Vind isolatiebedrijven in Diemen

Op zoek naar isolatiebedrijven in Diemen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Diemen

 • Brandsteen
  Brandsteen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Isolatiebedrijf in Diemen

  Bouw en stucwerk

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Leon heeft een moeilijk begaanbare zolder, waar je niet kan staan & met moeilijke hoeken en muren, in 1 dag geïsoleerd. Hij dacht mee, bedacht oplossingen en was snel beschikbaar. Ook goede communicatie. Echt top!
 • HD Isolatie
  HD Isolatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Isolatiebedrijf in Diemen

  .

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Omar heeft de klus binnen een week gedaan. Hij communiceert duidelijk en hij komt zijn afspraken na. Ook werkt hij netjes en het is pas af als hij tevreden is. Hij komt snel een andere klus doen! Zeer aan te bevelen!
 • Reuring Wonen & Living
  Reuring Wonen & Living
  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews
  Isolatiebedrijf in Diemen

  Reuring Timmerwerken kan je helpen met je Schilder, Isolatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Krommenie en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Veranda aanleggen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Dakkapel of dakraam repareren, Douche of bad reparatie, Buitendeuren repareren, Kitten, Meubels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Reuring Timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Nette afwerking van onze dakkapel, heel blij mee! Verstaan hun werk, snel afspraken mee te maken en doen vlot hun werk. Wel veel bouwafval achtergebleven nadien, maar wij hadden ook geen afspraken gemaakt vooraf over afvoer puin, dus dat kan ook daar aan liggen.
 • Bouwbedrijf MCS
  Bouwbedrijf MCS
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Isolatiebedrijf in Diemen

  Mijn naam is Wishal Master en ik vertegenwoordig Bouwbedrijf MCS. Ik heb een 4-jarige Bouwopleiding afgerond. Ook heb ik de benodigde certificaten omtrent veiligheid behaald om werkzaam te zijn binnen de bouw. Voor het oprichten van mijn bedrijf heb ik bij verschillende aannemers gewerkt in loondienst. Ik heb 12 jaar praktijkervaring binnen de bouw. Al 5 jaar heb ik met veel plezier mijn eigen bouwbedrijf. De werkzaamheden die ik met mijn bedrijf uitvoer zijn zeer allround en bij alle werkzaamheden staat kwaliteit staat altijd bovenop. Het is belangrijk dat de alle werkzaamheden die door mij worden uitgevoerd een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding hebben en dat alles duidelijk is voor de klant. Ik hoop u binnenkort van dienst te kunnen zijn, Bouwbedrijf MCS Wishal Master

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  In het begin ging alles goed. Wishal antwoordt op tijd en is professioneel. We waren echter erg teleurgesteld over de resultaten. we hebben 6+ deuren laten schilderen en ook wat kozijnen. Toen de verf droogde liet het veel lijnen achter, zie foto's. Wishal bood aan om na zijn vakantie terug te komen en de deuren te repareren. Helaas kunnen we sindsdien geen contact meer met hem opnemen. we hebben vaak gebeld en berichten gestuurd, maar geen reactie. Het lijkt erop dat we misschien iemand anders moeten betalen om het werk opnieuw te doen.
 • Eastside Beheer B.V.
  Eastside Beheer B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Isolatiebedrijf in Diemen

  Familiebedrijf sinds 2008. Eerlijkheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Specialist in vloerafwerking zoals; - Gietvloeren - PVC - Hout Tevens uw partner voor hoogwaardig wand afwerking zoals; - Stuc - Beton Cire - Schilderwerk

  Laatste review:
  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Snelle en kundige werkmannen. Het resultaat mag er zijn. Een 2 kleuren gemixte gietvloer laten plaatsen. Wij zijn er erg blij mee!
 • SKS Timmerbedrijf

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Diemen

  SKS Timmerbedrijf is een timmer/klus bedrijf.

 • Ashief Bouwkundige Brandpreventie

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Diemen

  Ashief Bouwkundige Brandpreventie is gespecialiseerd in timmerwerkzaamheden,akoestisch, brandwerend afdichten van doorvoeringen en sparingen in brandscheidingen. Wij zorgen ervoor, door het aanbrengen van brandwerende afdichtingen, dat de verspreiding van rook en vuur bij een brand zoveel mogelijk beperkt wordt. Onze afdichtingsproducten zijn getest volgens (inter-)nationale normen zoals de EN 1366-1, EN 1366-3 en een classificering volgens: CE, LEED. Met meer dan 8 jaar ervaring weten wij voor elke situatie de juiste brandwerende voorziening te bieden. U kunt ook bij ons terecht voor: * Het brandwerend afdichten van doorvoeringen in brandscheidingen. * Het plaatsen van brandkleppen. * Het brandwerend bekleden van staalconstructies; * Het plaatsen van brandmanchetten. * Uitbouwen van luchtkanalen. * Brandwerend dicht zetten van cannelures. * Beheer en onderhoud door middel van een digitaal logboek.

 • Qstyle&design

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Diemen

  Qstyle&design kan je helpen met je Isolatiebedrijf klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Brandwerende isolatie te beantwoorden. Neem direct contact op met Qstyle&design om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • De Vries Isolatietechniek
  De Vries Isolatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Isolatiebedrijf in Diemen

  De Vries Isolatietechniek Wij zijn een isolatiebedrijf dat gespecialiseerd is het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Ons doel is om u als klant geld te laten besparen en tegelijkertijd het woongenot van uw huis flink te verhogen. Geen koude muren meer, geen koude vloer en dus geen koud huis meer. Ook werkt dit in de zomer weer andersom. Dan hou je de warmte buiten en kan je genieten van een koel huis. De Vries Gevelonderhoud Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en vernieuwen van gevels, en in het bijzonder in het vochtstralen van gevels. Met behulp van geavanceerde technieken en materialen zorgen wij ervoor dat uw gevel weer straalt als nooit tevoren. Vochtstralen is een effectieve methode om hardnekkig vuil, aanslag en verfresten van uw gevel te verwijderen. Deze techniek maakt gebruik van een combinatie van water en een speciaal straalmiddel, dat onder lage druk op de gevel wordt gespoten. Hierdoor wordt het oppervlak grondig gereinigd, zonder dat dit schade toebrengt aan de gevel. Naast vochtstralen bieden wij ook diensten aan zoals het uithakken van voegen en het plaatsen van nieuwe voegen. Het uithakken van voegen is nodig wanneer de bestaande voegen beschadigd, verouderd of aangetast zijn. Door het uithakken van de voegen kunnen we een solide basis creëren voor het aanbrengen van nieuwe voegen. Het plaatsen van nieuwe voegen is een cruciale stap in het behoud van de gevel. Goed geplaatste voegen zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor bescherming tegen vocht, kou en andere weersinvloeden. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige uitvoering en een duurzaam resultaat. Overtuigd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Vriendelijk, snel en goed.
 • Zack’s Urban Bouw
  Zack’s Urban Bouw

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Diemen

  Beste klant. Ik ben Zakaria. Ik ben een startende zzp maar aan ervaring ontbreekt mij niks. Een geboren handyman. Mijn bedrijf heet Zack’s Urban Bouw. Een echte stads timmerman. Ik realiseer uw wensen, heeft u een lekker stulpje maar wilt u dat vergroten zonder zware verbouwing? De hoogslaper in mijn logo is dan een van de opties! Zack by name, handyman by nature!!!

4.7

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Diemen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Diemen

Andere vakmensen in Diemen

Vind vakmensen bij jou in de buurt