Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Bekijk alle vakmensen

WIMPIN schilder en klusser

Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Krimpen aan de Lek
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Schilder
 • Vloerspecialist
 • Klusbedrijf
 • Behanger

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 64206629

Vanaf jongs af aan is schilderen, behangen en klussen Wim zijn grote hobby! Zijn vader en ooms waren schilder van beroep en altijd handig in het klussen, Wim heeft het dus niet van een vreemde. Nadat Wim ruim 37 jaar werkzaam te zijn geweest in de grafische sector, werd hij na het faillissement van zijn werkgever werkloos. Stilzitten zit er bij Wim niet in, maar hij wilde wel iets gaan doen waarin hij naast een inkomen bovenal ook veel plezier zou hebben. Die combinatie was gelukkig snel gevonden! Wim heeft aan de Ondernemersschool de opleiding Behanger & Schilder gevolgd en heeft dit razendsnel afgerond mét een diploma! Ook heeft hij de technische cursus Inspectie van Sikkens Bouwverven met goed gevolg doorlopen. Inmiddels heeft hij de nodige ervaring in het behangen met vliesbehang, glasvezelbehang, renovliesbehang en het behangen van fotobehang. Ook werkt Wim voor aannemers die veelvuldig zijn expertise inzetten bij het herstellen van schadeklussen (water, brand en roetschades). Het leveren van kwaliteitswerk is het belangrijkste streven, want pas als de klant tevreden is, is Wim dat ook! Naast behang- en schilderwerk, vindt Wim het monteren van Ikea meubelen ook erg leuk om te doen. Hij heeft hierin inmiddels al de nodige ervaringen opgedaan met vele tevreden klanten, wat blijkt uit de vele mooie reviews. Naast Wim zijn eigen orderportefeuille voor particulieren werkt hij ook graag samen met andere zzp'ers! Wie op zoek is naar een goede schilder, behanger of klusjesman kan altijd contact opnemen met Wim Pin.

Reviews (48)

 • Behangen: 30 m2; Behang aanbrengen
  raadt vakman aan
  Wim Pin heeft 4 muren in ons huis behangen. Het behang met patroon zit perfect op de muur en in de badkamer heeft Wim zelfs heel mooi achter…
  Lees meer
  Driebergen-Rijsenburg
  Isabelle van Rossum
 • Behangen: 18 m2; Behang aanbrengen
  raadt vakman aan
  Wim reageert snel en is fijn in de communicatie. Kon al snel bij ons terecht en heeft heel netjes behangen. Het ziet er top uit!
  Barendrecht
  Franciska van Kruining
 • Renovlies behangen + latexen ca 20 m2
  raadt vakman aan
  Utrecht
  A.J. van der Veer
Bekijk alle reviews