Vind Tuinarchitecten in Harmelen

Op zoek naar Tuinarchitecten in Harmelen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Harmelen

 • Groener Buiten
  Groener Buiten
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Harmelen

  Een doordacht tuinontwerp zorgt ervoor dat je je fijn voelt in je tuin, een zitje op de juiste plek, groen, vogels en insecten. Na het horen van jouw wensen maak ik een mooi compleet (ecologisch) tuinontwerp. Ook voor een beplantingsplan ben je bij mij aan het juiste adres. Note: Ik verzorg alleen het ontwerp, géén aanleg

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Sabine is heel behulpzaam, vriendelijk, reageert snel en weet heel veel van planten en bloemen! Ze heeft oog voor duurzaamheid en is erg creatief. Onze tuin ziet er door haar ontwerp super uit!
 • De Bloesemboog
  De Bloesemboog
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Harmelen

  De Bloesemboog helpt je graag bij het ontwerpen van je droomtuin! Neem contact met mij op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  We zijn ontzettend blij het tuinontwerp dat Femke voor ons heeft gemaakt! In het proces naar het maken van het ontwerp, stelde Femke scherpe vragen om onze wensen en voorkeuren in kaart te brengen. Op basis daarvan heeft Femke twee schetsen gemaakt. Beide schetsen hadden originele en compleet uitgewerkte ideeën. Ons uiteindelijke tuinontwerp bestaat uit een gedetailleerde tekening, overzicht van benodigde materialen, lijst met planten (die goed zijn voor de biodiversiteit) en een overzicht van bloeiperiodes. En dan zijn we vast nog dingen vergeten. Met deze plannen wordt onze tuin stukken mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. Kortom: we raden Femke van harte aan als ecologisch tuinontwerper!
 • Van Assem Totaalbouw
  Van Assem Totaalbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Tuinarchitect in Harmelen

  Van Assem Totaalbouw bv Op zoek naar een betrouwbare partner voor de verbouwing van of het onderhoud aan je huis of bedrijfspand? Van Assem Totaalbouw bv is een jong bouwbedrijf, maar met medewerkers die lange ervaring hebben in zowel verbouw, nieuwbouw als onderhoud van woningen en kantoren. Dat betekent voor jou dat je zeker kunt zijn van een probleemloze verbouwing, soepel lopende onderhoudsklussen en goed uitgevoerde reparaties.

  Laatste review:
  Zeer goed, Neemt alles zeer serieus, plant goed, communiceert goed, werkt met goed materiaal en met goede skills
 • Global Ontruiming
  Global Ontruiming
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Harmelen

  Global ontruiming is een bedrijf dat zich specialiseert in woningontruiming en bedrijfspandontruiming. Daarnaast verleent Global Ontruiming praktisch alle bijkomstige diensten die nodig zijn om het gehele proces soepel te laten verlopen. Denkt u hierbij aan schilderwerk, tuinwerkzaamheden, aanverwante verhuizing en andere herstelwerkzaamheden. Global Ontruiming: Veel meer dan alleen woningontruiming! Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

  Laatste review:
  Beide verhuizingen door Global Ontruiming zijn ontzettend goed verlopen! Er was veel persoonlijke aandacht. Voor de verhuizingen, eerst goede afspraken gemaakt die uiteindelijk ook allemaal netjes zijn nagekomen. Alles is goed georganiseerd en er werken prettige mensen die hebben meegeholpen. Mocht ik in de toekomst weer gaan verhuizen zou ik deze partij weer inschakelen!! Prima!
 • Pater Groendiensten
  Pater Groendiensten
  Beoordeling: 4.6 van 54.6538 reviews
  Tuinarchitect in Harmelen
  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Prima vakman
 • Boverde Tuinspecialist
  Boverde Tuinspecialist
  Beoordeling: 4.4 van 54.4513 reviews
  Tuinarchitect in Harmelen

  Boverde staat voor “mooi groen”. Maar Boverde staat ook voor overleg, duidelijkheid en vakmanschap. Wij nemen 26 jaar werkervaring met ons mee op alle gebieden wat groen betreft. Er is ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud. Daarbij is er een zeer brede plantenkennis aanwezig. Voor ons is het belangrijk dat u een prettig gevoel heeft in het contact met ons en tijdens de werkzaamheden. Wij doen hier ook alles aan om dit te verwezenlijken. Daarom is voor ons de eerste kennismaking heel belangrijk. Wij staan dan ook altijd open voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij luisteren naar uw ideeën en vullen deze aan met onze vakkennis. Het gaat natuurlijk om uw tuin!

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Wij zijn heel erg tevreden over Boverde Tuinspecialist. We wilden veel verschillende functies in een kleine tuin en toch ook veel groen. Harry heeft een heel mooi ontwerp gemaakt, waarin al onze wensen zijn opgenomen. En alles is ook nog eens perfect aangelegd en keurig op tijd.
 • TuinontwerPAndersen
  TuinontwerPAndersen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Tuinarchitect in Harmelen

  Mijn naam is Peter Andersen. Ik heb een passie voor tuinieren en voor het opstellen van tuinontwerpen. Ik wil deze graag inzetten om uw tuin tot een THUI(N)S te maken. Ik ontwerp tuinen, adviseer over de inrichting en stel beplantingsplannen op. Ik werk onafhankelijk en ben niet gebonden aan een hovenier, tuincentrum of leverancier. Dit geeft de vrijheid om uw tuin compleet naar uw wensen in te richten. U kunt aangeven of u de werkzaamheden (gedeeltelijk) zelf uitvoert of dat u ze laat uitvoeren door een hovenier. Vanzelfsprekend kan ik u helpen met het omschrijven van de werkzaamheden en het benaderen en selecteren van een hovenier. Omdat de werkzaamheden voortkomen uit mijn hobby, zijn mijn tarieven daarop ook gebaseerd. Hieronder een paar impressies van tuinen: van ontwerp t/m uitvoering

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Aanrader! Samen gekeken naar onze wensen, en daarnaast denkt Peter ook zelf mee met het ontwerp. Uiteindelijk hebben we de keuze gemaakt uit een aantal verschillende ontwerpen. Veel kennis ook van plant-indeling. Gekeken wordt naar smaak, seizoenen, en ligging tov zon/schaduw. Peter heeft de planten ook voor ons besteld. Fijne samenwerking!
 • Loon en Grondverzet G.Meerkerk
  Loon en Grondverzet G.Meerkerk
  Beoordeling: 4.2 van 54.251 review
  Tuinarchitect in Harmelen

  Meerkerk loon en grondverzet is een dynamisch bedrijf Wij zijn actief sinds 2008 in de infra sector Ons vakgebied is hoofdzakelijk damwanden(hout) en beschoeiingen plaatsen, verder kunnen wij ook uw rioolwerk, straatwerk,schuttingen, steigers, insteekhavens realiseren

 • Van Dijk Dienstverlening
  Van Dijk Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Tuinarchitect in Harmelen

  allround dienstverlener in de bouw, infra, groen en gww. Wij leveren goed werk voor een messcherpe prijs! Wij zijn volledig VCA gecertificeerd en hebben ervaring in ons vakgebied. Benieuwd of wij voor uw project een mooie prijs kunnen maken? neem dan contact met ons op. Van Dijk Dienstverlening, Woerden Tel. 06_27_38_80_43

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Netjes werk afgeleverd! Fijne communicatie en het werk volgens planning opgeleverd Echt een aanrader!
 • Van der Horst klus en creatie
  Van der Horst klus en creatie
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Tuinarchitect in Harmelen

  Van der Horst klus en creatie is een allround klus bedrijf waar u met al u vragen terecht kunt. Jarenlang ervaring in verschillende sectoren zoals bouw / techniek / zorg / service garanderen dat elke vraag vakkundig en klantgericht door mij gerealiseerd word. Van origine ben ik volledige opgeleid elektricien , maar heb mij in de loop der tijd zoals hierboven vermeld jaren met ook andere werkzaamheden bezig gehouden waardoor ik op meerdere vakgebieden kennis heb. Van der Horst klus en creatie streeft er naar de klant te kunnen geven wat hun voor ogen hebben ,met een beetje extra. Geen 100% maar 110%. Werkgebied is provincie Utrecht ,maar buiten Utrecht is ook een optie afhankelijk van de vraag. 24-7 bereikbaar mail en telefonisch voor advies of storing , op locatie komen is onder bepaalde voorwaardes. Klussen worden altijd eerst persoonlijk door mij bekeken.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  De klus verliep soepel. Goede communicatie, komt z'n afspraken na en ik ben blij en tevreden met het eindresultaat.

4.4

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Harmelen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Harmelen

Andere vakmensen in Harmelen

Vind vakmensen bij jou in de buurt