Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Stadskanaal

 • HR Dakwerken
  HR Dakwerken
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Dakdekker in Stadskanaal

  Bent u opzoek naar een professionele dakdekker voor uw dak zonder lange wachttijden vanwege onze flexibiliteit. Dan moet u bij HR dakwerken zijn. Wij werken in de noordelijke provincies van Nederland. Alles op het gebied van bitumineuze platte daken zoals: Slopen. Isoleren en opbouwen. Constructie werk. Renovatie. Onderhoud en herstel. Er wordt altijd gewerkt met een A kwaliteit materiaal. 10 jaar garantie!

  Laatste review:
  Zeer vriendelijke vakmensen. Duidelijk veel kennis over platte daken en de benodigde afwatering. Prachtig gevloeide dakleer banen en secure origami rondom uitloop, afvoeren en dorpels. Scherpe prijs en duidelijke flexibele communicatie. Ze werken met veel plezier en komen ook opdagen met slecht weer om alles te doen wat de klus nodig heeft.
 • Dakdekkersbedrijf De Wit
  Dakdekkersbedrijf De Wit
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Dakdekker in Stadskanaal

  Kunststofdakdekkersbedrijf die hoofdzakelijk pvc tpo dakbedekking doet. Meer dan 25 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Flexibel, snel en professioneel. Bedankt heren
 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.1 van 54.1529 reviews
  Dakdekker in Stadskanaal

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Mariusz kwam snel met een reactie en ondanks taalprobleem werden we het eens over de klus. Maar toe het erop aankwam, had hij telkens weer een "smoes" om niet op het afgesproken tijdstip te komen. Toch nog een kans gegeven, doch op de dag zelf, een kwartier voor onze afspraak, kwam hij met het telefonisch bericht, dat hij met spoed naar Polen moest, om zijn dochter bij te staan. Toen ik hem antwoordde, dat hij reeds eerder, vlgs de reviews, deze boodschap had gebruikt, gooide hij de hoorn op de haak. Derhalve teruggebeld om aan te geven, dat ik op deze manier niet wil worden benaderd. Hij daarop aangegeven z.s.m. weer iets van zich te laten horen. Maar, helaas, het bleef stil. Daarom Mariusz bericht, dat ik afzie van verdere diensten van zijn kant en zeer teleurgesteld te zijn.
 • Il grande
  Il grande
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Dakdekker in Stadskanaal

  Il grande is ervaren als Timmerman, Dakdekker, Tegelzetter klus in Tynaarlo en omgeving. Ik sta klaar om al je vragen over , Dakrenovatie of -vervanging, Wand- of vloertegels zetten, Dakterras aanleggen, Vlonders plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Il grande om je klus te bespreken,

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Hij heeft Kordaat, snel en netjes op het plat dak van de garage nieuw dakleer gelegd.
 • Joey's Dakwerken

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Stadskanaal

  ZZP dakdekker uit Stadskanaal , werkzaam van Groningen tot Zwolle. Enthousiaste jongeman die kwaliteit erg belangrijk vind. Afspraken worden nagekomen want het is voor mij erg belangrijk dat u zonder zorgen over bv lekkages kunt wonen. 5 jaar ervaring in de bitumineuze dakbedekking Altijd 10 jaar garantie! Ik verwerk alleen bitumen dus geen kunststof daken. Oude kunststof daken sloop ik wel om er bitumen op te maken.

 • Michael van der Wal Bouw en Montage
  Michael van der Wal Bouw en Montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Dakdekker in Stadskanaal

  Een gemetselde afscheiding in de tuin, een muur of plafond die nodig gestuct moet worden, een deur die nog moet worden afgehangen? Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Maar ook voor grote (ver)bouwprojecten staan wij voor u klaar. Naast bovengenoemde kleine klussen en verbouwingen zijn wij ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals de complete bouw van woningen, verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakkapellen. Voor deze grotere (ver)bouwprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs. Door onze ruime ervaring als bouwbedrijf bieden wij u een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aan. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, dat zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Zeer goed
 • Klussenbedrijf Kamp
  Klussenbedrijf Kamp
  Beoordeling: 4 van 5458 reviews
  Dakdekker in Stadskanaal

  hallo mijn naam is Jordy Klussenbedrijf kamp is een jong en gemotiveerd bedrijf hoe is het allemaal begonnen? Ik ben met de bouw grootgebracht. Ik liep als kleine jongen al heel veel mee met mijn vader mee die allroundwerker is in de bouw. Daar heb ik veel van geleerd . Hieroor heb ik al 10 jaar in de bouw gewerkt en veel ervaring opgedaan. Klussen in en om uw huis. gaat het om een grote klus of een kleine klus, Klussenbedrijf kamp helpt u graag . Kwaliteit staat bij mij op nummer 1. Ik ben pas te vreden als u ook tevreden bent . Kijk gerust eens op de website! Mvgr, Klussenbedrijf Kamp

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Goed mee af te spreken. Komt zijn afspraak na en prijs kwaliteit is helemaal top!
 • Schipper dakwerken
  Schipper dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Dakdekker in Stadskanaal

  Schipper Dakwerken

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Gewoon - zo als het hoort - goed werk. Geeft tevens goede adviezen.
 • Multibouw B.V.
  Multibouw B.V.
  Beoordeling: 4.1 van 54.1513 reviews
  Dakdekker in Stadskanaal

  MULTIBOUW STADSKANAAL Is een totaalbouwer die opdrachtgevers van A tot Z begeleidt, adviseert en ontzorgt op het gebied van woningbouw, restauratie, renovatie en bedrijvenbouw. Al 20 jaar lang! Met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard organiseert Multibouw Stadskanaal alle aspecten van een bouwproject: van design tot planvorming, van constructie tot oplevering. Wij faciliteren en realiseren woon- en werkomgevingen zodat de eindgebruiker of bewoner zijn rol in de maatschappij kan vervullen. Wij zijn gespecialiseerd in complete bouwprojecten, zoals woningen, bedrijfspanden, badkamers, daken, renovatie en onderhoud. Daarnaast plaatsen wij ook elektrische garagedeuren en garderobekasten. Wij hebben het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen, zodat wij u ook kunnen adviseren in het beveiligen van uw woning. KOZIJNVERNIEUWING Met ruim 25 jaar ervaring in de bouw en verbouw van woningen en bedrijfspanden hebben zij zich gestort op een belangrijk onderdeel van de bouw namelijk het plaatsen van kunststof kozijnen, deuren en aanverwante producten van kunststof. Het inmeten en plaatsen van kunststof kozijnen lijkt een vrij standaard opdracht. Er zijn meerdere onderdelen in het proces waar het mis kan gaan. Wij weten uit ervaring dat het calculeren vaak snel kan, maar de controle op de juiste maatvoering, materialen en wijze van plaatsen gaat bij veel projecten niet in één keer goed. Dat kon anders vonden wij en daarom hebben wij met de fabrikant meerdere controles ingebouwd waardoor de kans op een miscalculatie of verkeerd inmeten tot het minimum wordt beperkt. Meer voordelen dan houten kozijnen Onze kunststof kozijnen en kunststof deuren kunt u in ieder gewenste RAL-kleur krijgen. De uitvoeringen zijn zeer divers vanwege de vele profielsoorten en de verschillende verdiepingen. Een ander voordeel van kunststof kozijnen is dat het warmte- en geluidisolerend is, inbraakwerend is en heeft het een lange levensduur.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Alles vast laten leggen in de offerte. Incompetent bedrijf. Het bedrijf heeft bij ons kunstof kozijnen gemonteerd, ondanks meerdere keren aan te hebben gegeven welke kozijnen het betreft zijn alsnog de verkeerde geleverd. Tot 3x toe de bevestiging welke kozijnen het moeten zijn. Tevens zijn de kozijnen onjuist gemonteerd aldus de schade expert en zal dit via een rechterlijke procedure afgehandeld moeten worden. Dit omdat Multibouw geen problemen erkent en het afschuift op hun voorwaarden. Hierbij wil ik iedereen ook waarschuwen om goed alles op te laten nemen in de offerte. Voor kunstofkozijnen kijk naar een VKG aangesloten bedrijf. Hierop zitten strenge eisen. De kozijnen die zijn gemonteerd en ik heb besteld hebben een aanslag alleen zijn door multibouw stomp gemonteerd. Google zelf maar of dit de juiste wijze van montage is.
 • M.Seggers Metselwerken
  M.Seggers Metselwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Dakdekker in Stadskanaal

  Ik heb een eenmansbedrijf gespecialiseerd in metselwerk. Ik heb 24 jaar gewerkt bij 2 kleine bouwbedrijven: bij bouwbedrijf timmerman te vries 4 jaar en bij bouwbedrijf Thijs bv te Zeyen 20 jaar. Bij deze bedrijven kunt u ook om een referentie vragen omtrent mijn werkzaamheden. Bijzonder metselwerk is mijn specialiteit bv hanekammen-bogen-tuinmuren en prefab metselwerk zoals gemetselde stoelen-banken -tuinhaarden en dampalen met verschillende afwerking.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Prima samenwerking, kwam ook met nuttige tips en aanvullingen. Klus is zeer goed uitgevoerd.

4.5

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Stadskanaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 44 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Stadskanaal

Populaire diensten

Andere vakmensen in Stadskanaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt