Vind stukadoors in Bedum

Op zoek naar stukadoors in Bedum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Bedum

 • Starkstuc
  Starkstuc
  Beoordeling: 5 van 55540 reviews
  Stukadoor in Bedum

  StarkStuc met de ondernemingsactiviteiten in Groningen en omgeving begonnen. Ons bedrijf heeft zich in de loop van tijd gespecialiseerd in het uitvoeren van de stucwerkzaamheden. Ons werkgebied bestrijkt nu heel Nederland. Wij houden ons bezig met diverse stucwerkzaamheden in en om het huis met uitsluitend ervaren stukadoren, inclusief de vennoten. Hierdoor leveren wij kwalitatief werk op tegen de scherpe prijzen. De continue aandacht voor de goede relatie is een van de gezichtbepalende kenmerken van ons qua betrouwbaarheid, het nakomen van afspraken en het leveren van het gewenste resultaat. Wij beschikken de gewenste vakbekwaamheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij luisteren altijd naar de wensen van de opdrachtgever. Ons bedrijf is een klein maar als het nodig is kunnen wij altijd nieuwe medewerkers indienst nemen of personeel inhuren. In geval van belangstelling en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u graag te woord staan.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Vriendelijke vakmensen en een mooi resultaat!
 • Aclass.stucadoors
  Aclass.stucadoors
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Stukadoor in Bedum

  15 jaar werkervaring mbt stucwerk

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prettig in de omgang, goed werk geleverd. Ik ben heel tevreden!
 • Adamass
  Adamass
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Stukadoor in Bedum

  Wanneer u uw wanden of plafonds echt mooi afgewerkt wilt hebben dan bent u bij ons stukadoorsbedrijf natuurlijk aan het juiste adres! Voordat er gestuuct kan worden is er uiteraard een juiste plan van aanpak nodig. Om een offerte uit te brengen komen wij geheel vrijblijvend bij u langs. Tijdens ons eerste bezoek helpen we u met het maken van de juiste beslissing om zo tot de beste oplossing te komen die aansluit bij uw wensen. Vervolgens wordt er een planning / afspraak gemaakt. Belangrijk om te weten is dat onze stukadoors zorgvuldig omgaan met uw interieur en voor het starten uiteraard alles goed afdekken, eventueel tot de entree Altijd achteraf betalen Niet tevreden geld gegarandeerd terug. Adamass stukadoors en schilder bedrijf...

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Hun uitstekend resultaat van het werk is zeker 5 sterren waard. Deze stukadoors zou ik bij iedereen aanbevelen. Zie mijn vorige beoordeling.
 • Stukadoorsbedrijf JMS
  Stukadoorsbedrijf JMS
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Stukadoor in Bedum

  Heeft u een Stukadoor nodig? Dan bent u hier op de juiste adres!! Stukadoorsbedrijf JMS Regio Groningen Ik werk met gevoel en liefde voor strakke afwerking. Klanten blij maken met hun muren, wanden, plafond met ervaring van 12 jaar. Klant gericht, flexibel en betrouwbaar. Heeft u haast? Spoed werk doe ik ook.

  Laatste review:
  Erg blij dat ik met Jamal in contact gekomen ben voor het (na een lekkage) opnieuw stuccen van ons toilet. Jamal is vriendelijk, rustig en werkt netjes en nauwkeurig. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
 • SILVA Stukadoor en Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Bedum

  Ben je op zoek naar een Stukadoor?Dan kun je in Zuidwolde Groningen bij SILVA Stukadoor en Klusbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Stucwerk binnen. _Sausklaar stucen _Begaanklaar stucen _Fijne stucwerk _Reparatie en restauratie van de stucwerk. _Plafond plaatsen . 1. Overal goed afplakken/afdekken 2. Voorstrijken . 3. Stuccen met knauf MP75 of Gypro Finesse... 4. Sponzen/messen (zeer glad) 5. Vloer afplakken met stucloper (waterdicht). 6. Overal goed schoonmaken 7. Resultaat: Zeer glad of behangklaar. 8.*Spoedklus mogelijk in overleg*. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. Mvg. Silva .

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Echt een vakman! Eindresultaat is een super strakke en gladde muur, heel erg blij mee. Hij stopt niet eerder dan dat het helemaal perfect is. Leuke bijkomstigheid is heerlijke muziek en een fijne persoonlijkheid in huis. Ik weet wie ik voortaan aanraad en zelf nog eens zal vragen.
 • HDN-Realisatie
  HDN-Realisatie
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Bedum

  HDN-Realisatie staat klaar om al je vragen over stucwerk, gevelrenovatie, sanitair plaatsen, vervangen of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met HDN-Realisatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Alles netjes en volgens afspraak opgeleverd.
 • JKReparaties
  JKReparaties
  Beoordeling: 4.7 van 54.7541 reviews
  Stukadoor in Bedum

  insta: JKReparaties Betrouwbaarheid en klant tevredenheid staan bovenaan bij JKReparaties. Tien jaar ben ik verantwoordelijk geweest voor reparaties en montages van design verlichting voor een bekende winkel in Amsterdam. Inmiddels wonen mijn vrouw en ik in Groningen om het vrijwilligerswerk dat wij doen te ondersteunen. Voor alle klussen (van verlichting tot schilder- en stucwerk [en alles wat daartussen valt]) meld ik mij graag aan. Jeffrey

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Jeff is net begonnen met de klus en tot nu toe lijkt het erg goed. grondig en correct. En de prijs is acceptabel. Een aanrader
 • Handige Jan
  Handige Jan
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Stukadoor in Bedum

  Handige Jan kan je helpen met je , Installatiebedrijf, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Metaalbewerking, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Handige Jan om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Trap repareren of onderhoud-
  excellent performance and timing. he is an expert in renovation of bathrooms and also has a lot of experience in wood works. very neat and fast.
 • HB Stucwerk
  HB Stucwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Stukadoor in Bedum

  HB Stucwerk kan je helpen met je Stukadoor klus in Groningen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Stucwerk buiten, Gevel reparatie of behandeling, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met HB Stucwerk om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.onze werkwijze kijk op Facebook HB stucwerk. Bel of mail ons voor Altijd scherpe prijzen !!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed en snel contact, goed advies en netjes werk geleverd.
 • AARDE Klussenbedrijf
  AARDE Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7540 reviews
  Stukadoor in Bedum

  We zijn een stukadoor klus bedrijf met jaren ervaring. Onze team bestaat uit 7 ervaren stukadoors. Altijd offerte Garantie Spoedig stucwerk Ook via M P bereikbaar Sappemeer Achteraf betalen

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Na akkoord te hebben gegeven voor deze klus konden ze binnen 1 week al de klus uitvoeren. Vandaag zijn ze geweest met 3 hele vriendelijke mannen. Ze waren keurig op de afgesproken tijd en gingen gelijk aan het werk. Eerst hebben ze alles heel keurig afgeplakt , vloer beschermd, meubels afgedekt en voorbereidingen uitgevoerd. Het eindresultaat is werkelijk fantastisch!!!! Alle muren zijn werkelijk superstrak geworden. Ze zijn pas om 18.00 uur vertrokken! Hebben het dus zeker niet even afgeraffeld! Super tevreden met dit bedrijf!! Ook hebben ze alles keurig opgeruimd en netjes achtergelaten!! Dit bedrijf is zeer zeker aan te raden!! Ze vertrekken pas als je als klant tevreden bent! Dat zijn we zeker!!!!!

4.9

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Bedum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 151 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Bedum

Andere vakmensen in Bedum

Vind vakmensen bij jou in de buurt