Vind vloerspecialisten in Harmelen

Op zoek naar vloerspecialisten in Harmelen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Harmelen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 995 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Harmelen

 • Alesso Allround

  Vloerspecialist in Harmelen

  Beoordeling: 4.7 van 54.75183 reviews

  Cementgebonden Gietvloeren. Floorcolouring d.m.v. pigment toevoeging. Egaliseren van Cementgebonden vloeren en Anhydriet vloeren. Egaliseren van tegelvloeren, garagevloeren en bedrijfsvloeren. Vullen van sleuven vloerverwarming met egaline i.p.v. tegellijm. Oppervlakte van 1m2 tot 1500m2 voor particulier en zakelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Ramon Alesso Allround Floors

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Ramon reageerde snel, kwam zijn afspraken na en de klus is snel gedaan naar volle tevredenheid.
 • Julio vloerenspecialist

  Vloerspecialist in Harmelen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5526 reviews

  Ik ben heel erg goed met vloeren egaliseren,pvc,laminaat,trappen stofferen

  Laatste review:

  Vloerbedekking leggen of vervangen -

  Net werk geleverd, afspraken goed nagekomen. Blij met het resultaat
 • Richard's Tuin- en Vloerbedrijf

  Vloerspecialist in Harmelen

  Beoordeling: 4.3 van 54.35217 reviews

  Hallo hierbij een stukje over mijzelf ik ben een jongen met ruim 25 jaar ervaring in de wegenbouw en tuinaanleg. Ben begonnen als opperman in de wegenbouw werd al zeer snel een stratenmaker na het maken van mijn eerste tuin ben ik me hierin echt alles aan gaan leren en beschik ik over de kennis om echt alles wat men maar in een tuin wil aan te kunnen leggen van bestrating tot vlonder tot schutting kunstgras leggen etc. Tot het moment dat ik van buiten naar binnen ging en ik mijn eerste houten vloer gelegd had dit werk beviel me zo goed dat inmiddels elk familielid en meer voorzien had van b.v een laminaatvloer o.i.d kan ook op dit gebied wel zeggen dat ik hierin toch wel de fijne kneepjes heb geleerd Kortom als ik iets voor u kan betekenen hoor ik graag van u. MvG en wellicht tot ziens Richard Hartevelt

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Ik heb een telefonisch gesprek gehad met Richard waarmee hij akkoord gig met de klus en afgesproken prijs. Ik had er een goed gevoel bij, en zei mijn andere optie af. Vervolgens ben ik compleet ge- ghost. de dag voor de klus en op de dag van de klus. Ingesproken voicemail (was eerst ongerust, waarom is hij niet te bereiken??) Vervolgens geeft hij geen enkel teken meer van leven (terwijl hij wel online is op app) ook niet eens de minimale communicatie van: ik zie er van af. Het heeft mij veel stress bezorgd en opnieuw energie moeten steken in een alternatief Niet echt iemand waar je op kunt bouwen
 • van Elswijk Klusbedrijf

  Vloerspecialist in Harmelen

  Beoordeling: 4.5 van 54.55154 reviews

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is David van Elswijk en ik heb van Elswijk klusbedrijf bestratingen opgericht in 2013. Ik ben gespecialiseerd in bestratingen en sierbestratingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten en herstel werkzaamheden. Hier heb ik 15 jaar ervaring mee. Voorheen voor een werkgever gewerkt en uiteindelijk besloten om voor mezelf te gaan. Mocht u interesse hebben kom ik graag met u in contact. Met vriendelijke groet, David van Elswijk van Elswijk Klusbedrijf

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  helemaal blij
 • tegelservicewaddinxveen

  Vloerspecialist in Harmelen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8556 reviews

  Hallo ik zal me even voorstellen Kika tegelzetster van beroep als u dit leest eerst werkte ik voor mijn man ,ben nu voor mezelf begonnen. leest u aub alle referenties van vroeger Kluszeker hier staan ongeveer 150 referenties van mij. ik specialiseer me op keukens en toilet betegeling en kleine vloertjes. ik geef bij het bericht direct prijsopgave deze is altijd inclusief lijmen en voeg BTW en tien jaar garantie Mijn werkzaamheden vallen onder mijn bedrijfsverzekeringen dus altijd garantie. Wie weet tot ziens Met vriendelijke groet Kika Tegelservice Waddinxveen

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Aan het tegelwerk zelf niks op te merken. Uitvoering was minder. De eerste dag kwamen Kika & haar partner 30 min te laat. Wij hadden geen voorbeeld van het patroon wat gelegd moest worden, door de leverancier vd tegels te bellen hebben wij ons best gedaan om toch het voorbeeld te krijgen. Er is door de partner van Kika om onbekende reden toch voor gekozen om een ander patroon te leggen waardoor we niet uit kwamen met de bestelde tegels. Halverwege de eerste dag kreeg ik daardoor de vraag of ik even naar de tegelhandel kon gaan om nieuwe tegels bij te kopen. Ik heb toen gevraagd om tegels bij snijden van de tegels die we wel al hadden. Aan het einde van dag moest Kika ineens snel weg omdat haar zoon die mee was moest gaan werken waardoor al het snijverlies, ongebruikte tegels e.d. nog voor op de stoep stond en ik deze zelf naar de achtertuin kon verplaatsen. Toen kreeg ik 5 min na vertrek een bericht of ik de volgende dag vast €1000 contant kon betalen waar vooraf niks over was gezegd.
 • Gunes Tegelzettersbedrijf

  Vloerspecialist in Harmelen

  Beoordeling: 4.3 van 54.3590 reviews

  Betrokken en betrouwbaar Gunes Tegels is al meer dan 10 jaar actief in het realiseren van complete tegelwerken. Het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Gunes tegels is een organisatie die staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Gunes hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met de klant opdrachtgever en leverancier. Gunes Tegels werkt oplossingsgericht en hanteert een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Een compact en daadkrachtig team met de nodige expertise in alle facetten van de werkzaamheden staat voor u klaar. Onze Sterke punten Wij spelen flexibel in op veranderingen in de planning Binnen 24 uur kan uw vloer belast worden Uitstekende nazorg, ook na oplevering Vakmanschap en oog voor detail Meedenken in alle fases van een project Wat doet een tegelzetter? Tegels worden tegenwoordig op verschillende plekken in huis geplaatst. In de badkamer en het toilet natuurlijk, maar ook in de keuken en zelfs de woonkamer zijn ze enorm populair. Een tegelzetter zet zowel wand- als vloertegels op verschillende plekken in huis. Een andere belangrijke taak is informeren en adviseren over de vele verschillende tegelsoorten. Dankzij het persoonlijke advies van een vakman, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt wat betreft het materiaal! Voordelen inschakelen tegelzetters Wilt u tegels in huis? Laat de tegels leggen door een ervaren tegelzetter voor het mooiste resultaat: dit verhoogt uw woning zoveel mogelijk in waarde én voorkomt dat u zich de komende 10 tot 15 jaar stoort aan die ene tegel die net verkeerd geplaatst is. De grootste voordelen van tegelzetters uit Heel Nederland op een rij: Het tegels zetten gaat een stuk sneller. U bent verzekerd van een strak en mooi resultaat. U krijgt een persoonlijk advies. De tegelwerken gaan door een goede plaatsing langer mee.

  Laatste review:

  Vloer reparatie -

  De vakman was de enige die reageerde, maar kon op korte termijn gelijk aan de slag. Heeft vlot de tegels verwijderd en netjes opnieuw mooie tegels teruggeplaatst. Altijd handig als er ook wordt uitgelegd wat wel en niet te doen na plaatsing van nieuwe tegels. Zoals t gebruik van zware schoonmaakmiddelen. Een vakman die ik absoluut weer zou opbellen voor een nieuwe tegelklus.
 • Blok C.H.

  Vloerspecialist in Harmelen

  Beoordeling: 4.4 van 54.45100 reviews

  Ik ben Rene Blok en ben ruim 25 jaar tegelzetter' Als een van de weinigen kan ik nog traditioneel zetwerk maken'Dit is met specie ipv lijm. Voordeel hiervan is dat je geen stucadoor nodig hebt. Ook natuursteen is geen probleem. Ook glasmoziek of trappen is geen probleem Ik zorg voor 100% werk en houd me altijd aan de afspraken.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  René is een zeer vriendelijke man. Het contact vooraf verliep vlot via What’s App. De klus (het tegelen van onze toiletvloer) is naar volle tevredenheid uitgevoerd.
 • Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën

  Vloerspecialist in Harmelen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65250 reviews

  Welkom! Mijn naam is Mimoun Bahri en ben eigenaar van Bahri Parket & Houten Vloeren Schuren en Oliën. Sinds 2015 ben ik met mijn onderneming gestart en richt ik speciaal op het schuren en oliën van parket en houten vloeren. - SCHUREN PARKET EN HOUTEN VLOEREN - OLIËN PARKET EN HOUTEN VLOEREN *Werkzaam door heel NEDERLAND! *Garantie: Pas tevreden wanneer jij tevreden bent!

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Top werk geleverd. Goede communicatie en klus snel afgerond
 • Joey’s Floors

  Vloerspecialist in Harmelen

  Beoordeling: 4.8 van 54.85154 reviews

  Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Joey, eigenaar van Joey’s Floors. Na ruime tijd ervaring te hebben opgedaan als vloerspecialist ben ik gestart met mijn eigen onderneming. Mijn specialisme is het behandelen (o.a schuren, oliën en lakken) van houten vloeren. Ik kan uw oude vloer weer een nieuw leven inblazen. Ik garandeer u een mooi en strak resultaat. Ik ben werkzaam door heel Nederland en zeer flexibel met de werktijden.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Niet tevreden. Via werkspot gaf hij me een lage prijs om me aan te trekken, daarna via de telefoon toen ik belde gaf hij me een andere (hogere prijs). Toen ik hem herinnerde aan de prijs van de werkspot leek hij niet blij. Op de dag van uitvoering van het werk vroeg hij me een kleur te kiezen uit de 3 meest gekozen kleuren. Toen ik de 2e meest gekozen koos, zei hij dat hij het niet heeft. Toen probeerde hij een kleur die niet goed uitpakt op mijn vloer, en was niet blij toen ik een andere kleur wilde kiezen om goed te worden op mijn vloer. Nadat het werk is gedaan en na het ontvangen van geld heeft hij mijn berichten op whatsapp en werkspot nooit beantwoord.
 • E. de Jong Vloerenbedrijf

  Vloerspecialist in Harmelen

  Beoordeling: 4.7 van 54.75278 reviews

  Ik ben een vloerenbedrijf dat voornamelijk zand-cementvloeren aanbrengt, Ik ben gespecialiseerd in voornamelijk klein werk zoals badkamers,aanbouw,woningbouw, maar ook voor grotere projecten kunt u mij benaderen.Ik ben heel flexibel en heb al jaren ervaring in deze branche.

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Erik reageerde zeer snel op mijn geplaatste opdracht. De communicatie verliep goed en Erik kwam op de dag van de uitvoering keurig op tijd aan. 1 kopje koffie en twee uur verder lag de vloer er al netjes in. Mooi waterpas, op de juiste hoogte en gevlinderd. Erik nam ook de tijd om de oprit nog aan te vegen en schoon te maken. Ik kan Erik de Jong vloerenbedrijf van harte aanbevelen!

Populaire lokale vloerspecialisten in Harmelen

Andere vakmensen in Harmelen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur