Vind Bouwbedrijven in Harmelen

Op zoek naar Bouwbedrijven in Harmelen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Bouwbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde bouwbedrijven in Harmelen

 • A&T Totaalbouw
  A&T Totaalbouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5542 reviews
  Bouwbedrijf in Harmelen

  Welkom op het profiel van Bouw bedrijf A&T Totaalbouw Ons bedrijf is al 20 jaar actief, binnen en buiten nederland en we hebben heel veel goede en bijzondere werk verricht voor onze klanten , die werk maakt ons meer meer bijzonder dan andere bouwbedrijven . Ons werk in de bouw en allerlei decoraties, innovaties, schilderen en constructiewerken . In het engels; Welcome to the profile of A&T Totaalbouw Our company has been running for 20 years, inside and outside the Netherlands and we have done a very good and special job for our customers, which makes us more widespread in the labor market. Our work in construction and all kinds of decorations, innovation and painting and construction..

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Great team, worked really hard and on time! When need be to come look at minor issues when done, they always show up! Would definitely recommend them 💯
 • totaalbouwhb
  totaalbouwhb
  Beoordeling: 5 van 55558 reviews
  Bouwbedrijf in Harmelen

  Totaalbouwhb Aanbouw/uitbouw Wanden en plafonds Deuren en kozijnen Dakopbouw/dakramen Kozijnen Zolderverbouw Cinewalls Overige timmerwerkzaamheden Stuc en schilderwerk Toilet en Badkamers

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  We are very happy with the work done, we had a new door installed in our wall and wall flatened in the hallway. The team did an amazing job, very near and precise. We will call them back for sure for the the next job. Many thanks again!
 • Timmer en onderhoudsbedrijf Linschoten en walgreen
  Timmer en onderhoudsbedrijf Linschoten en walgreen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Bouwbedrijf in Harmelen

  Wij werken met vaste prijsafspraken dus geen verassingen achteraf. Mvgr Riccardo en peter

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Helemaal tevreden over deze mannen! Fijn en flexibel in de omgang, denken met je mee en zijn vlot.
 • MT Installatie & Afbouw
  MT Installatie & Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Bouwbedrijf in Harmelen

  Gespecialiseerd in: - Allround Tegelwerkzaamheden - Aanneming - Afbouw - Onderhoud MT Installatie & Afbouw kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals complete badkamer renovatie, wc renovatie, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Renovatie huis... en nog veel meer diensten. Ben u geïnteresseerd of heeft u vragen neem gerust contact op!

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Heel netjes gewerkt, Tim mag trots zijn op zijn werk! Tegels in de keuken goed gelegd, waterfontein in WC netjes geïnstalleerd en keuken kraan vervangen. Communicatie ging soepel en hij begon op de afgesproken tijd en datum, dus ik zal hem weer in de toekomst gebruiken voor andere opdrachten.
 • EU Prefab Solutions
  EU Prefab Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Bouwbedrijf in Harmelen

  Wij als Prefab Solutions zijn een bedrijf die sinds 2008 actief is in nieuwbouw, verbouw en renovatiewerkzaamheden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Verbouw-, uitbouw-, nieuwbouw, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan gebouwen en woningen. Wij hebben een strak schema en werken heel vlot met het beste kwaliteit! Bij ons telt "Afspraak is afspraak" De projecten worden binnen de afgesproken tijd afgerond zonder tussentijdse onderbrekingen. Wij willen u bij deze alvast bedanken voor de interesse in ons bedrijf en graag tot ziens.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Bekir en zijn collega’s hebben bij ons een aantal verbouwingen gedaan in ons nieuwe huis, waaronder elektra werkzaamheden, een stuk slopen, een toog maken, muren en plafonds stuccen, en de vloer schuren en oliën. Hierbij heeft hij ons geadviseerd en ervoor gezorgd dat we niet tegen al te hoge kosten aan gelopen zijn. Uiteindelijk heel erg blij mee!
 • Bouwsom Bouwbedrijf
  Bouwsom Bouwbedrijf
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Bouwbedrijf in Harmelen

  Bouwsom Bouwbedrijf is het bouwbedrijf als het gaat om bouwen, verbouwen en onderhouden! Met echt vakmannen die meerdere jaren aan ervaring hebben verzekeren wij u van gerichte kennis en expertise, hoe groot de uitdaging ook is. Met veel plezier en passie voor ons helpen wij u graag bij het realiseren van uw woonwensen! Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten. Van het eerste advies tot aan de uitvoering van de verbouwing zijn wij continue de kwaliteit van het werk aan het perfectioneren. ​Steeds meer particulieren en bedrijven weten ons te vinden, onder meer voor de onderstaande projecten: - modernisatie woningen; ​- herindeling kamers en wanden; - aanbouw of uitbouw; - keukens en badkamers; - dakwerk (alle dakvormen); - interieurwerk; - stalen deuren en houten kozijnen. Wij werken uitsluitend met erkende vakmensen. Wij waarborgen onze kwaliteit door tijdens het bouwproces op locatie aanwezig te zijn.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Offerte voor een uitbouw. Prettig gesprek gehad aan de telefoon. Neemt de tijd en heeft geen grootse verhalen. Vertelt gewoon zoals het is en laat je uitpraten en denkt met je mee. Na een maand weer contact opgenomen om de offerte te bespreken en werd opnieuw netjes te woord gestaan en zou wat aanpassingen doen aan de offerte. Dit is netjes gedaan. Wij hebben toen een gesprek face to face gehad en dat verliep ook goed en nabehoren. Hij kwam samen met zijn collega. Om de klus te bekijken en te bespreken. Verder loopt alle communicatie via Dylan en Marissa. Dit verloopt erg fijn. Wij zijn nu in de laatste fase van het traject voor de bouw en tot nu toe verloopt het precies zoals je mag verwachten. TOP Word vervolgd..
 • Bouwbedrijf Zwaan
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Bouwbedrijf in Harmelen

  Bouwbedrijf Zwaan is je ideale partner als je een Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Timmerman nodig hebt in Utrecht en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Geluidsisolatie, Renovatie huis, ... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Timmerman voor je kunnen uitvoeren. Onze voorliefde gaat uit naar het fijne timmerwerk richting interieurbouw. we zijn gespecialiseerd in het bouwen van wanden en plafond, afhangen van zowel binnen- als buitendeuren. Onze bedrijfswaarden zijn: betrouwbaarheid: ja is ja en nee is nee, het nakomen van afspraken en werken binnen de planning> daardoor maken wij het onszelf niet altijd even makkelijk, maar we vinden dat wel belangrijk. Goede eerlijke communicatie vinden we erg belangrijk. Dat werkt 2 kanten op. Wat wij van onze klanten terugkrijgen is de betrokkenheid bij het werk. Vindt u deze zaken ook van grote waarde bij het begeleiden van uw klus, neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Ontzettend fijne aannemer. Denkt mee, is transparant, geduldig en heeft mij een hoop geleerd. 100% aan te bevelen! Heeft bij ons de gehele vloer gerenoveerd, incl. Balken en vloerverwarming en de WC inclusief tegels.
 • MPVG Projecten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Bouwbedrijf in Harmelen

  Wij leveren en installeren ook warmtepompen! 18 jaar ervaring in renovatie, verbouwingen en beheer. We renoveren gehele panden incl. nieuwe fundering, nieuw dak, dakkapellen, uitbouw, schilderwerk, nieuwe badkamers en keukens. Maar ook voor bijvoorbeeld alleen een badkamer- of zolderrenovatie komen we graag langs. We werken voor particulieren en zakelijke partijen zoals vastgoedbeleggers en ontwikkelaars. Ook doen we zelf in eigen beheer kleinschalige vastgoed ontwikkelingen. We kunnen alles aan uw pand doen. Met isoleren, energieneutraal maken en domotica hebben we de nodige ervaring.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  De badkamerklus (grote renovatie, nieuwe tegels, nieuwe douchruimte) is zeer professioneel uitgevoerd.
 • WarmTec bouwbedrijf
  WarmTec bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Bouwbedrijf in Harmelen

  Warmtec bouwbedrijf / installatie bedrijf; denkt graag mee in creatieve oplossingen om het eindresultaat van een verbouwing proces af te stemmen op de wensen en eisen van de klant. Wij hanteren een nauwkeurige planning. De opdrachten worden binnen de afgesproken termijn afgeleverd. We zijn een eerlijke betaalbare en betrouwbare bedrijf. Vertrouw op ons wij nemen alle zorg uit u handen. Pas als u blij bent dan zijn wij ook blij! Ruim na 15 jaar ervaring hebben opgebouwd ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Kwaliteit in vakmanschap en de wensen van de klant (klanttevredenheid), staan bij ons voorop in elk project. Ons klanten hebben altijd recht op garantie en we zullen ons daarbij houden. Ook hebben wij een bedrijfsverzekering. Diensten die wij leveren zijn; * Loodgieterwerk * Timmerwerk * Elektrawerk * Tegelwerk * Stukwerk * Schilderwerk • Indien u meer informatie wilt of een vrijblijvende afspraak wilt maken, wordt u van harte uitgenodigd om contact op te nemen.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Zeer kundige hulp. Yusuf heeft in 2 weken tijd een badkamer bij ons op zolder gerealiseerd, denkt over alles mee en voert alles keurig uit, was de goedkoopste van 3 offertes die we hadden aangevraagd. Erg blij met de klus. Spreekt zelf geen nederlands of engels, enkele woorden alleen. Maar via whatsapp helpt zijn vrouw hierbij waardoor de communicatie alsnog goed verliep. Doordat hij zelf prima meedenkt was dit overigens amper nodig. Wij zouden hem zo opnieuw vragen voor een nieuwe klus
 • Waaijer Bouw- en Onderhoud
  Waaijer Bouw- en Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Bouwbedrijf in Harmelen

  Ik ben Norbert Waaijer, eigenaar van Waaijer Bouw en Onderhoud. Sinds 2014 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en opbouwprojecten uit. Een greep uit onze projecten: -Complete huis en bedrijf renovaties - Aanbouw van serres - Badkamer verbouwingen (incl. leidingwerk) - Dakkapellen plaatsen -Stucen/Schilderen Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Super goed werk geleverd!

4.2

Top beoordelingen Bouwbedrijven

Onze Bouwbedrijven in Harmelen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 133 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Bouwbedrijven in Harmelen

Andere vakmensen in Harmelen

Vind vakmensen bij jou in de buurt