Vind stukadoors in Stadskanaal

Op zoek naar stukadoors in Stadskanaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Stadskanaal

 • Stukadoor Lawand
  Stukadoor Lawand
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Stukadoor in Stadskanaal

  Stukadoor Lawand

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ze hebben snel geholpen met onze spoedklus, muurtje van circa 15 m2. Goede communicatie, als we nog ergens advies over wilden hebben, konden we hem bellen. Stucwerk ziet er goed uit.
 • Stukadoorsbedrijf Jan Meijer
  Stukadoorsbedrijf Jan Meijer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8580 reviews
  Stukadoor in Stadskanaal

  Bedrijf bestaat nu 18jaar, maar ben al 29 jaar actief allround. Mijn werkzaamheden zijn, gipsspuiten, fijn schuurwerk, grof schuurwerk, sierpleisteren, uitvlakken van wanden en plafonds, spacken, vloerleggen en buitengevels.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Geweldig en snel en goed werk geleverd. Ziet er strak uit en houdt zich aan de afspraak. Laat de werkplek ook keurig netjes weer achter. Aanrader
 • Starkstuc
  Starkstuc
  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews
  Stukadoor in Stadskanaal

  StarkStuc met de ondernemingsactiviteiten in Groningen en omgeving begonnen. Ons bedrijf heeft zich in de loop van tijd gespecialiseerd in het uitvoeren van de stucwerkzaamheden. Ons werkgebied bestrijkt nu heel Nederland. Wij houden ons bezig met diverse stucwerkzaamheden in en om het huis met uitsluitend ervaren stukadoren, inclusief de vennoten. Hierdoor leveren wij kwalitatief werk op tegen de scherpe prijzen. De continue aandacht voor de goede relatie is een van de gezichtbepalende kenmerken van ons qua betrouwbaarheid, het nakomen van afspraken en het leveren van het gewenste resultaat. Wij beschikken de gewenste vakbekwaamheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij luisteren altijd naar de wensen van de opdrachtgever. Ons bedrijf is een klein maar als het nodig is kunnen wij altijd nieuwe medewerkers indienst nemen of personeel inhuren. In geval van belangstelling en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u graag te woord staan.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Ze hebben de klus netjes uitgevoerd op een plekje na, na een appje gestuurd te hebben kwamen ze het direct oplossen. Wij zijn super tevreden .
 • Scheurherstel Solutions
  Scheurherstel Solutions
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Stadskanaal

  Scheurherstel Solutions kan je helpen met je klus in Stadskanaal en omgeving. Schilderen Behangen Huis opnieuw voegen Impregneren Herstellen van scheuren in muren. Timmerwerk in en rond het huis, bijvoorbeeld het plaatsen van een radiatorombouw, het optrekken van een tussenwand of het vervangen van kozijnen. Natuurlijk kunt u ook grotere timmerwerken uit laten voeren, zoals een overkapping, tuinhuis of zelfs schuur Plus nog veel meer! Neem direct contact op met Scheurherstel Solutions om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. P.s.: Gelieve ook foto's mee te sturen voor duidelijke indicatie.

  Laatste review:
  Max en soms zijn zoon Damian hebben geweldig werk geleverd. Oude voegen zijn verwijderd en in z'n geheel opnieuw ingevoegd. Max is iemand die heel precies en nauwkeurig werkt. Max is een prettige persoon om aan het werk te hebben. Alles keurig netjes opgeruimd en achter gelaten. Hij is echt een aanrader. Bedankt Max en Damian.
 • AARDE Klussenbedrijf
  AARDE Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7541 reviews
  Stukadoor in Stadskanaal

  We zijn een stukadoor klus bedrijf met jaren ervaring. Onze team bestaat uit 7 ervaren stukadoors. Altijd offerte Garantie Spoedig stucwerk Ook via M P bereikbaar Sappemeer Achteraf betalen

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  We hadden muren met sierpleister en een plafond met stroplaten, zowel in de woonkamer als in de keuken. Deze zijn door Aarde stuc na een zorgvuldige voorbereiding erg mooi glad gestuct! Kleine beschadigingen zijn vakkundig gerepareerd. Het plafond is eerst bekleed met gipsplaat, ook door Aarde stuc. Door ons last-minute verzoek om ook het plafond mee te nemen kwamen ze wat in tijdnood, maar er is geen moment moeilijk over gedaan en er werd een dag aan vastgeplakt om alles af te krijgen. We raden dit bedrijf zeker aan; vriendelijke mensen die vakwerk leveren voor een eerlijke prijs. Het stucwerk was gisteren klaar en toen is deze foto gemaakt, door het vocht zien de muren er dus nog vlekkerig uit maar ze zijn echt prachtig strak.
 • drenth afbouw
  drenth afbouw
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Stukadoor in Stadskanaal

  Stukadoor/renovatie werk

 • de Boer Afbouwservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Stadskanaal

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Klant tevredenheid en meedenken met de klant staat bij ons voorop. -Stukadoren. -Timmerwerken. -Renovatie. -Afbouw. Laat u zich overtuigen van onze diensten. Graag verwelkomen we u, Als nieuwe klant. Heeft u vragen, dan horen wij het graag. Met Vriendelijke groet De Boer Afbouwservice

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Klus is netjes en vlot uitgevoerd naar wens, communicatie verliep professioneel.
 • Maatwerk en Zorg
  Maatwerk en Zorg
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stukadoor in Stadskanaal

  Maatwerk en Zorg is beschikbaar voor de kleine klus zoals het ophangen van een lamp tot aan het realiseren van een totaal verbouwing. Kwaliteit staat bij Maatwerk & Zorg voorop, de klus is pas afgerond als u tevreden bent met het eindresultaat, uiteraard met garantie.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Coen is prettig in de communicatie en doortastend in zijn adviezen. Hij detecteert problemen tijdig en komt zelf met oplossingen. Het opgeleverde werk ziet er netjes uit.
 • Stukadoor Lammert

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Stadskanaal

  Stukadoor Lammert kan je helpen met je Stukadoor klus in Stadskanaal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Stukadoor Lammert om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Fabian Facilities
  Fabian Facilities
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Stukadoor in Stadskanaal

  Ik kan uw wanden en plafonds voorzien van glad stucwerk of behangklaar. Omgeving Drenthe, Groningen en Friesland. Stukadoorsbedrijf Fabian Facilities.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Met spoed had ik iemand nodig om 2 wanden te stucen. Fabian reageerde snel en hebben direct een afspraak gemaakt. Echt vakwerk geleverd. Goed in de communicatie. Kortom een aanrader!!

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Stadskanaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 109 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Stadskanaal

Andere vakmensen in Stadskanaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt