Vind verhuisbedrijven in Winschoten

Op zoek naar verhuisbedrijven in Winschoten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Winschoten

 • Klusbus JK
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Verhuisbedrijf in Winschoten

  Heb je een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf, transporteur nodig in Assen of omgeving? Klusbus JK kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima contact, redelijk netjes gewerkt. Vriendelijke klussers.
 • Klus- en onderhoudsbedrijf T.B
  Klus- en onderhoudsbedrijf T.B
  Beoordeling: 3 van 5351 review
  Verhuisbedrijf in Winschoten

  Klus- en onderhoudsbedrijf T.B kan je helpen met je Schilder ( HEA airless verfspuiten zonder zichtbare lijnen door de HEA) Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Winschoten en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Vloer reparatie, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Fiets reparatie of onderhoud, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Vloer schuren, oliën of lakken, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puin of meubilair afvoeren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Klus- en onderhoudsbedrijf T.B om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • AAD multi klus

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Winschoten

  werk gebied is in principe heel nederland .omdat ik veel sportscholen voorzie van egalisatie en div soorten sportvloeren ook pvc en sprinttracks .badkamer en keuken voorbereiding .ik werk uitsluitend met kwaliteits materialen. door u of mijn bedrijf aangeschaft mijn motto klant tevreden wij ook blij.

 • RS|Bouwsupport
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Verhuisbedrijf in Winschoten

  RS | Bouwsupport is een jong bedrijf. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit renovatie en onderhoud.

 • DM Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Winschoten

  Na de start van mijn carrière in de nieuwbouw heb ik in 2019 de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Mijn voornaamste werkzaamheden zijn timmerwerk, kozijnen en verbouw

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Geen op of aanmerkingen. Tevreden en nu offerte gevraagd voor grotere klus.
 • Klussenbedrijf Sypchuk

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Winschoten

  Heb je een Schilder, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Sloopbedrijf nodig in Winschoten of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Raamkozijnen plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • De Boer Montage & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Winschoten

  Een kwart eeuw werkervaring in de metaalindustrie en onderhoud gebouwen , laswerk , zinkwerk , tuinonderhoud en allerlei klussen in en om het huis. Ook voor alle diverse kleine en grote reparaties aan huishoudelijk apparatuur. Ons werkgebied is afgebakend met een straal van 30 km rond Winschoten.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Goed contact, moet de reparatie nog beoordelen.
 • Allround Klusservice Arents
  Allround Klusservice Arents
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Verhuisbedrijf in Winschoten

  Allround klusservice Arents staat voor kwalitatief vakmanschap. Met jaren lange ervaring in de bouw sector klaren we elke klus. Perfectie is mijn passie en goed gereedschap is het halve werk. Vakmanschap voor een betaalbare prijs? Kies Allround Klusservice Arents

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snelle reactie. Gisteren klus aangegeven op Werkspot vandaag is alles gerepareerd. Ik ben tevreden
 • House Support

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Winschoten

  .

 • Klus- en Handelsonderneming Oldambt
  Klus- en Handelsonderneming Oldambt

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Winschoten

  Oldambtschilders is opgericht op 20 november 2017. Sinds 2004 zijn wij actief in het schildersvak. Wij willen ons onderscheiden door het leveren van vakmanschap, eerlijkheid en kwaliteit. In elk deel van ons vakgebied gaan wij voor een duurzame oplossing. Wij werken daarom uitsluitend met kwaliteitsproducten. Wij willen graag inspelen op uw wensen door een luisterend oor te hebben en adviezen te geven. Dat kan alleen als wij de tijd voor u nemen en u een duidelijke offerte aanbieden. Het hele traject van kennismaking tot de laatste kwaststreek moet betrouwbaar zijn. Ons bedrijf bestaat uit vakmensen die de vakopleiding voor de schilders hebben gevolgd. Regelmatig breiden wij onze kennis uit d.m.v. cursussen en informatieavonden. Wij willen graag een mooi product afleveren zodat u als klant tevreden kunt zijn. Op deze manier bent u verzekerd van keurig vakmanschap. Immers een tevreden klant is onze beste reclame! Alle voorkomende schilderwerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Zowel binnenshuis als de buitenkant van uw woning. Omdat wij breed georiënteerd opgeleid zijn, is er veel kennis en kunde. Degelijk schilderwerk en oog voor detail zijn bij ons speerpunten in het uitoefenen van ons vak. Wat kunt u van ons verwachten? - De eigenaar Nico komt altijd persoonlijk langs om het werk op te nemen. - U ontvangt van ons een duidelijke en heldere offerte, waarin duidelijk beschreven staat - hoe de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden. - Bij het opnemen van de werkzaamheden loopt de klant mee. Zo kunt u duidelijk aangeven wat de wensen zijn. - Wanneer gewenst kunnen wij u adviseren over kleurcombinaties tijdens ons gesprek. - We nemen van tevoren contact met u op m.b.t. de planning. - Tijdens de uitvoer van de werkzaamheden wordt u door ons op de hoogte gehouden van het verloop van de werkzaamheden. - Bij afronding van de werkzaamheden inspecteren we samen met de klant het werk. Met vriendelijke groet, Nico de Jonge Klus- en Handelsonderneming Oldambt

4.6

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Winschoten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 5 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Winschoten

Andere vakmensen in Winschoten

Vind vakmensen bij jou in de buurt