Klusbedrijven in Winschoten

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde klusbedrijven in Winschoten. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de klusbedrijven van Werkspot in Winschoten

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Winschoten

 • l.s.riooltechniek
  l.s.riooltechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9567 reviews
  Klusbedrijf in Winschoten

  Leuk dat je bij ons bedrijf terecht bent gekomen. We hebben monteurs aan het werk met meer dan 21 jaar ervaring we zijn een klein gehecht team. We doen alles op gebied van riool zowel vernieuwen als lekkage verhelpen verstopping . Voor het maken van nieuw riool lekkage komen we vrijblijvend langs voor offerte. We geven jaar garantie En werken met pvc dyka wavin deze merken gebruiken ook gemeente S zodat u weet dat kwaliteit materiaal gebruikt word. Heeft u klus wat zsm opgelost moet worden we hebben voorraad pvc en hulpstukken. Zodat ook in de avond en weekend u van dienst kunnen zijn. We werken met all in tarieven. En werken landelijke voor vastgoed bedrijven. Hier door kunnen we snel schakelen en hebben we altijd wel plekje vrij. We beschikken over camera s voor riool en hoge druk kunnen we u riool door spuiten. We kunnen u kruipruimte leeg zuigen. He We zijn 7 dagen 24 uur per dag beschikbaar. Wij geven 8 weken garantie op normaal gebruik en een deugdelijke constructie van de riolering en afvoerleidingen. (hier vallen dus bijvoorbeeld verzakkingen, wortelgroei en vette troep enz buiten) Dit wordt ook altijd in de bevestigingsmail naar de klant vermeld. • Geen verschil tussen een keukenafvoer of toilet • Het hoofdriool (de verzamelleiding) valt buiten het all-in tarief. De monteur zal ter plaatse overleggen wat de kosten en oplossing zullen zijn indien het probleem hierin zit. Wij zijn 7 dagen 24 uur per dag beschikbaar.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Super vriendelijke, en heeft mij goed en snel geholpen.
  Kom in contact
 • Maestre Buitenkracht
  Maestre Buitenkracht
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Klusbedrijf in Winschoten

  Werkgebied Midden- en Noord Nederland.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Zeer prettig persoon. Heeft de klus zoals afgesproken netjes uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Het Groene Paradijs
  Het Groene Paradijs
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Klusbedrijf in Winschoten

  Wij hebben ruime ervaring op het gebied van onderhoud van tuinen. Van tuinplant tot en met het laatste stukje groen in uw tuin: wij kunnen het voor u verzorgen. Struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, tuinonderhoud en gras leggen of zaaien. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen. Om een mooie tuin ook mooi te houden is goed onderhoud van groot belang. Wij verzorgen het zomer klaar maken van uw tuin. Het bemesten en snoeien in het voorjaar, maar ook als onderhoud van uw tuin. Neem direct contact op met Het Groene Paradijs om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Keurig werk afgeleverd, hele mooie tuin weer. Tevreden en blij. Dank jullie wel.
  Kom in contact
 • HSD Service en Diensten
  HSD Service en Diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Klusbedrijf in Winschoten

  Zoek je een klusbedrijf in Groningen/Drenthe die snel tijd heeft? HSD Service en Diensten helpt bij alle klussen! Van plinten plaatsen of vervangen, vloer reparatie, schutting of hek plaatsen, elektra, lekkages riolering of waterleidingen tot nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  .
  Kom in contact
 • De Boer Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Klusbedrijf in Winschoten

  Een kwart eeuw werkervaring in de metaalindustrie en onderhoud gebouwen , laswerk , zinkwerk , tuinonderhoud en allerlei klussen in en om het huis. Ook voor alle diverse kleine en grote reparaties aan huishoudelijk apparatuur. Ons werkgebied is afgebakend met een straal van 30 km rond Winschoten.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goed contact, moet de reparatie nog beoordelen.
  Kom in contact
 • Langakker Bouw & Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Klusbedrijf in Winschoten

  Ons bedrijf kan kleine tot middelgrote klussen voor je uitvoeren. We richten ons op badkamer en WC renovaties met bijbehorend timmer en elektra werk. Maar ook werkzaamheden aan de buitenzuide van de woning zoals kozijnen vervangen, boei en gevel vervangen. Ons werkgebied richt zich vooral op Oost-Groningen maar we zijn daarbuiten ook actief.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Zeer netjes. Contact verliep uitstekend. Komt zijn afspraken na.
  Kom in contact
 • Groenonderhoud en klussenbedrijf van der Wal
  Groenonderhoud en klussenbedrijf van der Wal
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Klusbedrijf in Winschoten

  Tuinonderhoud; -Snoeiwerk -Grasmaaien -Bemesten -Onkruid wieden -Tegel reiniging - Dakgoot reiniging - Glasbewassing KVK nummer: 87225603

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima uitgevoerd 👌
  Kom in contact
 • Kroon Renovatie&Onderhoud
  Kroon Renovatie&Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Klusbedrijf in Winschoten

  .

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De klus kon snel geklaard worden. Ondanks een bezoekje vooraf was Sjoerd op de dag zelf verbaasd dat er in de muur geboord moest worden en dat de tuin schuin afliep. Mijn man heeft het boorwerk zelf gedaan. Hij had ook tekeningen gemaakt om het makkelijker te maken maar daar werd weinig naar gekeken. De deur is niet goed bevestigd. De scharnieren zitten op de verkeerde plek waardoor je de deur niet kunt afstellen. Daar is mijn man nu zelf nog mee bezig. Over de schutting zelf zijn we op zich wel tevreden. Toch wat teleurgesteld, vooraf heel goed contact maar op de dag zelf ging het er wat negatief en moeilijk aan toe.
  Kom in contact
 • JM-Events
  JM-Events
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Klusbedrijf in Winschoten

  JM-Events is in 2014 opgericht als eenmanszaak voor all-round services. Ik heb in de afgelopen 10 jaar gewerkt en ervaring opgedaan op verschillende vakgebieden zoals: timmeren en houtbouw, kleine verbouwingen, electra installaties, sanitair, afbouw en divers montage werk. Daarnaast heb ik in de overige tijd van m’n hobby als DJ, m’n werk kunnen maken. Vandaar dat de naam JM-Events is ontstaan als breed begrip. Op dit moment ben ik veel bezig met vlonderbouw/ houtbouw voor glamping tenten op europees gebied. Daarnaast heb ik af en toe nog tijd om diverse montage of bouwwerkzaamheden uit te voeren. Ook kan ik met de klant kijken naar oplossingen voor zijn of haar project die wordt aangeboden op werkspot. Ik ben op veel vlakken thuis. Ik ga graag met u (klant) het contact aan om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Jart Muggen JM-Events

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Perfect op tijd en snel verholpen. Dik tevreden over de uitvoering. Dankjewel!
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Smid
  Klusbedrijf Smid
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Klusbedrijf in Winschoten

  Hallo, mijn naam is Jeffrey Smid. Ik ben sinds kort mijn eigen klusbedrijf gestart. Ik ben een gediplomeerde (timmerman niveau 3) en ik heb inmiddels al 5 jaar ervaring in het vak timmeren. Ik kan u helpen met allerlei voor de hand liggende klussen. Zoals het leggen van laminaat kleine schilderwerkzaamheden een slaapkamer kantoorruimte of zolderkamer verbouwen. ook voor buiten huize klussen kunt u bij mij terecht. Denk hierbij aan een kleine schutting en pergola’s plaatsen. Kleine straatwerkzaamheden. Ook kunt u bij mij terecht voor metselwerkzaamheden. Kortom er is genoeg mogelijk in overleg.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Duidelijke en snelle communicatie. Weet waar hij mee bezig is. Komt met suggesties, denkt mee. Mooi werk geleverd. Nette prijs.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Winschoten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 398 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Winschoten

Andere vakmensen in Winschoten

Vind vakmensen bij jou in de buurt