Vind Gevelreinigers in Hoogwoud

Op zoek naar Gevelreinigers in Hoogwoud? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Hoogwoud

 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Gevelreiniger in Hoogwoud

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Kom in contact
 • PowerWash Hero
  PowerWash Hero
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Gevelreiniger in Hoogwoud

  Welkom bij PowerWash Hero, uw professionele partner voor hogedrukreiniging en buitenreiniging. Wij bieden hoogwaardige reinigingsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Ons ervaren team en onze geavanceerde apparatuur zorgen voor een grondige reiniging van gevels, opritten, terrassen en andere buitenoppervlakken. Klanttevredenheid is onze topprioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze diensten voor een stralend schone omgeving.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Powerwash Hero heeft mij geholpen met een lastige zaak. Door een eerder slecht metselwerk was mijn bakstenen muur ernstig beschadigd. Hij gaf mij het juiste advies en loste het probleem met een hoge mate van professionaliteit op. Ik ben zeer tevreden over zijn service. De prijs was ook heel eerlijk. Ik raad deze aannemer ten zeerste aan aan iedereen die de gevel van zijn huis wil renoveren of reinigen. --- Powerwash Hero helped me with a tough case. Due to a previous poor brickwork, my brick wall was severely damaged. He gave me the right advice, and fixed the issue with an high degree of professionality. I am very satisfied with his service. The price was very honest too. I strongly recommend this contractor to anyone looking to renovate or clean their house's facade.
  Kom in contact
 • Mito schoonmaak
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Gevelreiniger in Hoogwoud

  Mito schoonmaak kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Hoogwoud en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Mito schoonmaak om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Ramen en kozijnen zagen er weer top schoon uit. Heeft zelfs de deuren en deurposten schoongemaakt. Waar zie je dat nog? Op de oude manier met ladder, spons en zeem? Ik raad Mito schoonmaak aan iedereen aan. Zeer nette en hard werkende meneer. Zal hier in het dorp wel meer klusjes krijgen.
  Kom in contact
 • Gevel-experts
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Gevelreiniger in Hoogwoud

  Voeg&Metsel Werkzaamheden. Voor al uw reparatie en onderhoud kunt u contact met ons opnemen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  80m2 nieuwe voeg uithakken, voegen, schoonmaken en impregneren. Duidelijke communicatie en hard werkende gasten. Ik beveel ze van harte aan.
  Kom in contact
 • Baas Duurzaam Interieur & Exterieur

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Hoogwoud

  Wij zijn een jong, dynamisch, uitbreidend, ondernemend, schilders Bedrijf voor vastgoed in de ruimste zin van het woord. Schilderwerk vormt onze kernactiviteit, maar wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van specialisten voor verschillende andere werkzaamheden, die tot het totaalonderhoud van vastgoed behoren. Wij kunnen op die manier voorzien in -houtrotsanering -betonherstel -beglazing -vloerafwerking -wandafwerking en andere technieken. Onze vooruitstrevende onderneming staat garant voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. De gedegen kennis van zaken, enorme ervaring met de meest uiteenlopende projecten en situaties en een persoonlijke en oplossingsgerichte instelling, vormen de onmisbare pijlers voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening in de vastgoed-onderhoudsbranche. Wij trachten elke dag te werken met dynamiek, passie en expertise om de kwaliteit in de zorg voor vastgoed te waarborgen. Uiteraard werken we met professionele producten, afgestemd op verschillende situaties en geheel volgens de geldende specificaties verwerkt. We volgen de ontwikkelingen in onze branche op de voet en spelen daarop in. Dat geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid, gezondheid en milieu. Adequate communicatie, een grondige voorbereiding, een duurzame en representatieve afwerking, en een vlekkeloze oplevering zijn bij ons dan uiteraard meer dan vanzelfsprekend. Regelmatige inspecties vormen een onderdeel van het proces, zodat eventuele tekortkomingen tijdig kunnen worden voorkomen. Daarbij kan de opdrachtgever verzekerd zijn van een concurrerende prijs en een planning die geheel is afgestemd op alle specifieke wensen. Omdat wij oprecht aandacht hebben voor de wensen van de opdrachtgever komen wij tot het eindresultaat wat aan simpelweg alle verwachtingen voldoet.

  Kom in contact
 • B.C. Loos
  B.C. Loos
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Hoogwoud

  voegbedrijf Ben Loos bestaat sinds

  Laatste review:
  Gezellig mensen goede producten.
  Kom in contact
 • Marchev Kwaliteit Klussenbedrijf
  Marchev Kwaliteit Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Gevelreiniger in Hoogwoud

  Het hoort bij ons werk! Met onze rijke ervaring in de uitvoering van een aantal objecten en een team van professionals, zijn we er bij de "Marchev Firm" in geslaagd om veel van onze klanten te helpen om rust en comfort in hun huis te verzekeren, hun vertrouwen te rechtvaardigen en een naam op te bouwen voor onszelf als een betrouwbare en loyale aannemer en partner.We zullen proberen om zelfs de meest precieze en moeilijke taken die u ons oplegt te vervullen! Het is belangrijk voor ons dat onze klanten tevreden blijven en kalm zijn dat ze hun financiën op de meest correcte manier hebben geïnvesteerd! Bel ons om een ​​dag af te spreken voor een vrijblijvende bezichtiging en offerte!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Opdracht is goed en rap voltooid. Hele huis gedaan. Ben zeer tevreden over het resultaat.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf WvO

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Hoogwoud

  Klusbedrijf WvO is je ideale partner als je een Gevelspecialist nodig hebt in Heerhugowaard en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gevelrenovatie, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling... en nog veel meer diensten die wij als Gevelspecialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Van Roemburg
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelreiniger in Hoogwoud

  Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman in gevelrenovatie kluswerk of kleinbouw , dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door jaren lange ervaring in gevelrenovatie, voegwerk, metselwerk, renovatiemetselwerk, schoorsteenrenovatie en alle soorten loodwerken weten we waar we over praten en kunnen we u altijd een passende aanbieding doen. Ook voor optrekkend vocht of een doorslaande gevel weten wij de juiste oplossing. Aanbouw, verbouwing, divers timmer en kluswerk kunnen wij ook voor u uit handen nemen. Kortom bent u op zoek naar een betrouwbare vakman dan bent u bij Roemburg aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Klus is prima uitgevoerd en ondanks 2 dagen slecht weer, toch op tijd af kunnen krijgend. Helemaal blij mee. Dave Stoffelen
  Kom in contact
 • K.O. is O.K.
  K.O. is O.K.
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Gevelreiniger in Hoogwoud

  installateur zonnepanelen Mijn visie is: Kwaliteit boven kwantiteit Duur maar duurzaam Mijn oor is een en al gehoor naar de wensen van de klant De hoogste kwaliteit en de beste garanties daar werk ik graag mee. De reden dat ik hiervoor kies is omdat ik vind dat een investering geld moet opleveren op den duur en niet moet kosten. Schuine daken / platte daken # alle daken Spuiter/schilder Mijn visie: Kwaliteit boven kwantiteit Duur maar duurzaam Spuiten/schilderen van industriëlen goederen, Meubels, keukens, deuren, plafonds tot wanden. Poedercoaten velgen. Ophalen van spullen eventueel mogelijk.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Top gedaan en vriendelijke mannen!
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Hoogwoud, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 33 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Hoogwoud

Andere vakmensen in Hoogwoud

Vind vakmensen bij jou in de buurt