Vind elektriciens in Krimpen aan de Lek

Op zoek naar elektriciens in Krimpen aan de Lek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Krimpen aan de Lek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 998 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Krimpen aan de Lek

 • Barotech

  Elektricien in Krimpen aan de Lek

  Beoordeling: 4.9 van 54.95599 reviews

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Mvg, Barotech

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Goeie communicatie, erg ervaren en wist waar hij mee bezig was. Bleef langer om inductiefornuis goed in te stellen. Fijn contact, echt een aanrader!!
 • Allround TT

  Elektricien in Krimpen aan de Lek

  Beoordeling: 5 van 55551 reviews

  Ben een klusser die van afspraken houdt en netjes en goed te werk gaat. Als de klant tevreden is ben ik dat ook, voor minder doen we het niet.

  Laatste review:

  Verlichting installeren of verplaatsen -

  Goede communicatie en netjes gewerkt. Ik zou Tarik zeker aanraden!
 • Adam Elektrotechniek

  Elektricien in Krimpen aan de Lek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9576 reviews

  Beste klant, ADAM ELEKTROTECHNIEK Airconditioning en elektra Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, meten, vervangen,storingen verhelpen van alle elektrotechnische installaties. wij zijn erkend en wij hebben ook een zegel recht. we zijn ook stek gecertificeerd dus uw airco is bij ons in goede handen,We werken voor groot opdrachtgevers zoals Stedin, liander en natuurlijk ook voor particulieren. Wilt u uw elektrische auto thuis opladen dan kunt u ons hiervoor benaderen, Wij installeren de juist laadpaal bij u thuis. Adam Elektrotechniek werkt met goed gekeurde materialen( Hilti systeem)en pbms (index) certificaat ,wij beschikken ook over een AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING. Ons bedrijfsmotto is simpelweg de klant tevreden houden. Wij berekenen geen voorrijkosten dus heeft u een klus,dan kunnen wij gratis langs komen om alles met u te bespreken je hoeft daar niks voor te betalen.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Top werk geleverd. Goede, open communicatie en vakkundig de klussen uitgevoerd. Zeer aanbevolen.
 • Nastronic

  Elektricien in Krimpen aan de Lek

  Beoordeling: 4.9 van 54.95182 reviews

  Hierbij bied ik me aan als ervaren elektro monteur. Voor al uw storing/ installaties binnen en buitens huis. Ook heel handig met ander soorten klusjes.  Voor interesse kom ik graag langs om te kijken. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) noord-Holland en Noord Brabant

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Efficient, quick and very friendly experience. I'd recommend it.
 • Wils Services

  Elektricien in Krimpen aan de Lek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews

  Wils Services is een jong bedrijf met elektrotechniek als hoofddiscipline. Het is begin 2016 opgericht door William Kamerling, die vanuit de bedrijfsschool van het toenmalige Croon Elektrotechniek BV, al 22 jaar in het vak zit. Wij verlenen op elektrotechnisch gebied de volgende diensten voor woningen en klein bedrijf; - Allround elektra - Zonnepanelen (InstallQ gecertificeerd) onder de naam 'Wils Solar' - Laadpalen voor uw elektrische voertuig - Groepenkasten - Infrarood verwarming - Domotica (smart home) - Elektromaterialen (webshop Elektraling) - Installatie elektrische (keuken-)apparatuur, ook levering met 2 jaar volledige garantie. Tevreden klanten achterlaten, kwalitatief goed én veilig werk afleveren hebben wij hoog in het vaandel staan! Wordt u ons nieuwe klant? Hopelijk wel, graag tot ziens! Met vriendelijke groet, William Kamerling (Wils Services)

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Alles conform afspraak en goed eigen initiatiefa
 • Rush Infra Techniek

  Elektricien in Krimpen aan de Lek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews

  Voor elk klusje heb ik een mooi prijsje. Mail mij gerust voor het uitvoeren van elk elektra klus plus prijsopgave. Wilt u: *stopcontacten/schakelaars (ver)plaatsen; *nieuwe groep aanmaken voor bijvoorbeeld kookplaat, vaatwasser, quooker of tuinhuisje; *voorbereiding treffen voor zonnepanelen/airco/rolluik; *laadpaal plaatsen; *groepenkast vervangen dan wel uitbreiden; *netwerkkabels trekken/monteren; Etc,etc..... Tegenwoordig word ik veel gevraagd voor diverse werkzaamheden in de woning zoals stucen, verven en zelfs woning renovovatie. Door mijn lange ervaring en breed netwerk heb ik een kwaliteit team opgesteld waarbij ik heden naast alle elektra werkzaamheden de volledige woning opknap. Denk aan loodgieterswerk (cv ketels plaatsen, badkamers verbouwen, toiletten vernieuwen), tegelen, stucen, verven etc. Voor elke klus heb ik wel een oplossing en bent u op het juiste adres. Uiteraard alle werkzaamheden met 100% garantie!

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Prima en net werk
 • MBD ALLROUND KLUSBEDRIJF

  Elektricien in Krimpen aan de Lek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9551 reviews

  Wij zijn MBD Allround Klimaatbeheersing, Opgericht door 3 broers die al meer dan 10 jaar ervaring hebben in de klimaatbeheersing branche. Wij zijn in 2017 hier mee begonnen omdat wij als monteurs in het veld, meemaakten dat het van kantoor naar de werkvloer vaak mis ging. Hierdoor ontstonden onnodige stagnaties en ontevreden klanten. Nu doen wij het proces van begin tot eind, wij nemen de klus op maken de offerte en komen uiteindelijk ook installeren. Dit voorkomt veel problemen en brengt tevreden klanten, wij werken doel gericht en luisteren altijd naar de wensen van de klant en zullen altijd proberen deze te verwezenlijken. Rotterdamse mentaliteit niet lullen maar poetsen. Onze Monteurs zijn STEK gecertificeerd.

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  MBD heeft bij ons in huis 5 binnen-units en 3 buiten-units geplaatst. Dit hebben ze heel netjes uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden over hoe dit verlopen is. De communicatie met Danny van MBD was erg prettig en duidelijk.
 • Tjarda Pape Beveiligingen

  Elektricien in Krimpen aan de Lek

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Ik ben een gediplomeerde Electricien/Electronicus. Ik heb LTS Elektrotechniek en MTS Electronica. Door werkervaring ook loodgieter en timmerman geworden. Daarnaast werk ik ook in de beveiliging als beveiliger en met honden als Hondengeleider beveiliging.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Erg tevreden met uitvoering van klus. Moesten nieuwe kabels getrokken worden en kon daarbij zelf helpen zodat. Legde alles goed uit wat we gingen doen.
 • Abros Installatietechniek B.V.

  Elektricien in Krimpen aan de Lek

  Beoordeling: 4.6 van 54.6540 reviews

  24/7 werkzaam voor storingen en spoed reparaties of andere elektrotechnische installaties dit geldt ook voor klusjes met waterleidingen/ cv-ketel vervangen/kapotte kraan verwisselen/ontstoppen van afvoer/ zoals kabels in de wand verwerken/ lamp ophangen/ nieuwe stopcontacten aanleggen in uw woning of elders waar is gewenst /freeswerkzaamheden/ van opbouw naar inbouw installaties of andersom/ Indien de gatenboorder de elektra buizen geraak heeft en u dit binnen de kortste keren moet repareren Al onze monteurs zijn minimaal 5 jaar ervaren met het aansluiten/onderhoud/storing/renovatie/meterkast vervangen/zonnepaneel installaties etc.. alles tbv elektrotechnische installaties. Dat kan gaan over een nieuw keuken/ het wijzigen van bestaande installaties in de woning maar ook storingswerkzaamheden op een onverwachte tijdstip middernacht. Voor elk klus wens is er een oplossing bij Abros.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Bestaande ongeaarde wandcontactdozen moesten verwisseld worden met geaarde versies (incl doortrekken aardedraad). Bleek uitdagender dan gedacht door flexibele buizen in volgestorte kruipruimte. Netjes opgelost door in de muur te vrezen en punten te verbinden. Goed werk afgeleverd.
 • Klusbedrijf Hattit

  Elektricien in Krimpen aan de Lek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews

  Klusbedrijf Hattit is gespecialiseerd in elektra. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Wij staan voor een goede kwaliteit/prijs verhouding en de klant-tevredenheid staat hoog in de vaandel. Wij staan graag tot uw dienst. Met vriendelijke groet, Klusbedrijf Hattit

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Heel tevreden. Duidelijke communicatie.

Populaire lokale elektriciens in Krimpen aan de Lek

Andere vakmensen in Krimpen aan de Lek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur