Op zoek naar een badkamer specialist bij jou in de buurt?

Met badkamer specialists uit jouw regio, vind je altijd de juiste badkamer specialist voor jouw opdracht op Werkspot. Plaats gratis jouw opdracht en kom in contact met geïnteresseerde professionals.

4.6

Top beoordelingen badkamer specialisten

Onze badkamer specialisten, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1088 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten

 • RPP Services
  RPP Services
  Beoordeling: 4.7 van 54.75252 reviews

  RPP services Is allround op het gebied van klussen. Zoals verbouwingen, installaties, en inrichting in en om het huis. Geen klus is te groot voor ons..... Voor meer info! kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan voor service en betrouwbaarheid.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Flexibel, meedenken en vriendelijk!
 • S.V.M. bouw & renovatie
  S.V.M. bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5585 reviews

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Jose van S.V.M. bouw & renovatie, inmiddels heb ik al aantal jaar ervaring in bouw. Onze voornaamste werk op het moment is badkamer renovaties en ook kunnen wij werkzaamheden voor u verrichten. Onze werkzaamheden: - Specialist in Badkamers - Loodgieter - Stucen - Sloop - Vloeren - Schilderwerk - Specialist in bestrating Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. De klant staat bij ons centraal, wij luisteren naar uw wensen en doen alles in overleg. Wij leveren goed werk met garantie en gaan pas weg als u tevreden bent. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. S.V.M. bouw & renovatie

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Duidelijke en prettige communicatie met heldere afspraken en kosten. De werkzaamheden zijn met oog voor detail en echt vakmanschap uitgevoerd. Het fijne van S.V.M. is de brede kennis. Dit is zeker niet beperkt tot het tegelen zelf. Dit maakt het een goede partij om mee samen te werken als je ook grotere veranderingen wilt laten doorvoeren (denk aan afvoer van wasmachine of toilet). Al met al echt tevreden over het resultaat! Ze zijn zelfs nog een keer later teruggekomen om het badkamermeubel te plaatsen, omdat deze later geleverd werd.
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9571 reviews

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin. Sinds kort is mijn bedrijf ook te vinden op instagram onder de naam: Yildizklussenbedrijf

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Ontzettend tevreden over zowel het werk als communicatie. Netjes en snel gewerkt, meegedacht over onverwachte zaken die aan het licht kwamen. Ik zou Yildiz klussenbedrijf aan iedereen aanraden en zelf weer bellen als ik een klus heb.
 • Loodgieterbedrijf Westland
  Loodgieterbedrijf Westland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8567 reviews

  Alle loodgieterswerk

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Ooh wat een vakmens is dat! Heeft mijn klus snel ,kwalitatief opgelost. Weet heel veel over zijn werk. Heeft alle spullen bij zich. Legt het uit wat en hoe. De prijs is redelijk. Echt een aanrader! *****
 • Ashot Klussenbedrijf
  Ashot Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5546 reviews

  Bouwwensen is a diversified company composed of 25 reliable and experienced people from all sectors of the construction industry, we are ready to offer you the following services: - REPAIR OF APARTMENTS, HOUSES, OFFICE AND OTHER PREMISES. We provide services from minor (partial) cosmetic repairs of residential premises, restaurants, offices to major European-quality repairs. - WE CARRY OUT INSTALLATION OF COMMUNICATIONS. We can easily deal with your plumbing or individual ventilation system. - LANDSCAPE SERVICES. Laying of paving slabs, garden paths, installation of borders and other types of services. - CONSTRUCTION OF HOUSES AND COTTAGES ON THE KEY. Starting from carrying out basic construction work, installation of engineering networks to finishing the house and yard structures. -RECONSTRUCTION AND MODERNIZATION. Want to freshen up your bathroom or make your barn more durable and modern? WE WILL HELP YOU. We provide a guarantee for our work, and our prices will pleasantly surprise you. Bouwwensen's clients are people who know the value of time.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  They did a great job and I liked the flexibility on when to come
 • MixTailes Productions
  MixTailes Productions
  Beoordeling: 4.9 van 54.95110 reviews

  Een handige Harrie in de buurt met een snelle reactietijd een scherp tarief! Woonachtig in Haren

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Prima vakman en keurig gedaan. Alleen ga ik dit niet weer via Werkspot doen; Hij woont in Haren en de klus is in Drachten. Er staat Dat hij 2km van Drachten actief is. Ik wil dan een vakman uit Drachten of omgeving.
 • Appido
  Appido
  Beoordeling: 4.7 van 54.75188 reviews

  In samenwerking met meerdere professionele personeel staan wij klaar om kleine tot grote bouwklussen uit te voeren. Het kan zijn van een leiding omleggen tot een totale dakopbouw. Door onze brede kennis en vakmanschap hoeft onze klant niet te worstelen met meerdere aannemers! Wij staan klaar voor alle wensen in u verbouwing! -loodgieter -timmerman Wij werken altijd met het beste materiaal en gereedschap, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Kon op korte termijn en het werk is netjes uitgevoerd, vriendelijke medewerker!
 • Klusbedrijf Hazebroek
  Klusbedrijf Hazebroek
  Beoordeling: 4.6 van 54.65462 reviews

  klusbedrijf voor alle voorkomende werzaamheden in en rond om het huis plaatsen water/ gasleiding afvoer sanitair cv dakbedekking ontstoppingen

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Aardige meneer die ook kennis van zaken heeft. Hij heeft snel en vakkundig mijn klus uitgevoerd tegen een redelijke prijs.
 • Loodgietersbedrijf Jxe
  Loodgietersbedrijf Jxe
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews

  Voor alle verbouwingen en loodgieterswerk ben je op de goede adres ook lekkages oplossen is geen probleem 22 jaar ervaring

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Goede prijs-kwaliteit verhouding. Komt afspraak keurig na. Werkt netjes.
 • SGLinstallatie
  SGLinstallatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9579 reviews

  SGL installatie doet het meeste werk in de infratechniek, maar ook particuliere werkzaamheden storings klussen zoals; lekkages, reparaties, storing van cv ketel ect, leidingen vervangen/aanpassen maar ook staan wij er voor in om een keuken/badkamer eruit te slopen wanneer er hier een nieuwe in gemaakt wordt. Sgl installatie is 5 jaar geleden opgestart als een 1 manspitter en is inmiddels uitgebreid naar een dochter onderneming sgl schoonmaak, hierin bieden wij het schoonmaken van opleveringen maar ook het wekelijkse onderhoud. Iedereen beschikt over de juiste diploma’s in beide sectoren. Wij beschikken over een eigen bedrijf bus met materialen.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Vriendelijk, op tijd en de klus is heel netjes uitgevoerd voor een redelijk prijs. Zeer tevreden!

Wat doet een badkamer specialist?

Welke taken een badkamerspecialist precies uitvoert, is afhankelijk van de klus. Zo kan een sanitair specialist je douchecabine wijzigen naar een inloopdouche, een kapotte kraan repareren of de badkamer volledig renoveren of verbouwen.

Taken van een badkamerspecialist

 • Nieuw ontwerp badkamer
  Ben jij uitgekeken op je huidige badkamer of voldoet je badkamer niet meer aan jouw wensen? Dan kan een badkamerspecialist een nieuw ontwerp maken voor de badkamer. De badkamerspecialist combineert in het ontwerp jouw wensen en het beschikbare budget met de mogelijkheden van de ruimte. Zo kan een extra muurtje de ruimte ineens veel groter maken. Na het maken van het ontwerp kan de vakman ook de volledige verbouwing uit handen nemen.
 • Renovatie badkamer
  Van het slopen van de badkamer tot aan het plaatsen van het nieuwe sanitair: een badkamerspecialist neemt de volledige verbouwing van de badkamer uit handen. Wil je kosten besparen? Dan kan je ervoor kiezen het sloopwerk zelf uit te voeren. Let er wel op dat je de muren niet beschadigt, de badkamerspecialist brengt extra kosten in rekening om de muren te herstellen.
 • Installeren sanitair
  Weet je al precies hoe de nieuwe badkamer eruit moet komen te zien of is alleen je bad, kraan of toilet toe aan vervanging? Ook in dat geval kan je een badkamer- of sanitair specialist inschakelen.
 • Repareren onderdelen badkamer
  Lekt je bad of werkt de thermostaatkraan in de douche niet meer? Ook in dat geval ben je bij een badkamerspecialist aan het juiste adres. Hou er wel rekening mee dat je een spoedtarief betaalt wanneer de vakman direct moet komen. In sommige gevallen kan je dit niet plannen, bijvoorbeeld bij een lekkage, maar in alle andere gevallen is het aan te raden om een afspraak te maken over enkele werkdagen.

Veelgestelde vragen over het inschakelen van een badkamerspecialist

Afhankelijk van jouw specifieke klus moet je een budget reserveren tussen de paar honderd en paar duizend euro voor het inschakelen van een badkamerspecialist. Het is daarom logisch dat je eerst nog wat vragen hebt voor je een badkamer installateur aan het werk zet. Hieronder vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Stel hem aan één van de ruim 3.000 badkamerspecialisten die je op Werkspot vindt.

Wat zijn de gemiddelde kosten?

Hoeveel je precies betaalt, voor het inschakelen van een badkamerspecialist, is afhankelijk van diverse factoren. Zo bepalen de grootte van de badkamer, de bereikbaarheid van de badkamer en jouw specifieke wensen hoeveel tijd de vakman precies nodig heeft voor de klus. Hoe lang de badkamer installateur bezig is, hoe meer je betaalt. Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Met veel badkamerspecialisten kan je vooraf een totaalprijs voor de klus afspreken.

Wil je graag iets meer informatie over de gemiddelde kosten? Op deze pagina's vind je een overzichtelijke prijstabel per klus.

Hoe lang duurt een badkamer renovatie?

Hoeveel tijd je moet reserveren voor het renoveren van je badkamer is afhankelijk van de grootte van de klus. Gaat het om een volledige verbouwing? De badkamerspecialist is gemiddeld een tot drie weken bezig met deze klus. Heb je alleen een toilet in de badkamer en kan je nergens anders douchen? Dan is het aan te raden om een mobiele douche- en toiletvoorziening te huren.

Kan je gebruik maken van een subsidie?

De Nederlandse overheid komt woningbezitters tegemoet die bij een verbouwing energiebesparende maatregelen uitvoeren. Bij de verbouwing van de badkamer kan je bijvoorbeeld kiezen voor warmteterugwinning via de douche. In dat geval plaatst de badkamerspecialist een installatie die de helft van het wegstromend douchewater gebruikt om koud water te verwarmen. De warmwaterketel of boiler verbruikt in dat geval minder energie. Ben je benieuwd of er binnen jouw gemeente ook een subsidieregeling is voor energiebesparende maatregelen? Op de website van de EnergieSubsidiewijzer vind je meer informatie.

Waarom een badkamerspecialist inhuren?

Voldoet jouw badkamer niet meer aan de eisen van de moderne tijd? Of wil je ruimte besparen en daarom je badkamer anders indelen? Wat je reden ook is: het renoveren of verbouwen van je badkamer is een ingrijpende klus. Je moet verstand hebben van het leidingwerk en het plaatsen van nieuwe tegels en sanitair. Wil jij de zekerheid dat je tijdens of na de verbouwing geen lekkages krijgt? Schakel een badkamerspecialist in. Je komt snel in contact met betrouwbare badkamerspecialisten uit de regio door het plaatsen van een klus op Werkspot.

Laat jij een badkamerspecialist de verbouwing van je badkamer uit handen nemen? Dan kan je erop vertrouwen dat de badkamer je heel wat minder kopzorgen kost. Zo weet de vakman precies hoe hij lekkages voorkomt en op welke manier de tegels strak op de muur komen. Ook is het mogelijk om de badkamerspecialist te vragen het vrijgekomen puin af te voeren. Hier heb jij dan geen omkijken meer naar.

Zo vind je snel een badkamerspecialist

Wanneer je je badkamer laat verbouwen wil je vertrouwen op een betrouwbare badkamerspecialist. Op Werkspot kom je in contact met ruim 3.000 badkamerspecialisten die een kwaliteitscheck hebben doorlopen. Ook geven de reviews je direct een goede indruk over de manier waarop de vakman werkt. Op Werkspot plaats je gratis en geheel vrijblijvend je klus online. Zo kom je kosteloos en snel in contact met betrouwbare vakmannen bij jou in de buurt.

Overige beroepen

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur