Vind Gevelreinigers in Obdam

Op zoek naar Gevelreinigers in Obdam? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Obdam

 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Gevelreiniger in Obdam

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • PowerWash Hero
  PowerWash Hero
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Gevelreiniger in Obdam

  Welkom bij PowerWash Hero, uw professionele partner voor hogedrukreiniging en buitenreiniging. Wij bieden hoogwaardige reinigingsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Ons ervaren team en onze geavanceerde apparatuur zorgen voor een grondige reiniging van gevels, opritten, terrassen en andere buitenoppervlakken. Klanttevredenheid is onze topprioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze diensten voor een stralend schone omgeving.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Zeer tevreden. Snel contact en ter plaatse komen kijken. Direct ‘s avonds nog een offerte hebben mogen ontvangen en de week erop het werk uitgevoerd. Tevreden over de updates en tips die hij ons mee gaf.
 • B.C. Loos
  B.C. Loos
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Obdam

  voegbedrijf Ben Loos bestaat sinds

  Laatste review:
  Gezellig mensen goede producten.
 • Baas Duurzaam Interieur & Exterieur

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Obdam

  Wij zijn een jong, dynamisch, uitbreidend, ondernemend, schilders Bedrijf voor vastgoed in de ruimste zin van het woord. Schilderwerk vormt onze kernactiviteit, maar wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van specialisten voor verschillende andere werkzaamheden, die tot het totaalonderhoud van vastgoed behoren. Wij kunnen op die manier voorzien in -houtrotsanering -betonherstel -beglazing -vloerafwerking -wandafwerking en andere technieken. Onze vooruitstrevende onderneming staat garant voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. De gedegen kennis van zaken, enorme ervaring met de meest uiteenlopende projecten en situaties en een persoonlijke en oplossingsgerichte instelling, vormen de onmisbare pijlers voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening in de vastgoed-onderhoudsbranche. Wij trachten elke dag te werken met dynamiek, passie en expertise om de kwaliteit in de zorg voor vastgoed te waarborgen. Uiteraard werken we met professionele producten, afgestemd op verschillende situaties en geheel volgens de geldende specificaties verwerkt. We volgen de ontwikkelingen in onze branche op de voet en spelen daarop in. Dat geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid, gezondheid en milieu. Adequate communicatie, een grondige voorbereiding, een duurzame en representatieve afwerking, en een vlekkeloze oplevering zijn bij ons dan uiteraard meer dan vanzelfsprekend. Regelmatige inspecties vormen een onderdeel van het proces, zodat eventuele tekortkomingen tijdig kunnen worden voorkomen. Daarbij kan de opdrachtgever verzekerd zijn van een concurrerende prijs en een planning die geheel is afgestemd op alle specifieke wensen. Omdat wij oprecht aandacht hebben voor de wensen van de opdrachtgever komen wij tot het eindresultaat wat aan simpelweg alle verwachtingen voldoet.

 • Klusbedrijf WvO

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Obdam

  Klusbedrijf WvO is je ideale partner als je een Gevelspecialist nodig hebt in Heerhugowaard en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling... en nog veel meer diensten die wij als Gevelspecialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Van Roemburg
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in Obdam

  Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman in gevelrenovatie kluswerk of kleinbouw , dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door jaren lange ervaring in gevelrenovatie, voegwerk, metselwerk, renovatiemetselwerk, schoorsteenrenovatie en alle soorten loodwerken weten we waar we over praten en kunnen we u altijd een passende aanbieding doen. Ook voor optrekkend vocht of een doorslaande gevel weten wij de juiste oplossing. Aanbouw, verbouwing, divers timmer en kluswerk kunnen wij ook voor u uit handen nemen. Kortom bent u op zoek naar een betrouwbare vakman dan bent u bij Roemburg aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Klus is prima uitgevoerd en ondanks 2 dagen slecht weer, toch op tijd af kunnen krijgend. Helemaal blij mee. Dave Stoffelen
 • T&S bouwbedrijf
  T&S bouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Obdam

  Al uw verf en timmer werkzaamheden tegen een zeer scherpe prijs. Wij werken met diverse freelancers en zullen zo elke klus, groot of klein, tot een succes volbrengen. Wij vinden dat bij vrijwel alle timmer- en schilderwerk klussen met elkaar verbonden zijn en daarom zijn onze vakmensen zowel bekwame schilders als timmermannen. Hiermee onderscheiden wij ons en krijgt u twee voor de prijs van een. Onderhoud, nieuwbouw, woningen, kantoren, retail, industrie. Onze schilderwerkzaamheden kennen bijna geen grenzen. Een overzicht van de werkzaamheden die wij uitvoeren: Schilderwerk Schilderen / Lakken (binnen- en buitenshuis) Behangen Stukadoren van wanden en plafond Betegelen van wanden en vloeren Kitten Timmerwerk Plafonds (schroten, panelen, gipsplaten, enz.) Timmer- en metselwerk Tegelwerken Verlichting Kasten, rekken enz. Tuinhuisjes Dakramen (inclusief aanpassingen en afwerking) Demontage en sloopwerken

 • Cobi & Fadi Schildersbedrijf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Obdam

  Schilderen laminaat behang gipsplaten plaatsen en verwerken

 • No voegwerken gevelrenovatie
  No voegwerken gevelrenovatie

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Obdam

  N.O voegwerken gevelrenovatie is de idiale keus als je een Gevelspecialist nodig hebt in noord holland en omgeving. Met de jaren lange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het voegen, uithakken. reinigen, metsel werkzaamaheden, behandeling door bijvoorbeeld optrekent of doorslaande vocht, en nog vele andere diensten die wij als gevelrenovatie bedrijf voor je kunnen uitvoeren. Kwaliteit en transpirantie staan bij ons hoog in het faandel. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Gevel-experts
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Gevelreiniger in Obdam

  Voeg&Metsel Werkzaamheden. Voor al uw reparatie en onderhoud kunt u contact met ons opnemen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  80m2 nieuwe voeg uithakken, voegen, schoonmaken en impregneren. Duidelijke communicatie en hard werkende gasten. Ik beveel ze van harte aan.

4.9

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Obdam, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Obdam

Andere vakmensen in Obdam

Vind vakmensen bij jou in de buurt