Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Krimpen aan de Lek

 • Byurkyan Klussenbedrijf
  Byurkyan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95111 reviews
  Metselaar in Krimpen aan de Lek

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super snel, geweldige afwerking en aardig persoon
 • OVCAN
  OVCAN
  Beoordeling: 4.6 van 54.65343 reviews
  Metselaar in Krimpen aan de Lek

  Hierbij heb ik interesse in deze opdracht. U kunt me een bericht en eventueel uw contactgegevens doorgeven om verder af te kunnen stemmen wat uw wensen zijn. mooi stucador OVCAN

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super fijn dat ze op zondag wilden komen. Ook nog eens heel netjes gewerkt. Top!
 • nazif services
  nazif services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75271 reviews
  Metselaar in Krimpen aan de Lek

  Jarenlange ervaring in schilder- en stucwerk. Actief in de regio Rotterdam.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Binnen een half uur na het plaatsen van de klus op Werkspot al een reactie van Nazif ontvangen. De klus (98m2 stucen) kon direct de volgende middag worden gepland en afgerond. De muren zijn strak gestuct en de mannen zijn vriendelijk. Tevreden!
 • ÖZ-IS
  ÖZ-IS
  Beoordeling: 4.7 van 54.75311 reviews
  Metselaar in Krimpen aan de Lek

  Wat doen wij? Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het traditioneel of trendy stukadoren van wanden en plafonds, het aanbrengen van lijsten en ornamenten, schuurwerk van wanden en plafonds, het aanbrengen van diverse pleisters, spac- en spuitwerk van wanden en plafonds, fijn pleisterwerk voor het aanbrengen van muurverven en het afwerken van gipsplaten. En uiteraard al uw schilderwerkzaamheden. Werkzaamheden Vakkundigheid, netheid en professionaliteit staan ÖZ-IS Klussenbedrijf voor in een bijzonder hoog vaandel. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere en zakelijke afbouwbranche verrichten wij alle voorkomende traditionele- en moderne stukadoorswerkzaamheden, zoals onder andere: - reparatiewerk - pleisterwerk - raapwerk - schuurwerk - sierpleisterwerk - lijstenwerk - schilderwerk Kortom; voor alle stukadoorswerkzaamheden die uit nieuwbouw, renovatie en restauratie voortvloeien bent u bij ÖZ-IS Klussenbedrijf voor aan het juiste adres. Informeer telefonisch om te kijken wat ÖZ-IS Klussenbedrijf voor u kan betekenen in de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw huis of project. Tot slot Met een vakbekwame stukadoor weet u wat u in huis haalt.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Grote klus (meer dan 160 m2), zowel binnen als buiten stucwerk. Absoluut vakwerk afgeleverd. Zeer netjes, secuur gewerkt, samen alles nagelopen. Snelle beschikbaarheid, goede communicatie, en alles gedaan wat ze gezegd hadden. Ik bel ze zeker voor toekomstige klussen en zou deze heren absoluut aanraden! Dank!
 • Correiastucadoor
  Correiastucadoor
  Beoordeling: 4.9 van 54.95181 reviews
  Metselaar in Krimpen aan de Lek

  Mijn naam is Osvaldino Correia, ik ben van Kaapverdische afkomst. Ik ben al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het tegelklaar en sausklaar stucen van plafonds en muren(Geen spachtelputz). Dit alles tegen concurrerende prijzen. Iedere klus behandel in met de grootst mogelijke zorg. Daarnaast hanteer ik ook een nauwkeurige planning, waardoor de werkzaamheden op het met u afgesproken tijdstip starten en binnen het afgesproken termijn worden afgeleverd. Verder ben ik zeer flexibel waardoor we meestal wel tot een akkoord kunnen komen. Mocht u voor mijn dienst gaan, kan ik u garanderen dat u zeer tevreden zult zijn met het resultaat. Met vriendelijke groet, Correia Stucadoor Osvaldino Correia

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Alles eerst netjes afgedekt en vervolgens heel strak en netjes werk afgeleverd!
 • Günay Stukadoorbedrijf
  Günay Stukadoorbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Metselaar in Krimpen aan de Lek

  Zoekt u een Ervaren Stukadoor die goed,Snel,Vakkundig en niet te duur tegen een aangename prijs Werk Gespecialiseerd in het Stucwerk Voor Binnen en Buiten

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super tevreden, 14-5-2024 offerte opgemaakt. 17-5-2024 klus klaar, alles netjes gestuct en vervolgens alles weer keurig opgeruimd. Echt een aanrader! MVG fam Penning
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Metselaar in Krimpen aan de Lek

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Keurig op tijd Net werk geleverd Mooie prijs
 • RF Diensten
  RF Diensten
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Metselaar in Krimpen aan de Lek

  Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in gietvloeren, zowel voor binnen als buiten. Binnen werken wij bovenal met PU gietvloeren daar deze duurzame vloeren warm en prettig aanvoelen. Voor buiten op terras, balkons of galerij maar ook voor garages en schuren werken wij met vloercoatings en kunstharsen. Volledige waterdichte renovaties voor balkon en galerij behoort ook tot de mogelijkheden. Ons bedrijf is gevestigd in de Krimpenerwaard.

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  De opdracht kwam snel tot stand, goede adviezen en vakmanschap. Peerke en collega hebben mooi werk verricht. In alle opzichten tevreden.
 • Lopessloopwerken
  Lopessloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7573 reviews
  Metselaar in Krimpen aan de Lek

  Lopessloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken Boringen in beton- en metselwerk kalkzandsteen,gibo,... Horizontaal, verticaal en ‘op de kop’ boren; Boren van ankergaten inclusief het leveren en bevestigen van de ankers in alle soorten en maten; Boren van ventilatiegaten in woningen hakken werken worden verrichten met lucht hamer of elektrische hakhamer vloer/wand/badkamers en afvoeren. Behalve het werkzaamheden zorgen we er ook dat de werkplek netjes en opgeruimd wordt achtergelaten, we spreken dit van tevoren met u door. Het opruimen van stof en schoonmaken van watersporen behoort in principe tot de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Voldoet aan verwachting
 • Green Steel Kalapati
  Green Steel Kalapati
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Metselaar in Krimpen aan de Lek

  Green Steel Kalapati is a company that deals with landscaping, gardening, and above all, the production of metal garden elements, such as fences, gates, verandas, pergolas, garden furniture and decorations. The company officially starts today, October 1, 2022. Personally, I am a professional welder and metal worker with more than 20 years of experience in the metal industry. Besides work, my hobby is gardening. From today, I have combined those two things into one company! I hope with great success!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Professional, swift communication, great service and craftmanship. The fence is looking very good!

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Krimpen aan de Lek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1593 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Krimpen aan de Lek

Andere vakmensen in Krimpen aan de Lek

Vind vakmensen bij jou in de buurt