Vind stratenmakers in Harmelen

Op zoek naar stratenmakers in Harmelen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Harmelen

 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85115 reviews
  Stratenmaker in Harmelen

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Heel goed werk geleverd. Aardig en correct, reageert snel. Zeer redelijke prijs. Warm aanbevolen!
 • CAM Klusbedrijf
  CAM Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews
  Stratenmaker in Harmelen

  CAM Klusbedrijf. heeft ervaring met sloopwerkzaamheden , behang verwijderen, tuinen onkruid vrijmaken. Lampen ophangen tuinen leeg halen. Inboedel leeg halen schoonmaken. Diverse werkzaamheden in en rond het huis. Pas nog meerdere plafonds en muren gesloopt en behang verwijderd in het hele huis van een klant,boomstronken / tegels tuin verwijderd Schuren leeg halen. Ben in het bezit van een VCA. Ben ook in het bezit van eigen gereedschap. CAM Klusbedrijf zet zich geheel in voor u als klant en kijkt graag naar uw wensen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Vriendelijke mensen en waren snel klaar.
 • Van Dijk Dienstverlening
  Van Dijk Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Stratenmaker in Harmelen

  allround dienstverlener in de bouw, infra, groen en gww. Wij leveren goed werk voor een messcherpe prijs! Wij zijn volledig VCA gecertificeerd en hebben ervaring in ons vakgebied. Benieuwd of wij voor uw project een mooie prijs kunnen maken? neem dan contact met ons op. Van Dijk Dienstverlening, Woerden Tel. 06_27_38_80_43

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima dienstverlening, snelle reactie en graafwerkzaamheden goed en snel uitgevoerd.
 • Karel's Klusserij
  Karel's Klusserij
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Stratenmaker in Harmelen

  Karel’s klusserij staat als parttime ondernemer graag voor u klaar. Doordat we niet fulltime hier van afhankelijk zijn. Kunnen we de prijs zeer interessant houden. Bij Karel's klusserij zijn we all-round werkzaam, van laminaat leggen tot isolatie advies en aanbrengen. Van dakpannen vervangen tot storingzoeken in de kabels van de kruipruimte. en uiteraard alles wat er tussenin zit.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes en afspraak nagekomen
 • Aslantas Bestrating
  Aslantas Bestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Stratenmaker in Harmelen

  Het werk dat we gedaan hebben is een garantie voor wat we zullen doen; Kwaliteit & Tevredenheid!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De werkzaamheden zijn tot mijn grote tevredenheid uitgevoerd. Abdi is een prettige en betrouwbare man om bestrating werk uit te laten voeren. Ik zal hem zeker aanbevelen voor deze klussen.
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45149 reviews
  Stratenmaker in Harmelen

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afspraak na gekomen, was op tijd bij ons en heeft de tuintegels mooi gelegd. Goed advies, goed werk.
 • Hoveniersbedrijf midden Nederland
  Hoveniersbedrijf midden Nederland
  Beoordeling: 2.6 van 52.655 reviews
  Stratenmaker in Harmelen

  Hoveniersbedrijf midden Nederland is gevestigd in UTRECHT en is werkzaam in een straal van minimaal 25 kilometer rond de vestiging. Het bedrijf werkt voor particuliere klanten als klein zakelijkeklanten en is gespecialiseerd in werkzaamheden binnen de volgende disciplines: Aanleggen en opnieuw bestraten opritten Schuttingen plaatsen Specialist in (sier)bestrating Tuinaanleg en renovatie Ruim 30 jaar ervaring Mijn visie is u meer woongenot te geven. Ik help bijvoorbeeld met meedenken in uw wensen en mogelijkheden. Door deze samenwerking en mijn vakkundigheid kunt u genieten van een verzorgde strakke tuin en/of (sier)bestrating.  Ik kom graag een keer bij u thuis om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend. Neemt u daarvoor bij voorkeur telefonisch contact met mij op.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Joop en Anouar hebben de klus goed uitgevoerd. Ze hebben zich flexibel opgesteld, wat ons heeft geholpen.
 • RSA klusbedrijf
  RSA klusbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6533 reviews
  Stratenmaker in Harmelen

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Romano Amstelveen en ik ben in mei 2016 begonnen als ZZP-er. Ik ben de eigenaar van RSA Klusbedrijf. Ik heb 6,5 jaar werkervaring en ben gecertificeerd voor lassen, hout- en metaalbewerking. Variatie in het werk vind ik het leukst en ik ben een echte allrounder. U kunt mij o.a. inhuren voor bestrating, metselwerk, tegelwerk, laminaat leggen, hout- en metaalbewerking. auto reparaties . Ik ben een harde werker en vind precisie erg belangrijk. Ik ben liever iets langer bezig, dan dat ik iets afraffel. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat voor u te maken. Met vriendelijke groet, Romano Amstelveen RSA Klusbedrijf

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Romano heeft goed meegedacht, is erg klantvriendelijk. Prima en prettige communicatie. De bestrating van ons tuinpad is goed uitgevoerd. Met een mooie oplossing voor een uitwaaierend uiteinde. We genieten volop van een prachtig tuinpad! Wat een verademing !!!
 • Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Stratenmaker in Harmelen
  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Aardige man en goed werk. Duidelijke afspraken, die worden nagekomen en een prijs inclusief alles, dus geen verrassingen en we werden volledig ontzorgd.
 • Richard Schoonderbeek Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Harmelen

  Richard schoonderbeek bestratingen regio Utrecht en verder

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ik ben een veeleisende klant, maar Richard heeft mij geweldig geholpen. Echte vakman. Aanrader.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Harmelen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 254 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Harmelen

Andere vakmensen in Harmelen

Vind vakmensen bij jou in de buurt