Vind vloerspecialisten in Heiloo

Op zoek naar vloerspecialisten in Heiloo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Heiloo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 399 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Heiloo

 • Lets'go Pro Services
  Lets'go Pro Services
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Vloerspecialist in Heiloo

  Lets'go Pro Services is al enige tijd actief op Werkspot en staat klaar om al uw vragen over Plinten plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem contact op met Lets'go Pro Services om uw opdracht te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Bent u nog op zoek naar de juiste plint voor uw (nieuwe) woning of kantoor. Neem contact op en wij zoeken samen de meest geschikte plint voor u. Het plaatsen van architraven, deurlijsten en plint neuten kan ik ook voor u realiseren. Uiteraard is het leveren van de materialen mogelijk. Ik ben uw plinten specialist en ga voor perfectie! Graag hoor ik van u om uw plinten vakkundig te monteren. Met vriendelijke groet, Lets'go Pro Services.

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Hugo is erg professioneel en werk heel netjes. Hij reageert snel, is behulpzaam en we zijn superblij met het werk. Een echte aanrader!
 • Laminaat de Broers
  Laminaat de Broers
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Vloerspecialist in Heiloo

  LAMINAAT DE BROERS "De vakman broeders voor al uw laminaat wensen." Hieronder kunt u een overzicht vinden van de verschillende services die wij aanbieden en de prijzen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Schilderen € 15 p/m2 Sloop werk € 50 per uur Laminaat leggen compleet. Bij het leggen van een laminaat vloer compleet. Hierbij leggen wij voor u de ondervloer, het laminaat. *extra kosten zijn verbonden aan het leggen van vissengraad. PVC vloer leggen compleet. Bij het leggen van een PVC vloer compleet. Hierbij leggen wij voor u de ondervloer, de PVC vloer. *extra kosten zijn verbonden aan het leggen van vissengraad. Parket vloer leggen compleet. Bij het leggen van een parket vloer compleet. Hierbij leggen wij voor u de ondervloer, de parket vloer. *Er is geen mogelijkheid om vissengraat parket te leggen. Legprijzen p/m2 excl BTW. Laminaat € 7,00,- p/m2 In vissengraat € 13,00,- p/m2 PVC € 9,00,- p/m2 In vissengraat € 15,- p/m2 Parket € 14,00,- p/m2 Plakplint plaatsen € 2,00- p/1m Hoge plint plaatsen € 5,00- p/1m + standaard reiskosten van € 0,19 cent per kilometer * Indien u de vloer door Laminaat De Broers laat plaatsen, krijgt u voor het geleverde arbeid 1 jaar garantie. Zoveel vertrouwen hebben wij in onze legkunsten. * Prijzen zijn inclusief ondervloer.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Strakke communicatie en zeer precies. volgende x weer deze vakman
 • de Bree Klussen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8555 reviews
  Vloerspecialist in Heiloo

  Wij zijn een net bedrijf, die de tijd nemen voor onze klussen en de klant.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  afspraak gemaakt konden binnen een week al leggen. Ze waren erg snel klaar met het leggen . Het resultaat was erg mooi. Helaas nu na 6 maanden staat het omhoog omdat het op sommige punten te strak legt.
 • Laminaatheld.nl
  Laminaatheld.nl
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Vloerspecialist in Heiloo

  LaminaatHeld is een dynamische onderneming die al 12 jaar gespecialiseerd is in het leggen en de verkoop van laminaat, lamel parket en pvc/lvt vloeren (inmiddels bijna 3000 vloeren) en alle bijbehorende accessoires. Kijkt u eens vrijblijvend op onze website LaminaatHeld werkt uitsluitend met A-merken laminaat zoals: Beautifloor, Berry Alloc, Dersimo, Douwes Dekker, Egger, Euro Home (Krono Original), Floorlife, HDM/Elesgo, Krono Original, Kronotex, Lamett, Meister, Quick Step, Saffier, Swiss Krono, Tarkett, Free Floor & Design en Trendline by Berry Alloc. Nog steeds komen er nieuwe A-merken bij. Tevens leveren wij vinyl vloeren van o.a. Aqua Step, Beautifloor, Bodiax, Douwes Dekker, Egger, Floorlife, Gelasta, Green-Flor, HDM, Intra, Lamett, Meister, Rigid Core, Saffier en Ter Hürne. Natuurlijk leveren wij ook lamel parket vloeren van Floorlife, Intra, Meister, HDM Character Floor, en ter Hürne. Tot slot leveren wij ook speciale vloeren zoals Meister Lindura. Door te werken met deze A-producten krijgt u gegarandeerde kwaliteit en een optimale garantie. LaminaatHeld kan vaste lage prijzen hanteren, omdat wij niet werken vanuit een winkelpand. Door middel van dit nieuwe concept kunt u als klant tot in het kleinste details geholpen worden. Gebruik ons contactformulier op onze website. Dit is geheel KOSTELOOS en VRIJBLIJVEND. Wij garanderen u de laagste prijs. LaminaatHeld gebruikt uw gegevens om een goede, persoonlijke en vriendelijke klantenservice te verlenen. Uw gegevens worden nimmer doorgegeven aan derden. Met vriendelijke groet, Team laminaatheld

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Ik raad Laminaat held aan. Ze zijn vriendelijk. ze denken mee, ze overleggen tussendoor en ze geven degelijk advies. Ze hebben goede materiaal kennis en advies. Ze werken verantwoord en zijn zuinig met materiaal. ze werken netjes. Ze zijn betrouwbaar, verantwoordelijk en klantvriendelijk. Ook een hele redelijke prijs. Echt top. Niels: voor mij ben je echt een held. Door jou geloof ik dat er goede mensen bestaan die hun belofte nakomen. Ik was vier weken aan het wachten op een paar kennissen die me maar lieten wachtten en inmiddels huiduitslag ontwikkeld door de cement vloer waar ik niet tegen kan en huiduitslag kreeg. Je hoorde van mijn verhaal en je hebt mij meteen met spoed willen helpen. Je wilde samen met je lieve collega in het weekend op de zondag de klus uitvoeren. Echt super lief. Dank jullie wel. Ik zal in de toekomst bij laminaatheld de laminaat halen en ik vertel iedereen hoe dankbaar ik jullie ben. Je bent een goed mens.
 • EDJ Service
  EDJ Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.75274 reviews
  Vloerspecialist in Heiloo

  Hallo, Bij deze wil ik mij graag aan u voorstellen; Wij zijn een bedrijf met 30 jaar ervaring in de vloeren ! Welke wij met veel vakmanschap en plezier voor een klant uitvoeren . Ook het verwijderen van vloeren en vloerverwarming leggen en daarna nieuwe dekvloer verzorgen wij in 1 pakket . Overige wensen zoals o.a. Stucwerk en timmerwerk nemen wij Evt ook voor u mee in de offerte . Wij zijn dankbaar als u van onze diensten gebruik maak ! Vr gr Eugene

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Eugene en zijn mannen konden op korte dag de klus oppakken. Communiceerd duidelijk, netjes een factuur en waren snel klaar met de klus. Aanrader!
 • JDS vloerenspecialist
  JDS vloerenspecialist
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Vloerspecialist in Heiloo

  Mijn naam is Jefferson dos Santos, eigenaar van JDS vloerenspecialist. Ik ben gespecialiseerd in : - Laminaat - Pvc - Parket - Egaliseren Sinds 2019 ben ik voor mezelf begonnen en voer ik voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers projecten uit. Dit doe ik nu al 3 jaar met plezier. Kwaliteit is voor mij erg belangrijk. daarom neem ik de tijd voor elke klus. Ik denk graag mee met de klant, zo komen we samen tot het beste eindresultaat. Insta & Facebook : Jdsvloerenspecialist JDS VOOR JE VLOEREN ✅ !

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Heel tevreden over het resultaat. Een echte vakman en harde werker. Zou JDS echt aanraden.
 • Indri Vloersystemen B.V.
  Indri Vloersystemen B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Vloerspecialist in Heiloo

  Indri is al sinds 1928 de expert op het gebied van vloersystemen in woningen, bedrijfspanden, industriële gebouwen en werkplaatsen. Wij zijn een gespecialiseerd vloerenbedrijf in : - Cementdek - Anhydrietgietdek - Kunststofvloer - Egalisatievloeren alsmede lewis projectsystemen, staalplaatbetonvloer en vloerisolaties. Indri Vloersystemen is een erkend Vloerkeurbedrijf welke u een garantie geeft op een betrouwbare en gecontroleerde partner. Wij zijn overtuigd voor u een goede partner te zijn, omdat Indri Vloersystemen beschikt over : - Ervaren, gemotiveerde mensen die klantgericht (mee)denken - Gegarandeerde kwaliteit van het product - Een professionele planning, die met maximale flexibiliteit die zorg draagt voor uitvoering op door u gewenste data - Een gedegen werkvoorbereiding - Een goed samenwerkingsgevoel met uw mensen op de bouw - Een juiste aandacht betreffende veiligheid (VCA*) , gezondheid en milieu

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Communicatie was goed, duidelijk en snel. En de cementdekvloer is uitstekend gelegd.
 • Klus aan huis
  Klus aan huis
  Beoordeling: 4.1 van 54.157 reviews
  Vloerspecialist in Heiloo

  Een eenmanszaak voor alle klussen in en rond de woning en of bedrijfspand. Alle werkzaamheden worden in goed overleg en met inspraak klant uitgevoerd. Al 25 jaar werkzaam in de particuliere bouwsector. Ben oplossingsgericht, betrouwbaar en transparant. Klantcontact en kwaliteit van de werkzaamheden staan voor mij voorop.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Wij zijn zeer content met de manier waarop deze klusser zijn klus heeft geklaard. Super netjes in zowel werken als communicatie.
 • SMM Florijn
  SMM Florijn
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Vloerspecialist in Heiloo

  vloerenlegger

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Onze laminaat vloer ligt er mooi bij . Ook de afwerking is prachtig. Ik zou Dennis zeker aanbevelen.
 • Zandcement Vloeren Heemskerk B.V.
  Zandcement Vloeren Heemskerk B.V.
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Vloerspecialist in Heiloo

  Zandcementvloeren Heemskerk heeft de kennis, ervaring, materieel en juiste personeel in huis om een perfecte zandcement dekvloer te leggen of egalisatie. Er worden door ons verschillende soorten dekvloeren geleverd: • Cw12 & Cw16 voor woningbouw • Cw20, Cw25 voor utiliteitsbouw • Cw30 en Cw40 voor industrieel zwaar gebruik Deze vloeren kunnen geleverd worden in combinatie met de volgende producten: • Droogtijdversneller • Vezelwapening • Randisolatie • Vloerverharder • Vloeibare toevoeging voor vloerverwarming • Hechtemulsie • Pleistervloer • Krimpnetten

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Heel fijne ervaring, ze hebben binnen een half jaar 2 vloeren in mijn bewoonde woning gedaan. Ze werken netjes, denken met je mee en zijn duidelijk in hun communicatie. Ze zijn goed bereikbaar en bellen vooraf. p.s Het is geen familie, zijn geen kennissen en ik heb geen aandelen.

Populaire lokale vloerspecialisten in Heiloo

Andere vakmensen in Heiloo

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur