Vind Tuinarchitecten in Hoogwoud

Op zoek naar Tuinarchitecten in Hoogwoud? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Hoogwoud

 • Integral Landscape Design Ontwerp & Advies
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Hoogwoud

  Tuin- en Landschapsinrichting Integrall Landscape Design is vooral een ontwerp bureau, daarnaast leggen wij ook tuinen aan. Wij zijn gespecialiseerd in beplantingsplannen, ecologische tuinen en 3D ontwerpen. Door onze achtergrond, Tuin en Landschapsontwerp maken wij exclusievere ontwerpen. Een tuin is bij ons echt compleet, anders dan bij de gemiddelde hovenier. Ontwerpen maken wij voor tuinen en landschappen door heel Nederland heen. Aanleggen doen wij vooral in de kop van Noord-Holland. Wij zijn gevestigd in Spanbroek. Bachelor Tuin en Landschapsarchitectuur Een Tuin is het verlengde van het huis! Een extra kamer, onze tuinen en beplantingen zijn jaarrond aantrekkelijk!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Erg fijn contact, snel en duidelijk. Netjes gewerkt, houd zich aan gemaakte afspraken. Denkt graag mee zodat t mooiste gemaakt word.
 • HOPRILA
  HOPRILA
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Hoogwoud

  Hoprila.Hans kan je helpen met je Hovenier klus in Kolhorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over, tegel- of graafwerk,struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden te beantwoorden. Neem direct contact op met hoprila hans om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Hans was very friendly and inspirational when it came to our garden, he helped with great ideas and did a wonderful and neat job! We are very happy with his work and would definitely recommend!
 • De Groene Plek Tuinontwerp
  De Groene Plek Tuinontwerp
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Tuinarchitect in Hoogwoud

  De groene plek biedt een groene oplossing voor elke vierkante meter. Ik, Sanne Reeder, maak ontwerpen en geef advies aan iedereen die meer groen in hun buitenruimte wilt. Hoe groot of klein deze ruimte ook is. Ik volgende de opleiding tuinarchitectuur en plantenkunde en heb ervaring met zowel dakterrassen als grote tuinen. Wil je een compleet ontwerp of alleen een beplantingsplan, ik kan je helpen naar een groene plek om van te genieten.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Professioneel, warm en vriendelijk
 • CC tuin&klusbedrijf
  CC tuin&klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Tuinarchitect in Hoogwoud

  CC tuin&klusbedrijf B.V .is een professionele familie gevestigd in Zaandijk. Door onze ervaring en creativiteit creëren we samen met u uw eigen droomtuin of woonruimte, Onze specialiteit zijn tuinen en binnen klusjes. Ben u op zoek naar een goede tuinman, schilder, timmerman, vloeren leger en allround klusjesman? Dan bent u bij ons aan het goede adres, voor allerlei klussen klein maar ook groot.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Miguel en zijn collega’s hebben snel en nauwkeurig gewerkt. Van ontwerp tot uitvoering denken ze goed mee, met oog voor details, met een prachtige tuin als resultaat. Heel hartelijk bedankt!
 • Jonker Hovenier
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Tuinarchitect in Hoogwoud

  Wij zijn een kleinschalig hoveniersbedrijf. Ik werk samen met een oud collega die, twee jaar geleden, ook een eigen bedrijf heeft opgestart. Hier voor hebben we 8 jaar samen voor een baas gewerkt en nu helpen we elkaar met werkzaamheden. Wij hebben voldoende ervaring op het hoveniersgebied en hopelijk kunnen wij u binnenkort helpen met het maken/opknappen van een geweldige tuin. Vriendelijke groet, Loek Gul en Jonker Hovenier

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  snelle reactie en uitvoering. Prima prijs en nette man.
 • NB Glasservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Tuinarchitect in Hoogwoud

  Hallo Mijn naam is Niels Ik ben een ervaren glaszetter En doe veel renovatie en nieuwbouw werk Ben elke dag door heel Nederland te vinden veel bij mensen particulier maar ook op grote projecten. Geen klus te klein of te groot voor mijn en mijn team

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Klus werd anders dan vooraf gepland. Uiteindelijk werd mijn hele tuin leeggehaald en opnieuw ingericht! Fijne communicatie, snel voor elkaar. Enige puntje was tijds management. Verder zeer zeer tevreden
 • V.O.F. LUWA
  V.O.F. LUWA
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Tuinarchitect in Hoogwoud

  Luwa is een (sier) bestratingbedrijf voor de aannemers en particuliere opdrachtgevers die goed gekwalificeerd straatwerk willen laten uitvoeren. De naam Luwa is ontstaan uit de voornamen van de beide broers en firmanten Lucas en Walter Vlaar. 'Wij zijn best trots op onze achternaam maar met de veel voorkomende naam Vlaar was de keuze voor de combinatie van onze beider voornamen eenvoudig snel gemaakt.' Met de keuze voor Luwa (sier) straatwerk hebt u gegarandeerd een straat die goed is voor jaren. Werk dat wij in goed overleg met elke opdrachtgever perfect uitvoeren en ook garanderen. Internationaal bekende (tuin)ontwerpers maken indirect gebruik van onze diensten en ook overheidsdiensten en grote nationale bedrijven weten de weg naar Luwa te vinden. Nu het buiten wonen een geheel nieuwe trend is in Nederland krijgen ook de bestrating en de terrassen extra aandacht. Veel particulieren nodigen ons uit om door de tuin een aantal paden aan te leggen, of terrassen in combinatie met een paar paden door de tuin. Aangevuld met een schutting of hekwerk. Bomen planten is soms veel graafwerk en vraagt om nauwkeurigheid die wij in ons vak vaker tegenkomen, dit is een dienst die we vaak combineren met de aanleg van (sier)bestrating. Wij bezoeken de particuliere klant en bespreken de wensen en geven waar nodig advies. Elke opdrachtgever kan er van verzekerd zijn dat ons werk perfect is. Waar wij een straat leggen is die zo perfect dat wij daarvoor niet meer terug komen. Een Luwa straat is goed voor vele jaren.

  Laatste review:
  Nadat de mannen van LUWA onze achtertuin hadden gedaan, hoefden we een paar jaar later niet na te denken over wie onze voortuin mocht doen. Zowel onze voortuin als achtertuin zijn prachtig aangelegd. Er werd goed met ons meegedacht en we kregen goede tips. De aankomende jaren zitten wij goed.
 • STI
  STI
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Tuinarchitect in Hoogwoud

  Geachte potentiële klant, Mijn naam is Gino Schaap en eigenaar van S.T.I. Wij zijn een groeiend bedrijf in alle soorten bestratingen, of dit nu een complete nieuwe tuin is of de verharding om uw bedrijfspand heen, niets is ons te gek. Op dit moment zijn wij werkzaam met gemiddeld 20 man en hebben wij ook alle machines (minikranen, shovels, legklemmen) in ons bezit. Met ruim 17 jaar ervaring en door heel Nederland grote en kleine klanten tevreden hebben gesteld kunnen wij met trots zeggen dat geen project te gek is voor ons! Met vriendelijke groet; Gino Schaap S.T.I

  Laatste review:
  Ik vind jou echt goed je maak mooi werk man
 • Vosshard Tuinen
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Tuinarchitect in Hoogwoud

  Vosshard Tuinen , voor elke tuin de juiste oplossing.Ontwerp, Aanleg, Onderhoud. Door goed te luisteren naar de klant zorgen voor een optimale invulling van de tuinwensen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  goed overleg, goede aanwijzingen voor vervolg onderhoud. Beleefd, vriendelijk, prettig pesoon om mee in zee te gaan.
 • Klussenbedrijf Peetoom
  Klussenbedrijf Peetoom
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Tuinarchitect in Hoogwoud

  Klussen bedrijf bedrijf Peetoom is een jong en eigentijds bedrijf Waarbij wij kwaliteit erg belangrijk vinden Wij staan voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding Wij zijn gespecialiseerd in -Grondwerk / Minikraan / Shovel - Grondafvoer / Aanvoer - Materialen leveren en Afvoeren - Wegenbouw - Sierbestrating - Natuursteen - Lassen snijden - Onderhoud - Montage - Schuttingen - Electra - Graszoden - beschoeing Mocht u geen idee hebben voor de tuin? wij denken graag met u mee Prijs opvraag en bezichtiging altijd vrijblijvend. Mvg Dirk

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  In no time was de klus geklaard. Heldere communicatie, vakkundig werk en vriendelijk personeel. Kan ze absoluut aanbevelen!

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Hoogwoud, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Hoogwoud

Andere vakmensen in Hoogwoud

Vind vakmensen bij jou in de buurt