Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Obdam

 • Hoveniersbedrijf Turenhout
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Hovenier in Obdam

  Hoveniersbedrijf Turenhout is gevestigd in Alkmaar met een jong team van gediplomeerde hoveniers.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Werkt super snel en netjes. Komt keurig afspraken na. Prima offerte.
 • Onderhoudsbedrijf S.T.
  Onderhoudsbedrijf S.T.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95110 reviews
  Hovenier in Obdam

  Onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in: Boomverzorging , Daken & Goten , Installatie Techniek (Waterleiding, kranen , gas), Montage en Demontage , Sloop

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Komt afspraken na, klussen uitgevoerd zoals gevraagd. Geeft deskundig advies advies over bomen. Denkt mee in oplossing. Fijn contact, voor eenzelfde klus zou ik deze partij wederom inhuren.
 • Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger
  Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger
  Beoordeling: 4.8 van 54.85227 reviews
  Hovenier in Obdam

  Erik Molenaar Boomverzorging is al meer dan 15 jaar het adres voor het snoeien en kappen van bomen en frezen van stobben (stronken) voor bedrijven en particulieren.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  De mannen hebben de enorme conifeer snel en vakkundig gerooid. Goed werk!
 • W. Smits Dienstverlening
  W. Smits Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews
  Hovenier in Obdam

  Hallo beste klanten , ik ben Wiljam Smits van W. Smits Dienstverlening. Ben voornamelijk bezig in de tuinbouw en het hovenierswerk. Al meer dan 30 jaar ervaring als eenmanszaak in kleinschalig werk. Werk netjes en correct en kom mijn afspraken na.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Wiljan had eerst de voortuin bekeken wij wilden graag gras. Binnen een ochtend lag er mooi gras in de voortuin. Wiljan is een vriendelijke man en denkt mee in oplossingen. Wij zijn superblij met het eindresultaat.
 • Tuinonderhoud Poland
  Tuinonderhoud Poland
  Beoordeling: 4.5 van 54.5528 reviews
  Hovenier in Obdam

  Een hard werkend iemand met een passie voor het groen!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Alles gedaan wat afgesproken was erg tevreden!
 • Stratenmaker-Lukas
  Stratenmaker-Lukas
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Hovenier in Obdam

  Ik werk samen met een collega in de bestratingswerkzaamheden. Wij kunnen onder andere Bestating verwijderen, bestrating aanleggen, schuttingdelen plaatsen en slopen. In de portfolio ziet u 2 van de vele werkzaamheden die wij hebben verricht.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ik ben zeer tevreden met het bestratingswerk van deze vakmensen. Ze zijn eerlijk, vriendelijk en hebben uitstekend werk geleverd, met oog voor detail en vakmanschap. De werkzaamheden werden bovendien binnen de afgesproken tijd voltooid, resulterend in een uitstekend eindresultaat. 👍🏼🍺
 • De Spoed Tuinman
  De Spoed Tuinman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Hovenier in Obdam

  Welkom op ons profiel. Met gezamenlijk ruim 18 jaar ervaring als hoveniers staan wij u bij in alle vraagstukken omtrent uw tuin. Is uw tuin toe aan een opknapbeurt, nieuwe bestrating, dient een boom gerooid te worden of is deze wellicht toe aan een gehele renovatie? En houdt u niet van lange wachttijd, dan biedt De Spoed Tuinman de uitkomst! Naast onze geprezen snelheid zijn wij voordelig en bieden wij te allen tijde garantie op onze werkzaamheden. Wat u als trotse tuinbezitter mag verwachten van ons: 1. Duidelijke en snelle communicatie. Bij De Spoed Tuinman is er altijd iemand aanwezig om uw vraag te beantwoorden en indien nodig zal één van onze vakbekwame hoveniers bij u langskomen voor geheel vrijblijvend advies. 2. De Spoed Tuinman werkt met een vaste prijs voor het volledige project dan wel een gecalculeerd uurloon. U staat dus nooit voor onaangename verrassingen. 3. Vakwerk staat bij ons voorop. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn, bieden wij altijd garantie en zullen wij alsnog de opdracht kosteloos uitvoeren. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in: - Onkruid wieden - Beplanting/haag verwijderen - Bomen rooien/boomstronk verwijdering - Tuin leeghalen - Tuin-onderhoud/renovatie - Bestrating verwijderen/bestrating leggen - Schutting/hekwerk verwijderen - Graszoden leggen/graszoden verwijderen - Schutting/hekwerk plaatsen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heeft bij ons alle onkruid perfect verwijderd. Top!!
 • De Boer Tuin en Terras
  De Boer Tuin en Terras
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Hovenier in Obdam

  De Boer Tuin & Terras Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren. ● Plaatsen van schuttingen, vlonders, blokhutten en tuinhuizen ● Leggen van graszoden Na een eerste kennismaking en inventarisatie van uw tuinwensen adviseren wij u indien nodig om zelf bij een lokale sierbestrating en tuinhouthandel materiaal uit te gaan zoeken. Het is belangrijk om de te gebruiken materialen zelf eerst even te bekijken en aan te raken. In de praktijk hebben we gemerkt dat dit voor de meeste klanten prettig werkt, zodat er achteraf geen ongewenste verassingen zijn. Er is namelijk veel aanbod, zoals verschillende kleuren, structuren en de bewerking waarmee het materiaal is afgewerkt. Een foto of plaatje blijkt in de praktijk niet altijd overeen te komen met de werkelijkheid. Als er een duidelijk beeld is van de tuinwens van de klant zal er een passende offerte worden gemaakt. Binnen een week zal er contact met u worden opgenomen om te vragen of er nog aanpassingen gemaakt dienen te worden, of dat er nog vragen en opmerkingen zijn zodat er volledig aan uw behoeften kan worden voldaan. Op het moment dat hier een overeenstemming in is zullen we samen een start en eind datum inplannen om de klus uit te gaan voeren. Hierna zullen we het materiaal voor u bestellen zodat dit op tijd aanwezig is op het moment dat de klus gaat starten. Wat kunt u van ons verwachten ● Behulpzame en betrokken houding ● Duidelijke communicatie ● Kwaliteitsproduct ● Goede nazorg ● 1 jaar garantie op geleverde werkzaamheden We zien er naar uit om u van dienst te zijn. De Boer Tuin & Terras

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De schutting is naar volle tevredenheid van mij en de buurman geplaatst door Wessel en compaan. Communicatie was goed. Situatie werd vooraf nauwkeurig bekeken en we ontvingen een duidelijke offerte. Tijdens de klus werd goed overlegd. Binnen een aantal weken werd de schutting al geplaatst. Ik kan De Boer Tuin en Terras zeker aanbevelen.
 • Boomkwekerij De Stamboom
  Boomkwekerij De Stamboom
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Obdam

  . ik ben al 30 jaar zelfstandig ondernemer en heb brede ervaring voor wat betreft onderhoud van tuinen en vijvers onkruid verwijderen , tuin schoffelen, snoeien van heggen, bomen en struiken opnieuw aanplanten, gras maaien, verticuteren en bemesten maar ook opnieuw inrichten en leveren van planten,heesters en bomen voor uw tuin behoort tot de mogelijkheden. terrassen milieu vriendelijk ontdoen van onkruid en evt schoonspuiten. of onderhoud van uw vijver , afvoer van snoeiafval kan in overleg. als u foto's plaatst bij u opdracht is het gemakkelijker inschatten voor de vakman/vrouw of zij de klus uit kunnen voeren en wat ongeveer de kosten zijn. bij geen interesse niet terug reageren a.u.b dan worden er nml kosten voor mij in rekening gebracht bedankt voor uw medewerking en graag tot ziens.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Mijn tuin was één woestenij en nu weer geweldig mooi door Boomkwekerij De Stamboom
 • T. Stuijt Dienstverlening
  T. Stuijt Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Hovenier in Obdam

  Tuinaanleg en renovatie: - Grondwerk - Bestrating - Beplanting - Schutting & veranda's - Tuinverlichting - En nog zoveel meer...!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed, maar opvolging en afronding van laatste (vergeten) zaken kan sneller.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Obdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 478 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Obdam

Andere vakmensen in Obdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt