Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind voertuig monteurs in Diemen

Op zoek naar voertuig monteurs in Diemen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele voertuig monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde voertuig monteurs in Diemen

 • auron bouwsupport

  Voertuig monteur in Diemen

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Garage in Amsterdam Westpoort Portsmuiden 29 Grote passie voor auto's en motoren Reperatie ,onderhoud, style,tuning,carwrapping

  Laatste review:

  Auto reparatie of onderhoud -

  Een echte vakman in het wrappen. Doet auto's en meer. 3m kwaliteits wrap.
 • Autosensor

  Voertuig monteur in Diemen

  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews

  Auto's hebben tegenwoordig steeds meer elektronica. Daarnaast wordt de elektronica in een auto ook steeds ingewikkelder. Dit maakt het lastig om een goede monteur te vinden voor uw auto, aangezien de opleiding van de 'gewone' automonteur niet aansluit op de kennis die nodig is om de hedendaagse auto efficient te repareren. Ik ben gespecialiseerd in het opsporen en repareren van elektronica-gerelateerde autoproblemen. Ik zoek altijd naar de beste oplossing en vervang geen hele onderdelen als het defect in een klein onderdeel ligt. -Autosensor is specialist in elektronica -Reparatie bij u thuis of op het werk -Ook buiten kantoortijden Ik werk vanuit Utrecht, dus vanwege mijn centrale locatie kan ik u in veel verschillende regio's helpen met uw klus.

  Laatste review:

  Auto reparatie of onderhoud -

  Vriendelijk, flexibel, snel, bereid om mee te denken. Een aanrader!
 • E&M Expres

  Voertuig monteur in Diemen

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  E&M Expres heeft jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie van personen en bedrijfswagens. Belangrijk hierbij is een betaalbare service en een eerlijk advies. Gespecialiseerd in VAG en BMW.

  Laatste review:

  Auto reparatie of onderhoud -

  Eelco heeft de draden van mijn oude parot weggehaald en de radio aangesloten, dus erg blij mee.
 • H.W.W. Autoschadeherstelbedrijf Gebroeders Wittebol

  Voertuig monteur in Diemen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8545 reviews

  Autoschadeherstelbedrijf Wittebol is een klein familiebedrijf. Geen gigant met tig vestigingen, maar lekker persoonlijk. Met ouderwets vakmanschap maar ook de modernste technieken herstellen wij uw autoschade strak en onzichtbaar. Ons team bestaat uit Henk en Wim Wittebol, aangevuld door Jelles Wittebol (zoon van Henk) en Pascal Martens. Wij zijn begonnen in 1980 in De Meern. De beide broers, Henk en Wim, zijn hier samen hun bedrijf gestart. Via Maarssen en Den Dolder is het bedrijf sinds 2001 gevestigd in Soest. In 2003 is het team versterkt met Jelles Wittebol, de zoon van Henk, en sinds 2010 met Pascal Martens. Of een nieuwe auto, maar ook met veel liefde voor uw oldtimer of toekomstige klassieker. Wij blijven bescheiden, zodat we u ook een belangrijk voordeel kunnen bieden: zeer aantrekkelijke prijzen! Kom eens langs in Soest voor een vrijblijvende offerte, of bel ons op (035) 602 55 43. Wij zijn geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur op maandag t/m vrijdag. Wij zijn gevestigd in Soest aan de Industrieweg 16b.

  Laatste review:

  Auto reparatie of onderhoud -

  Mijn camperbus is door de vakmannen van Autoschadeherstelbedrijf Wittebol in een mooie nieuwe kleur gespoten. Ik ben bijzonder tevreden over de door hen geleverde prestatie. De gewenste kleur hebben ze vanaf een foto perfect gemengd en het spuitwerk is zeer strak en netjes uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
 • Nood voor je Boot

  Voertuig monteur in Diemen

  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  !! Let op! Helaas doe ik geen onderhoud aan inboard motoren! Ik ben Wilar Rijs, Een gewone Hollandse jongeman uit Amsterdam van inmiddels 32 jaar. Al sinds dat ik me kan herinneren zie ik dingen anders, vooral schoonheid, efficiëntie en perfectionisme. Daarbij komt dat ik met twee rechterhanden geboren ben. Ik was nieuwsgierig hoe ik deze zo goed mogelijk kon gebruiken door dingen te doen. Uit liefde voor boten, ben ik mijn bedrijf Nood voor je Boot begonnen. In de lente & zomer bied ik pechhulp aan de grachtenboten in en rond om Amsterdam. Voornamelijk gespecialiseerd in viertakt buitenboordmotoren. In de herfst en wintermaanden doe ik het onderhoud. Ik doe alles aan een boot. Denk daarbij aan houtwerk, staalwerk, schilderwerk en zelfs elektrawerk. Niets is voor mij te gek, vraag naar de mogelijkheden. Als er een bootje gezonken is kan ik die weer boven water halen en zelfs de motor reviseren. (Een motor kan maanden tot zelfs jaren onder water blijven. Maar zodra de motor boven water gekomen is, moet die binnen 48u worden schoongemaakt!) Door te ondernemen, te onderzoeken, te kijken hoe het in elkaar zit, krijg ik een visueel beeld wat ik onthoud voor soortgelijke klussen. Ik heb daardoor al veel geleerd en vind dat geweldig. De klanten die ik help, geef ik garantie, de klus is pas geklaard als het af is zoals besproken. Ik maak de mensen blij, waardoor ik veel voldoening haal uit m'n werk. Ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging en een leuke samenwerking. Voor meer werkvloer foto's, check mijn Instagram, Facebook of m'n website. Vriendelijke groet, Wilar Rijs Nood voor je Boot

  Laatste review:

  Boot reparatie of onderhoud -

  Kan ik absoluut aanraden voor alle klussen rondom de boot
 • Max Maximaal

  Voertuig monteur in Diemen

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Beste opdrachtgever, Ik ben Max, van MaxMaximaal. Ben een sociale, vriendelijk, gezellige man. Ben een aanpakker en zet me graag in om andere mensen te helpen. Afspraken maken we samen vooraf in alle eerlijkheid en duidelijkheid. Specialisaties: - Monteur: boten en auto’s: reparaties en onderhoud van met name diesel motoren, electriciteit van boten. - Sloopwerk: muren, tegelwerk, badkamers, keukens, etc. - Verhuiswerk: nationaal & internationaal. - Transport: divers. Met vriendelijke groet, Max van Vliet Vinkenkade Vinkeveen

  Laatste review:

  Boot reparatie of onderhoud -

  Ik raad Max absoluut aan, omdat hij iemand is die geen klus (reparatie lekke sloep) aanneemt als hij ziet dat de kosten hoger zullen zijn dan wanneer ik mijn bootje vervang door een ander bootje. Deze eerlijkheid (tijdens ons eerste gesprek) waardeer ik echt en ik zal zeker met hem in zee gaan mocht er bij mijn volgende bootje iets gedaan moeten worden.
 • AutoMotoTronic

  Voertuig monteur in Diemen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews

  Ik ben Jarek, specialist voor al uw klussen voor auto's en gemotoriseerde voertuigen. Mijn voornaamste werkzaamheden zijn; het uitlezen van foutcode, verwijdering van onderdelen. Mijn takenpakket ondervangt ook de volgende klussen: - Remblokken en remschijven wisselen, remvloiestof checken en vervangen - Banden wisselen en repareren - Vervanging schokdempers, veeren -Alle filters en olie verversen - Vervanging van het uitlaatsysteem - Verwisselen van dynamos, startmotoren, accus, draagaarmen,homokineet, onderdelen in scherp prijzen - Vervanging van lampen en xenonlampen , ook polijsten koplampen -Vooruit wisselen, raam mechanizme vervangen of repareren - Wiellagers, distributie, koppellingen De meeste reparaties en uitwisselingen zijn mogelijk bij de klant -------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------

  Laatste review:

  Auto reparatie of onderhoud -

  Hele erge vriendelijke en eerlijke monteur. Kon erg snel langskomen. Hij heeft gekeken wat het probleem was. En was snel gemaakt. Echt een aanrader deze monteur! Ik zou hem zeker nog een keer contacten als er iets mis is met mijn auto.
 • Global Service Management

  Voertuig monteur in Diemen

  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews

  Global Management, Ik ben een ZZP-er met eigen klusbedrijf. U kunt bij mij terecht voor vele klussen in en om het huis. Graag kom ik met u in contact.

  Laatste review:

  Meubel(s) monteren -

  Zeer servicegericht!! Door een onvoorzienigheid viel er 1 klusdag uit terwijl er een deadline op de klus zat. George heeft dit opgelost door zelf met 2 van zijn mannen te komen en te beloven dat hij niet zou vertrekken voordat het af was, en die belofte heeft hij waargemaakt. Twaalf uur lang bezig geweest maar de klus was naar volle tevredenheid geklaard
 • AMS Carservice

  Voertuig monteur in Diemen

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  "De specialist op het gebied van APK, banden, onderhoud en reparaties in omgeving Amsterdam. Wij staan zes dagen per week voor u klaar om u snel weer op weg te helpen , voor de volgende diensten: APK keuring , koppeling vervangen, remmen/remblokken vervangen/checken, distributieriem checken/vervangen, klein onderhoudsbeurt, accu controleren/vervangen, uitlaat repareren/vervangen, airco checken/controleren/vullen, laswerkzaamheden, automaat reparaties/vervangen, groot onderhoudsbeurt, schokdempers vervangen,wintercheck/vakantiecheck, autoschade herstellen, storing uitlezen, uitlijnen banden, koppakking vervangen, banden en velgen, ruitenwissers vervangen en alle andere reparaties aan auto’s."

  Laatste review:

  Mijn oude motor van m'n Toyota gedemonteerd en de nieuwe gemonteerd. Ik heb in tussentijd een leenauto meegekregen. De klus was zeer goed uitgevoerd en de prijs en kwaliteit waren naar tevredenheid. Zeer vriendelijke mensen, ik kom zeker terug.
 • Bryan Brokke

  Voertuig monteur in Diemen

  Beoordeling: 5 van 55522 reviews

  Mededeling over voertuigen: Ik ben geen bedrijf waarbij ik schade/apk afkeur van auto's moet "oplappen". Je kunt bij mij terecht als je een liefhebber/hobbyist bent of een speciale wens hebt aan je voertuig. Reparaties aan je dagelijkse auto? Helaas kan ik je daar niet mee helpen. Tip: VOOR GOEDKOOP KLIK RECHTSBOVEN OP KRUISJE. Bij mij staat kwaliteit boven kwantiteit. ---- Laat je inspireren door mijn werk en ontdek wat ik voor jouw kan betekenen! ---- Ik ben een gediplomeerde aviation werktuigbouwkundige/vakman uit Amsterdam met ruim 9 jaar ervaring met een behoorlijke portie kennis binnen mijn vakgebied. Ik laat onder andere met mijn bedrijf woningen, kleine bedrijven, werkplaatsen, horeca en zelfs auto’s écht tot leven komen door maatwerk LED verlichting af te leveren. Naast technicus ben ik ook een Car detailer. Dat is auto's poetsen, maar dan net next level. Interieur designer, car detailing, machinebouw, aandrijftechniek, hydrauliek en pneumatiek behoren ook tot mijn vakgebied. Bij maatwerk in woningen hoort natuurlijk de nodige afwerking wat geheel draait om creativiteit. Vaak worden de stroompunten en lampen verzet, de bekabeling moet (opnieuw) worden aangelegd of juist vervangen. Maar hoe verstop je die kabels? Ik heb in alle jaren zeer veel creatieve oplossingen moeten bedenken voor het wegwerken en organiseren van bekabeling. Ik ben bij uitstek de geschikte persoon die jou kan helpen met advies, verlichting, elektra, all around klussen en diverse creatieve oplossingen! Mijn ultieme doel is verwachtingen overtreffen, gewoon vakwerk afleveren zoals het hoort. Kwaliteit boven kwantiteit. Elektronische installaties uitvoeren volgens voorschrift met oog op de veiligheid. Ik geef in veel gevallen ook garantie op mijn geleverde werk! Dit kan alleen gerealiseerd worden door goed te luisteren naar de wensen en behoeftes van mijn klanten en daarop in te spelen. Ik hecht ook veel waarde aan een goede klant relatie. Dit kun jij van mij verwachten: - Oog voor detail en perfectie - Gediplomeerd werktuigbouwkindige/vakman sinds 2009 - Zeer creatief en oplossing gericht - Duidelijke en transparantie afspraken - Uitstekende service en aftersales - 100% tevredenheidsgarantie! - Professionele gereedschappen Bezoek mijn websites voor meer informatie: Algemene info: BryanBrokke nl Automotive: CarDesignStudio nl Verlichting: LEDStyling nl Meer foto's zien? Zie mijn google bedrijf pagina (zoek op google op Bryan Brokke).

  Laatste review:

  Auto reparatie of onderhoud -

  Meedenkt, prijs/ kwaliteit verhouding prima. Houd zich aan afspraken Verwezen naar dochter en partner dus ik zou deze man zeker aanraden.

Populaire lokale voertuig monteurs in Diemen

Andere vakmensen in Diemen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Witgoed reparateur