Vind hoveniers in Krimpen aan de Lek

Op zoek naar hoveniers in Krimpen aan de Lek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Krimpen aan de Lek

 • Krasi 60
  Krasi 60
  Beoordeling: 4.7 van 54.75501 reviews
  Hovenier in Krimpen aan de Lek

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Wat een fijne vent. Werkt netjes, beheerst maar toch heel snel (mede doordat hij de juiste spullen heeft). Ik vroeg hem wat extra te doen en dat was ook geen enkel probleem. Aanrader!
 • Gaia Trimming and Gardening
  Gaia Trimming and Gardening
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Hovenier in Krimpen aan de Lek

  Gaia Trimming and Gardening is a company with expertise in trimming and removing trees. If you need any help with those big trees bothering you, count on us. We provide flexible hours and excelent service. Have a good day!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  José heeft prima werk verricht. Ben erg blij met zijn hulp in de voortuin.
 • Green Steel Kalapati
  Green Steel Kalapati
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Hovenier in Krimpen aan de Lek

  Green Steel Kalapati is a company that deals with landscaping, gardening, and above all, the production of metal garden elements, such as fences, gates, verandas, pergolas, garden furniture and decorations. The company officially starts today, October 1, 2022. Personally, I am a professional welder and metal worker with more than 20 years of experience in the metal industry. Besides work, my hobby is gardening. From today, I have combined those two things into one company! I hope with great success!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  We had a great experience with this company. They are very professional and fast. Will hire their services again for sure!
 • Happy town
  Happy town
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Hovenier in Krimpen aan de Lek

  passie van natuur en creativiteit typeren, Happy town is gespecialiseerd in Tuinontwerp, Tuinonderhoud, Tuinaanleg en Tuinrenovatie.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Wij hebben een fijne ervaring met Happytown. Goed werk geleverd, snel gewerkt en plezierig in het contact. Kortom alles top!
 • H. Tuytel Grondverzet & Handel
  H. Tuytel Grondverzet & Handel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75150 reviews
  Hovenier in Krimpen aan de Lek

  Mijn naam is Herman Tuytel en sinds mijn 17e ben ik begonnen met alle soorten en maten in grondverzet. ben in 2015 een bedrijf gestart. U bent bij mij op het juiste adres voor uw zand, tuinaarde, metselzand, stampbeton, drainagezand ,mixgrond, stelspecie, menggranulaat, grind en houtsnippers. Ook kan ik voor u de tuin afgraven en leeghalen. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel en goed geholpen.
 • R.P. De Vries Tuinen
  R.P. De Vries Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Hovenier in Krimpen aan de Lek

  Hoveniersbedrijf R.P. De Vries Tuinen is een kwaliteitsbedrijf, dat al ruim 15 jaar ervaring heeft als hoveniersbedrijf in Krimpen aan den IJssel en omgeving. Ons team van vakmensen rijdt dagelijks met geavanceerd tuingereedschap naar alle klussen in en rond de Krimpenerwaard en Rotterdam Rijnmond (eventueel ook verder). Voor het aanleggen van tuinen, voor het onderhoud van een bestaande tuin, voor het aanleggen van (sier)bestrating, voor houtbouw, voor... tja, eigenlijk voor alles wat met de tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft. R.P. De vries Tuinen werkt zowel voor particulieren, als voor instellingen, bedrijven en gemeente. Met ons scherpe uurtarief en altijd alle kosten helder inzichtelijk van te voren, komt u nooit voor verassingen te staan! BEKIJK NU ALVAST ONZE WEBSITE OF FACEBOOKPAGINA VOOR O.A. ONS PORTFOLIO

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Uitstekend werk geleverd, keramische tegels liggen keurig en strak op een zand/cementbed. Afwerking (opsluiten en aflopend tegelen) ook meer dan goed.
 • Hak boomverzorging
  Hak boomverzorging
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Hovenier in Krimpen aan de Lek

  Hak Boomverzorging is een jong bedrijf met passie voor het vak. Hak Boomverzorging beschikt over het ETW-certificaat (European Tree Worker) en heeft ruime ervaring in het rooien en snoeien van bomen zodat u zeker bent van vereiste vakkundigheid voor uw klus. Om u het beste van dienst te kunnen zijn kom ik altijd graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en kunt u er zeker van zijn dat er een gepaste offerte voor u gemaakt wordt.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  In Ridderkerk. Snel en professioneel een enorme conifeer en een metershoge taxus verwijderd en afgevoerd. Goede communicatie en alles netjes achtergelaten.
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85122 reviews
  Hovenier in Krimpen aan de Lek

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Door verzakking van de 2 parkeerplaatsen was het nodig om ze voor een deel op te hogen zodat alles weer netjes aansloot tot aan de gevel. Mantjes tuinen heeft de klus vlot en strak geklaard! Top! Wij zitten er weer netjes bij.
 • J Termijn Bestratingen
  J Termijn Bestratingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Hovenier in Krimpen aan de Lek

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker,in Vlaardingen, dan kan J Termijn Bestratingen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Grond afgraven of egaliseren... of een andere klus? Zoals bomen verwijderen, dit is onze specialiteit. Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top gedaan! Snel een afspraak kunnen maken en binnen een uurtje lag het er weer netjes bij. Ook gewoon aardige gasten. Bedankt!
 • Re-on Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Krimpen aan de Lek

  Een jong hoveniersbedrijf dat voortgekomen is uit een vader zoon bedrijf in de hoveniersbranche. We zijn een vrolijk bedrijf dat zich inzet voor qualiteit en een goeie prijs. We werken voornamelijk in de omgeving ridderkerk maar voor een mooie klus rijden we ook kilometers in dien nodig. Wij beschikken over een divers assortiment van machines waardoor wij klussen zoals bestratingen en tuinen leeg halen snel kunnen uitvoeren. Dit door middel van shovels en kranen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe tuinen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Een heel goed bedrijf! De eigenaar denk met je mee, is eerlijk en betrouwbaar. Hij heeft onze tuin leeg gehaald en gaat nu ook bestraten en een nieuwe schutting plaatsen. 👍

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Krimpen aan de Lek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 869 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Krimpen aan de Lek

Andere vakmensen in Krimpen aan de Lek

Vind vakmensen bij jou in de buurt