u uw apparaat wilt laten repareren en indien mogelijk wordt het die dag voor u gemaakt. Snel en voordelig. 12 maanden garantie. Op de reparatie van uw witgoedapparatuur krijgt u bij ons 12 maanden garantie. Als het gerepareerde onderdeel het binnen die tijd begeeft wordt het direct voor u hersteld.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Goed werk geleverd, aardige man
 • TWR t.h.o.d.n. RVM Groep
  TWR t.h.o.d.n. RVM Groep

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Krimpen aan de Lek

  Eén bouwteam voor onderhoud, renovatie en storingen, 24/7 - 365 dagen

4.7

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Krimpen aan de Lek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 170 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Krimpen aan de Lek

Andere vakmensen in Krimpen aan de Lek

Vind vakmensen bij jou in de buurt