Vind gevelspecialisten in Harmelen

Op zoek naar gevelspecialisten in Harmelen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Harmelen

 • AS Correct Bouw
  AS Correct Bouw
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Gevelspecialist in Harmelen

  We zijn een klein en ontwikkelend schildersbedrijf, voor ons is de werkhouding het belangrijkste, we stellen kwaliteitswerk, goede communicatie, begrip bij de uitvoering van de taak, we zorgen ervoor dat de klant altijd tevreden is. Professioneel werk, goede kwaliteit

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Echte vakmannen met liefde voor hun werk. Werken heel nauwkeurig komen afspraken na. En denken mee met oplossingen. Wij hebben al het houtwerk buiten laten schilderen. Was lang niet gedaan daardoor veel slechte plekken. Is netjes gerepareerd en ziet er nu weer strak uit. Wij zullen de volgende keer weer gebruik maken van AS Correct Bouw
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Gevelspecialist in Harmelen

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super tevreden met het werk van Brahim. Ook fijne communicatie gehad!
 • T.Stokeronderhoudsbedrijf
  T.Stokeronderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Gevelspecialist in Harmelen

  kan je helpen met je Schilder klus in Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, gespecialiseerd in traprenovatie en monumentale panden . Liefde voor het vak Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Tommy en Junior waren super snel, vriendelijk en goed in hun werk! Top gedaan
 • Dvh bouw
  Dvh bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Gevelspecialist in Harmelen

  Goedendag en welkom bij DvH Bouw. Even iets over ons. Wij zijn al vanaf 2007 actief als zelfstandig ondernemers en maken mooie dingen zoals te zien op onze website. De website mogen we niet tonen maar spreekt voor zich. ook zijn we te vinden op Facebook. Wij zijn gespecialiseerd in badkamers. Toileten . Keukens maar ook voor complete renovaties kunt u bij ons terecht. We bouwen veranda.s . aanbouw aan uw huis dakkapellen op uw huis we plaatsen dakramen we plaatsen schuren in uw tuin we hebben ook schilders en stukadoors dus voor elke klus wel een specialist zodat het werk snel en vakkundig gemaakt wordt en u tevreden terug kunt kijken op onze samenwerking. Op al ons gemaakte werk zit standaard 2 jaar garantie. We zien uw klus tegemoet. Met vriendelijke groet team DvH Bouw.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Mijn woning is afgelopen zomer perfect geschilderd door deze mannen. Van het houtwerk tot aan de gevel(s). Gert heeft jarenlange ervaring en geeft deze kennis weer door aan zijn kinderen en kleinkinderen. Die kwamen met z’n allen helpen waardoor het schilderwerk ook vrij snel klaar was. Echt een familiebedrijf. Mijn woning had ook wat houtrot maar is nu weer helemaal netjes gemaakt. Schilderwerk ziet er top uit en voor een goede prijs. Dank je wel mannen!
 • Teulings onderhoud
  Teulings onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews
  Gevelspecialist in Harmelen

  Wij zijn experts in dakreparaties, -renovaties en -onderhoud bij Teulings Onderhoud. Bij daklekkage of spoedaanvragen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze 24-uursservice zorgt ervoor dat we u altijd snel een passende oplossing kunnen bieden. Wij analyseren de verwachtingen van onze klanten en bieden een duurzame oplossing voor uw project. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vakmensen met jarenlange ervaring. Onze specialisaties omvatten onder andere het leveren en aanbrengen van Bitumen en Pannen daken, nok vorst renovaties, schoorsteen renovaties evenals het vernieuwen van lood en zink. Goed om te weten: wij maken enkel gebruik van hoogwaardige A-klasse materialen, wat resulteert in een perfect eindresultaat. Ons doel is om u zo snel en efficiënt mogelijk te helpen, tegen vooraf afgesproken prijzen. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan achteraf! Uw medewerking is hierbij essentieel; we hechten waarde aan transparantie, goede communicatie en duidelijke afspraken. Daarnaast wordt een review ook altijd gewaardeerd! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan paraat om u verder te helpen. Teulings Onderhoud, uw specialist voor werkzaamheden op het dak.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Prijs en klus conform afspraak perfect uitgevoerd. Communicatie en service ook zoals je het graag ziet! Aanrader.
 • Klusbedrijf Arta
  Klusbedrijf Arta
  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews
  Gevelspecialist in Harmelen

  Wij zijn een jong en dynamisch schildersbedrijf, gevestigd in Utrecht voor al uw schilderwerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudsschilderwerk. Wij begrijpen dat een schilder inbreuk maakt op uw privacy en plannen onze werkzaamheden daarom in overleg met u op een voor uw gunstig moment. In een zo kort mogelijk tijdsbestek met zo min mogelijk overlast klaren wij de klus. . Wij zijn altijd op tijd . Wij zorgen dat het werk binnen de afgesproken tijd af is . Wij werken met hoogstaande kwaliteit verf (Sigma of Sikkens) . De prijs van de offerte wordt niet veranderd voor de afgesproken klus

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Mattheus😉 wat een topper ben jij! Deze man is 7 jaar in Nederland maar doet enorm zijn best en is al snel een lid van je familie zoveel gun je hem en heeft hij voor je gezin over! Onze kids waren weg van hem en andersom!! Een man die genoeg heeft meegemaakt maar een hart van goud!! Laat je niet afschrikken door afkomst of zijn Nederlandse taal. Als je zijn verhaal hoort is het alleen maar knap in z'n korte tijd!! Maar nu de klus.. Wat maakt deze man je huis mooi!! Zoals zijn eigen woorden zijn "jullie huis is mijn huis" en zo werkt hij ook. Is zeer netjes en het is niet snel goed genoeg voor hem!! (samen met Isa voor het stucen) Vragen die je hebt is niets teveel en helpt je of geeft tips. Ook opmerkingen pakt hij gelijk op en stuurt foto's wat hij heeft gedaan. Is zeer netjes en sociaal en respect voor je omgeving. Neemt bijvoorbeeld pauze in eigen auto. Als je hem met respect behandeld doet hij alles voor je en is het een man voor het leven. Zie foto's die spreken voor zich!!
 • WDL Vastgoed
  WDL Vastgoed
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Gevelspecialist in Harmelen

  Specialist in :betonrot , compleet balkonherstel ,epoxyvloeren , scheuren in gevel en beton, gevelherstel, vochtbestrijding en schilderwerkzaamheden. Meer dan 20 jr ervaring.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Erg snel langs gekomen. Denkt mee nu nog de timmerman
 • Klusservice v/d Tol
  Klusservice v/d Tol
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Gevelspecialist in Harmelen

  Klusservice v/d Tol voor al uw kluswerkzaamheden. Hoofdzakelijk doe ik stukadoors werkzaamheden zoals pleisterwerk,spachtelputz, betonciré enz. Dit werk doe ik nu 12 jaar waarvan 10 jaar als zelfstandige. Aan kwaliteit en afspraken nakomen hecht ik veel waarde.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Cor is prettig in de communicatie. Reageert vlot en komt afspraken na. Op het afgesproken tijdstip aanwezig. Cor werkt vlot en netjes. Over het door hem geleverde stukadoorswerk zijn wij erg tevreden. Het is een vakman die ik een ieder durf aan te bevelen. Wij spraken ook via werkspot af. En als je elkaar niet kent moet je op de reviews afgaan. Die waren goed en dat heeft Cor met het geleverde werk onderstreept.
 • M. Kenton Schilderwerken
  M. Kenton Schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews
  Gevelspecialist in Harmelen

  Welkom op het profiel van Kenton Schilderwerken! Opzoek naar een schilder uit Utrecht? Na het volgen van betreffende vakopleidingen tot werken voor grote bedrijven in en om Utrecht tot uiteindelijk zelfstandig ondernemer schildersbedrijf. Heb ik Marchano Kenton samen met mijn vrouw de grote stap genomen om te beginnen als zelfstandig ondernemer per 28 Mei 2015. Daar waar wij graag met mensen omgaan,en ook graag vakwerk leveren,leek ons dit wel stap waar echt vraag naar is.Zit al 20 jaar in het vak en schilderen is mijn passie. Schilderwerken Binnen/Buiten Schilderen is meer dan alleen verfraaien.Schilderen is onderhoud plegen voor jaren. Met een eindresultaat dat niet alleen mooi,maar ook duurzaam is.Voor jaren in het verschiet. M.Kenton schilderwerken verstaat met meer dan 20 jaar werkervaring zijn ambacht. Hij weet alles van verfsystemen en is daardoor in staat zijn opdrachtgevers optimaal en vrijblijvend te adviseren over de beste oplossingen en natuurlijk de mooiste kleurstellingen. Milieubewust De strenge milieu eisen hebben de verf industrie niet onaangeroerd gelaten. M Kenton schilderwerken volgt deze ontwikkelingen op de voet. Zo maakt hij steeds meer gebruik van oplosmiddelvrije verven. Deze verven leveren aanzienlijk minder milieubelasting,deze natuurlijke verven zijn geurarm en bieden dezelfde uitmuntende kwaliteit als de traditionele verven. Dus zijn deze verven niet alleen gezond voor mij maar ook voor u. De Beste Producten Zo werkt m kenton schilderwerken alleen met hoogstaande producten o.a Wijzonol LBH, Sikkens, Sigma, Brink Molyn, Drenth, Boonstoppel en Evert de Koning lijnolie verven. Echte vakman verven voor het beste resultaat en lange levensduur. Zo wordt Evert de koning lijnolie verf vaak voorgeschreven bij monumentale panden dit product heeft zijn hoge bolle glans dat is uniek in ons vak en dat zet net even de puntjes op de i. Dus bel gerust voor een gedegen vrijblijvend advies met M.Kenton schilderwerken of mail hij leest hem dagelijks. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. M Kenton schilderwerken

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Kenton is ingehuurd voor het buitenschilderwerk bij onze schuur. Dat hebben ze prima gedaan. Binnen de afgesproken tijd en budget is alles netjes opgeleverd. Communicatie verliep prettig, bij vragen reageerde Marchano altijd snel. Er zit 5 jaar garantie op het schilderwerk, dat is ook fijn als backup, mocht het ooit nodig zijn.
 • Schildersbedrijf BO
  Schildersbedrijf BO
  Beoordeling: 4.3 van 54.3540 reviews
  Gevelspecialist in Harmelen

  Ik ben 24jaar actief met mijn bedrijf. Ik ben gespecialiseerd in het reinigen van gevels en stenen. Je bent ook bij het juiste adres als het gaat om voegwerk renovatie. Daarnaast verzorg ik het schilderwerk en timmer werk buiten de woning. Ik kan het totale onderhoud verzorgen van de buitenzijde van de woning. Daarbij geeft ik in overleg garantie op het te realiseren werk. Bo onderhoud/Schildersbedrijf

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Bo. Komt zijn afspraken na en werkt netjes. Hartelijk dank!

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Harmelen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 621 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Harmelen

Andere vakmensen in Harmelen

Vind vakmensen bij jou in de buurt